Již třetí den se ve standardním prohlížeči (IE) neobjevuje na Fóru tmavomodrá lišta s tlačítkem Přihlásit a proto se musí pro přihlášení zvolit jiný prohlížeč. Je to tak chtěné a správné?
A čím je IE tak standardní? Že dodržuje standardy ? Používejte prohlížeče, které dodržují standardy a pak si teprve stěžujte Třeba Chrome.
Mimochem:
a) nenapsal jste operační systém, ani jeho verzi.
b) nenapsal jste verzi IE
c) nenapsal jste ani rozlišení monitoru
Takže když si stěžujete, tak alespoň pořádně
Pochopitelně si nestěžuji, jen jsem se ptal. Co je standardní prohlížeč? Bohužel mám zkušenost, že i v jednom podniku je nutné na některé vnitřní stránky přistupovat přes IE, na jiné přes Mozillu Firefox, jediný prohlížeč nestačí. To nepovažuji za chybu mezi židlí a klávesnicí konečného uživatele, ale za chybu provozovatele webu. A, že ani Digizone není provozováno neomylnými, to jsem si doufám nevšiml jen já?
Pokud pomohou pro radu od Jvice doplňující informace, pokud si o ně řekl, rád mu je sdělím. OS = W7, IE ver.10 a monitor 1920x1080. Nic z toho se ale před třemi dny nezměnilo, tak co mi poradíte? Zkusím využít jiné rady, které vypadají slibněji, ale budu je moci vyzkoušet až večer.