CT1 v HD - O princezně Jasněnce a létajícím ševci neděle 8. 5. 16:55http://www.ceskatelevize.cz/porady/24612-o-princezne-jasnence-a-letajicim-sevci/29238161674
Ja to budu urcite nahravat
Pokusím se to nahrát z kabelovky
Já ti nahrnu na ten HD co bude potřeba. Aktuální verze FW Amika má spolehlivější časovač, než ta minulá.
Citace: omar3 27. 04. 2016, 12:33:10Já ti nahrnu na ten HD co bude potřeba. Aktuální verze FW Amika má spolehlivější časovač, než ta minulá. Teď nevím co mas konkrétně na mysli, taky mám nastaveno na časovači ale nemůžu se na něj spolehnout
Citace: jirkazdevitky 07. 05. 2016, 09:07:34Citace: omar3 27. 04. 2016, 12:33:10Já ti nahrnu na ten HD co bude potřeba. Aktuální verze FW Amika má spolehlivější časovač, než ta minulá. Teď nevím co mas konkrétně na mysli, taky mám nastaveno na časovači ale nemůžu se na něj spolehnoutTak jsem ten časovač přechválil. Máš tam asi jen poslední půl hodiny. Byl jsem pár dní pryč a bez internetu. S přibývající délkou od nastavení záznamu je přesnost horší. Ten Ryan asi vyjde lépe.
Kdyz to srovnam s tim co nam poustela driv napr. NOVA v hrozne kvalite, uplne zas pohadka dostala novy rozmer Kdyz nic nevychazi na BLU-RAY alespon diky za to postupne scanovani ceskych filmu do HD i kdyz bez vycisteni a oprav.