Pánové, tak pro mě DAB zatím padnul. Ve čtvrtek jsem si koupil Samsung Galaxy S II se slušnou dávkou dat, a tak místo DABu budu poslouchat rádio přes internet. Pokrytí v Praze slušné, doma můžu mít mobil přes wifi, případně to řeší Smart TV. Každému dle jeho gusta...
Tak já osobně mobilní telefony nepoužívám a je to pro mne naprosto zbytečná věc.
Tedy žádný jsem si nikdy nekoupil. Mám služební a vnímám to jako pracovní prostředek,
který v podstatě jen slouží k mému sledování a otravovaní.
Neboť 2/3 hovorů jsou jen nějaký zbytečný a pitomý dotaz. Takže jsem docela nepochopil,
když jeden čtenář na jiném webu se také rozhodoval zda koupit mobil nebo tuner.
A dle mého názoru zcela a naprosto nelogicky se rozhodl pro mobil. Bez tuneru bych se samozřejmě obešel, ale bez mobilu tuplem
Je docela k smíchu, když se Čecháčci stěžují na cenu hovorů a přitom používáme po Rakousku
mobilní telefony, druzí nejvíce na světě.
Tedy není třetího tak zpitomělého národa na této planetě, který by to měl tak často u ucha jako Češi.
Tak pak ať si tedy hošíci neztěžují, ještě bych jim to tak 3x zdražil, když je to baví.
Když by to vyhodili. Oni by si hned ti provozovatelé rozmysleli jestli mají pálit takovéto ceny.
Ale když jim to žerou. Tak si jim to líbí.
Tak pak samozřejmě se nelze divit ani cenám za tu věc ani tomu, že sem pere výrobky celý svět.
Když se jim to líbí a jsou spokojeni a nevyhodí to.
Mimochodem zrovna před chvílí jsem myslel na jednu věc, jak jsou různé objednávky atd.
Tak někdy tam chtějí číslo mobilu a ještě k tomu dají hvězdičku jako povinný údaj.
Tak normálně tam píši samozřejmě číslo své pevné linky, protože nevím proč bych měl zneužívat mobil zaměstnavatele.
Ovšem někdy je to opatřeno jakymsi chytrým programem, který mi tu pevnou linku nevezme a tvrdí, že je to špatné číslo, tedy vyžaduje to tam zřejmě čísla, kterými začínají naší operátoři.
No pak takovou objednávku nemohu uskutečnit. Jejich problém. Objednám to jinde.
Jsem zvědavý až někdy na něco podobného narazím v nějaké důležité úředničině jako přiznání daní apod. Prostě budou muset ta hovada akceptovat, že existují lidé bez mobilních telefonů a že ne každý má mobil. Asi jim to tedy pošlu poštovním holubem nebo se tam dostavím osobně. Ale prostě nějak moc tohle opruzovadlo podporují. Alespoń v městské hromadné dopravě a vlacích atd. by mohli nařídit povinné vypnutí té věci aby to tam všude nepištělo a člověk mohl v klidu spát, nežli dojede do cílové stanice.
Každému dle jeho gusta...