Takže jinak,já si dělal vlastní testy STB ,kdy jsem pomocí regulovatelného útlumového článku snižoval úroveň signálu a rozbočoval ho hybridním rozbočovačem na dva STB,pro jistotu,jsem pak při co nejnižší úrovni ,kdy ještě byl schopen jeden ze zkoušených STB bezproblémově hrát,prohodil anténí vstupy do STB a i rovněž aby se neovlivňovaly STB mezi sebou je střídavě odpojoval.Dle mého testu vyšel právě DTR210 i 220 jako nejcilivější a dokázal ještě bez problému hrát,když už ostatní si ani neškrtly,ani náznak rozpadajícího se obrazu,prostě nic.S tím testem já tedy nemohu souhlasit,co se týče popisovaných STB a to Comag SL 45,Technisat 2TX,Mascom 520,Mustek 350 ty jsem si sám také zkoušel a jejich citlivost byla velmi nízká.Opticum 3000,ani Humax jsem nezkoušel nemohu posoudit.Jinak jako druhý v pořadí byl v citlivosti Technisat 2TX.Pozdější testy co jsem si provedl tak jedině Diway,dnešní myslím Dibox T30 předčily o něco citlivost obou philipsů.Jinak na philipsech je právě zajímavé to,že třeba při například průletu letadla ,nebo zajiskření při rozepnutí třeba pájky ,osvětlení,se obraz nerozsype na kostičky,jako je tomu u jiných STB.Nevím jak jste k těm výsledkům takto dospěly,já mám výsledky naprosto opačné.Snad jen vysvětlením ,že byl přístroj vadný a nebo nevhodným umístěním při testu.Samozřejmě,že nelze vycházet z bargrafů,jako něco vysloveně směrodatného,ale jen orientačního.Třeba digipal 2 TX je jeden z těch,co ukazují přítomnost signálu i když žádný není a myslím také reagoval na analogový signál,což třeba DTR ne.