Kontakt na Xmuxe nemam,jedine,keby som mu priamo napsal na facebook,mozem to skusit,dnes,mozno zitra prijede emme esse7rb3,tak to vyskusam,urcite nie je zla,ale ako sa tu casto pise,nie je dobra a zla antena,je vhodna a nevhodna na dane miesto prijmu,zosilovac som zvazoval kupit linkovy napr,teroz,jeden je z vacsim sumovym cislom1,2 druhy z nizsim cena toho druheho je dvojnasobna,co je asi tym cislom sumu,ale ci v praxi to bude taky rozdiel to neviem,mam jeden hacikovy klasicky,je umiestneny v malom predlzenom site,ktore som upravil na 10-12kanal a ten zosik v je csat firmy nazov MT11 a vyborne plni svoju funkciu a nema nizke sumove cislo,ale klasiku okolo1,2,zosik nemusi byt potrebny,ale na druhej strane ,ked je signal napr na dva dieliky,tak zosik z nich urobi tri a to uz je na pocuvanie,alebo nacita stanice,ktore bez zosiku radio vobec neukaze,resp skenuje zastane a ide dalej,ale zo zosikom,moze zastat a naskenovat,hoci to pocuvatelne a stabilne nebude,ale ako hobby,este neviem,ked by som kupoval linkovy zosik,ci ho mam umiestnit priamo na f ko anteny,da sa to rovno nasrubovat pomocou spojky,alebo radsej pouzit kratky dajme tomu cca metrovy kabel a tak dat zosik a este prepacte uz pisem ozaj vela,nikdysom akosi dobre nepochopil naco mi je ta zadrz,ci je nutna,!12B kanal prijimam,tam nie je problem,napr aj 8c,kamarat prijima 5D a nema ziadnu zadrz,ale asi to ma urcite nejake opodstatnenie,dakujem za vysvetlenie,som v tamto uplny laik