Ahoj přátelé. Opět bych poprosil o pomoc (minule jsem díky odborným radám zdejších diskutérů uspěl), tentokrát s brumem v zesilovači. Naše mladší holčina dostala za úspěšný první rok na škole Playstation 4 a původně jsem jí chtěl udělat navíc radost tím, že než se vrátí z dovolené, tak jí všechny ty elektro-hračičky zapojím přes jeden zesilovač, který jsem dotáhl od našich. Jedná se o starý (leč pro základní funkce plně dostačující, natož pro teenagerku) Pioneer A 109. Bohužel nastal zásadní problém při vícero zapojených vstupech. Nejprve jsem na zesík zapojil Evolveo Android Box a Playstation (s použitým konvertorem SPDIF na analog, tedy 2.cinche). Po zapojení a prvním vyzkoušení jsem jásal. Vše bylo OK. Problém nastal s připojením PC do dalšího vstupu zesilovače. Okamžitě se v reproduktorech objevil nepříjemný brum, který po zesílení narůstá. Po této zradě jsem místo PC zkusil na stejnou stíněnou dvojlinku zapojit notebook, se stejným výsledkem. Zajímavé na tom je, že když ze zesilovače odpojím Android Box a Playstation, tak zvuk z PC (i notebooku) nemá chybu a po brumu ani stopy. Jakmile do zesilovače, k PC, připojím jediné ze zmiňovaných zařízení, problém je znovu na světě. Ještě dodávám, že jsem zesilovač zkoušel i do jiné zásuvky. Máte prosím někdo podobnou zkušenost?