na kterých prametrech pojedou tyhle programy pokud budou dvb-t okres hodonín a okolí díky
PRAŽAKUM JE HEJ SEM HRDEJ ŽE SEM PRAŽAK MIMO PRAHU BYCH NEHTEL BEJT ANI PO SMRTI
Jsem zvědav zda někdy Prima HD a Prima COOL HD budou vysílat celoplošně.Třeba pro ně spustí Pařízek speciální Multiplex.
Citace: Jiří Job 01. 08. 2013, 15:02:09Jsem zvědav zda někdy Prima HD a Prima COOL HD budou vysílat celoplošně.Třeba pro ně spustí Pařízek speciální Multiplex.Někdy určitě, HD vysílání se časem stane standardem. Jen je otázkou, jak dlouho to bude trvat :-)
To samozřejmě není pravda. Záleží na přístupu konkrétní televize. Některé berou HD jako luxus a pověstnou třešničku na dortu. A nevíš, jestli se to v budoucnu určitě nějak změní.
Upřímně, tady na Hodonínsku budeme rádi, pokud nám spustí RS7 ještě před spuštěním ČT:D a Art. Primy v HD jedině v kabelu (ještě že ho mám ) a možná časem budou obě i na satelitu.
Citace: Jan Novák 01. 08. 2013, 15:04:48Citace: Jiří Job 01. 08. 2013, 15:02:09Jsem zvědav zda někdy Prima HD a Prima COOL HD budou vysílat celoplošně.Třeba pro ně spustí Pařízek speciální Multiplex.Někdy určitě, HD vysílání se časem stane standardem. Jen je otázkou, jak dlouho to bude trvat :-)To samozřejmě není pravda. Záleží na přístupu konkrétní televize. Některé berou HD jako luxus a pověstnou třešničku na dortu. A nevíš, jestli se to v budoucnu určitě nějak změní.
Citace: Petr Novák 01. 08. 2013, 15:15:28Upřímně, tady na Hodonínsku budeme rádi, pokud nám spustí RS7 ještě před spuštěním ČT:D a Art. Primy v HD jedině v kabelu (ještě že ho mám ) a možná časem budou obě i na satelitu.Možná budou obě na satelitu. Ale jedině za vyšší poplatek. Což já osobně chápu, protože v tom kabelu za ně platíte (většinou bez keců) hrozný sumy peněz.