Na sdružené fotografii je vidět přepravní krabice i s akumulátorem, vybalený přijímač se síťovým zdrojem, několik prvních základních menu a co se objevuje na displeji.
Hm. Ta Vaše fotka je zajímavá. Respektive je z ní vidět, že ten přijímač je hodně ,,lesklý" , což je mi mimochodem sympatické. Z těch fotek, co oni mají v těch svých předváděčkách, na mne naopak dělal dojem, že je takový matný... Tedy, zdá se, že ve skutečnosti vypadá lépe, nežli oni uměli předvést...
Téměř šok jsem utrpěl při vložení akumulátoru. Rádio se samo spustilo a po potvrzení angličtiny jsem jen vybíral a potvrzoval logicky následované položky nastavení a ladění.
Toto je standardní chování u těhle přijímačů o kterém vím. Je to prostě digital, chová se to jako pomalu každý DVB-S přijímač, hned to uživatele honí jak nadmutou kozu, chce to lokalitu, čas atd. Jsem zvědavý, až mně přijde ten můj, zda bude vůbec možné mu tuto činnost nějakým tlačítkem zrušit a odejít z toho nebo ho to bude nutné nechat dokončit...
Další překvapení mne čekalo z poměrně malého vestavěného reproduktoru. Zvuk hlasu i hudby je kupodivu plný a hluboký a to jsem zatím nepřipojil druhý externí reproduktor pro stereo.
To je rozhodně překvapení příjemné. Právě z tohohle, já dostal na poslední chvíli strach a volil jsem raději tak, jak jsem zvolil. Tedy vzdal jsem se těch netových stanic, pro lepší zvuk.