Zdravím Vás pánové. Je mi docela smutno z toho, co tu čtu, ale je to svatá pravda. Kdysi se tu diskutovalo on-line, dnes není o čem. Kvalita ovšem upadá nejen tady, ale obecně na všech webech podobného zaměření. Vidím v tom trošku paralelu s tím, jak to dopadlo se Skylinkem. Kdysi byl bez servisních poplatků a šíříl se mezi uživateli jako chřipka na jaře. Dnes je za peníze a níkdo o něj moc nestojí.
Ještě před pár měsíci jsem uvažoval o tom, že napíšu další seriál článků, jenže po poslední zkušenosti se zařazením do placené sekce, jsem to zavrhnul. Penize jsem jako autor sice dostal, ale chyběla mi zpětná vazba, což je něco na způsob vypuštěného rybníka. Člověk nemá na co reagovat a chybí mu inspirace. Takže se do toho pouštět ani nebudu. Psát pro konkurenční weby mi nepříjde zajímavé a tady už taky chcípnul pes. Mám trošku podezření, že zpoplatnění webu je spíše kopání hlubšího hrobu. Zákonitě klesá počet návštěv, upadají diskuse a inzerce nemá takovou sledovanost. Spíš by to chtělo nějaký nový nápad, jenže ten tu chybí. Ještě za dob staré redakce jsem nabízel články do sekce Digiroom. Jenže mi bylo sděleno, že tato sekce pro nezájem končí, takže jsem to pustil z hlavy. Digizone je celkem úzce zaměřený web, což omezuje nejen počet čtenářů a návštěvníků ale i inzerentů. Takže to chce změnu!!! Čekal jsem, že nová redakce bude mít nové nápady. Jenže je to spíš horší než lepší. Placené je už dnes skoro všechno, takže sem skoro nikdo nechodí. Diskuse téměř nežije a to znamená sestupnou spirálu do pekla. Je mi to líto, ale je to tak.