Petře, je třeba si uvědomit, že tento web někdo s nějakými úmysly a cíli provozuje a nejsme to my. Proto nemůžeme vynucovat provozní pravidla, maximálně můžeme prezentovat své názory na ně.
Politicky korektní (ne že bych byl z mocipánů posranej, ale tož let's start s korektností):
Petře Svobodo: vnímám vo co go, a jsem na Vaší straně, nicméně bych počkal se závěry; faktem je, že ty odpovědi pana Davida Slížka byly nejenom suché, ale takové debilní normalizační; když jsem ale znovu přečetl ten jeho článek, tak mluví o lupa cz jako celku a tam jsou možná takové mraky příspěvků, že to není jednoduché dostat pod kontrolu (ve smyslu spamu). To by vysvětlovalo nová pravidla "bez výjimky".
Politicky nekorektní (nejsem z mocipánů posranej):
Co je ale zarážející je fakt, že pan David Slížek, mluví o
"Převedeno do čísel je to takto: za jeden měsíc se objeví na Lupě v diskuzích kolem 3 tisíc příspěvků a polovinu z nich vytvoří 80 diskutujících". Pan Slížek má tedy analýzu a identifikaci těch 80 diskutujících. Směšné číslo během krátké doby vyhodnotit kdo jsou tedy ty trollové. Nějak detailně to nesleduji, ale Petr Svoboda to rozhodně není.
K citaci Pamětník:
možná jste to tak nemyslel, ale vyjádřil jste to velmi velmi nešťastně; řekl bych, že až blbě. Kdybych použil tuto Vaši citaci - nyní neřešme jestli jsem ji vytrhl z kontextu nebo ne - rozhodně nechci manipulovat - tak to je ta cesta do pekel, o které mluví Petr Svoboda když říká
"Vláda silné ruky, namátkové domovní prohlídky, uliční výbory ap."Prokristapána uvědomte si jednu věc: buď dáte internetu demokracii anebo nedáte. Když dáte, tak fakt, že daná informační stránka je soukromá, je nerelevantní. Soukromník dostal licenci vstoupit do VEŘEJNÉHO SOCIÁLNÍHO prostoru a zároveň povinnost respektovat zpětnou vazbu VEŘEJNÉHO SOCIÁLNÍHO prostoru. Samozřejmě má mít provozovatel webu možnost filtrovat kraviny v podobě útoků osobních, mimo téma a antisociálních ap., ale když to převedu na tuto specifickou situaci Digizone versus Petr Svoboda, tak pan Slížek tahá za kratší konec ve smyslu uvedeném výše.