Když už plácáš kraviny, tak se alespoň nauč číst. Já jsem nenapsal, že je přímá viditelnost do Rochlic. I když ani Rochlice nevychází příjmově nijak zle, viz. obr. V každém případě Radio Černá hora tam chodí, jak z praku, takže jeho vysílač je v LBC defakto zbytečný a v každém případě na domě, který jsem uvedl a kde jsem uvedl, že bydlí známý, je signal DVB-T K60 na tolik silný aby dokázal zrušit signal na K60 z Ještědu. Takže mně je opravdu srdečně jedno, který z nich je silnější a který slabší, když se prostě v některých místech ruší vzájemně. Jinak jakou mají oni anténu na STA nemám nejmenší tušení. A my tam máme, co jsem uvedl, tedy něco jako x-color, ale kratší a nevím přesně co. V každém případě to dělala nějaká tzv. odborná firma, která se tím živí a když zapnuli rušičku Ještěd, bylo se na to podívat několik dalších firem, celkově asi 5 a žádná z nich nenalezla řešení. Co se týče Rochlic, tam si ho ten kamarád našel sám. Prostě se odpojil z STA a dal si svoji vlastní anténu na balkón. Ale tohle vše tady píšu už asi po třetí a už mě to vážně nebaví. Prostě ČH se ruší vzájemně s J. Někde to odstranit jde někde ne. Ostatně mně je to taky fuk, neboť a to už jsem také uvedl několikrát, používám k příjmu DVB-S, které na rozdíl od DVB-T funguje. A Primu Love mám i na Thoru i na SES. Ovšem tvrdím, že prostě mux 3 je na Liberecku nefunkční a to je prostě holý fakt.