Ale už jsem se nedozvěděl, kdo onu demonstraci svolal, kdo zajistil rudé karty, vajíčka.
„Bohužel, jak už jsem vám jednou říkal, my neděláme současnou politickou satiru - i když teď by se hodila,“
Pane Čestmíre Poláku, řekl bych že je načase vyměnit voliče. asi Zemana, možná i současné vlády. Jen je zapotřebí zeptat se, asi pana Obamy, koho místo nich. Možná i pan Jan Novák by k této situaci něco vyzvrátil, snad jen tu výměnu...
Citace: Robert Zeman 26. 11. 2014, 01:44:45Pane Čestmíre Poláku, řekl bych že je načase vyměnit voliče. asi Zemana, možná i současné vlády. Jen je zapotřebí zeptat se, asi pana Obamy, koho místo nich. Možná i pan Jan Novák by k této situaci něco vyzvrátil, snad jen tu výměnu...Nepochopil jste nadsázku, nicméně Zemana je třeba opravdu vyměnit. Rozházel si to nejen s novináři, když je nazval póvlem, ale i dalšími skutky, které škodí naší republice. Doufám, že má trochu sebereflexe a odstoupí sám.
já tedy Zemana taky nemusím, ale dostal dosti silný mandát od voličů na 5 let, tak to respektujme. Mediálních kampaní většinou organizovaných havlisty jsme už zažili a jsou jen projevem nerespektování pravidel demokracie těmi, kdo je organizují a kdo na ně naskočí. To, že Zeman nekouká Obamově partě ze zadku má nejen hlasitou opozici těch kdo ho nevolili podporovaných mediální kampaní, ale má také dosti velkou podporu občanů pro Zemana. To, že si to Zeman "rozházel s novináři" přeci není argument, o úrovni a názorech každého novináře/media si snad každý může udělat úsudek sám.
Mediálních kampaní většinou organizovaných havlisty jsme už zažili a jsou jen projevem nerespektování pravidel demokracie těmi, kdo je organizují a kdo na ně naskočí. To, že Zeman nekouká Obamově partě ze zadku má nejen hlasitou opozici těch kdo ho nevolili podporovaných mediální kampaní, ale má také dosti velkou podporu občanů pro Zemana.