Upřímně řečeno, dost jsem se mnohdy podivoval, jak se do tebe naváželi lidi, kteří nesnesou okolo sebe jiný názor a jsou nutkáni vše odlišné potlačovat až do úplného potlačení. Dřív vždy bylo hodně řečí o kontrole a vyhrožování zabanováním, ale málo akce, tedy skutečné zábrany osobním výpadům, deklarovaného smazání příspěvku. Ale naopak šmahem všechny považovat za porušovatele a nálepku slušnosti si teprve „zasloužit“? Píšeš, že se dočkám zařazení mezi důvěryhodné. Pokud ano, pravděpodobně se to nedozvím. Já to tu vždy bral za zábavu – číst názory jiných, někdy mě až přivedly k reakci, vysvětlení, informaci,… Jak vidíš, vždy mi šlo výhradně o obsah. Proto jsem mluvil o tom, že bych uvítal víc technického přístupu. Ale jestliže nyní převládla/převládne forma nad obsahem, jestliže někdo bude napřed posuzovat JAK jsem něco řekl místo toho CO jsem řekl, to už nebaví. Navíc mi připadne, že ani Enik, David, ivovi (omlouvám se za příliš úzký výběr, vzpomínám jen na několik jmen, se kterými jsem přímo polemizoval) tento způsob zábavy příliš nevyhledávají. Holt, časy se změnily.