Plytký argument o "psychických problémech" užívá povětšinou ten, který je sám má :-) O dělání chytrýho, bych být panem J. z J.uP. raději pomlčel, co kdyby vyšlo najevo jak to skutečně je :-) Co se týká nějakýho vychloubání, já to ze svýho pohledu vidím tak, že pouze prezentuju zajímavý a funkční výsledky. A věřím tomu, že většina trochu znalých účastníků této i podobných diskuzních skupin taktéž. Nemluvě o tom, že většinu z nich znám už osobně a komunikujeme i na jiné úrovni než této a sem tam provádíme i jiné než "anténní" aktivity a dávno už nejsem nikde anonymně. Takže su v klidu a v podstatě spokojenej, objednávky na antény chodí, pomalu se "rozlézají" po republice, všechno funguje, nikdo si nestěžuje, nikdo žádnou nevrátil, naopak čekají v pořadí, když váznou dodávky krabic či třmenů či jiných komponent, tak co si přát víc. :-) Kde můžu, pomůžu, i bez peněz, pokud je to v mých časových možnostech. Pokud je zájem o radu či řešení skutečný, přímý komunikační kanál na mě je velice snadné najít. Mám prostě jen raději než moře keců reálné činy a výsledky. Jak si to kdo přebere a jak to vnímá svým vlastním egem, je jeho věc a mě to nijak netrápí :-)