Nevím, jestli splňují tvoje požadavky, ale poslední dny mě rukama prošly 4 STB. Začala mě bombardovat rodina, abych jim už nějaké levné STB pořídil.
Nejprve Strong SRT8541. Fungoval dobře, bohužel neměl průchozí konektor pro RF signál, tak pro další instalaci jsme použít musel jiný.
Mascom MC720T2. Tady jsem narazil, měl velmi nízkou citlivost a nedokázal detekovat multiplexy, které měly byť lehce deformovanou obálku. Použitelný pouze na kabelovou televizi nebo přesný signál. Zajímavé bylo, že výstupní RF signál byl o 10dB silnější než vstupní, možno použít jako zesilovač. Je možné, že se jednalo o kusovou závadu, přesto jsem ho vrátil a místo něho vzal.
Zircon Fire ten fungoval bez problémů. Jako čtvrtý jsem zkoušel.
Evolveo Omega, ten také fungoval bez problémů. Byla velká podobnost menu se Zirconem.
Zajímavá byla zkušenost s ladícím rozsahem. Strong a Zircon ladí pouze do 60 kanálu. Mascom a Evolveo až do 69 kanálu. Z pohledu diváka na anténách je to jedno, ale jsou kabelové televize, které šíří DVB-T i nad kanály 60 a tyto programy nenaladí. Zkoušel jsem i asijské nebo africké státy, ale donutit STB ladit nad 60 kanál se mi nepodařilo.