I když je to dlouhá doba od vašeho příspěvku , ale není s DIGI problém poslední dobou . Dal jsem si ho taky a mám jen dobrý zkušenosti bez výpadků atd. Základ je mít dobře seřízenou anténu ,nejlépe svoji i LNB a pak to nemá chybu . JEJICH PREFERENCE JDOU NAHORU a plno lidí se vrací , ale neříkají radši o tom , aby nebyli pro smích . Když jsem si třeba dal SPORT 1 -Skylink na televizi a vedle na druhou televizi DIGI TV -DIGISPORT - tak třeba vede DIGI TV lepší obraz mají - obě TV panasonik LCD . Plno lidem, ale lezou na hlavu a stálý rejpalové rejpají a budou a kdo měl EMU ty obvzlášť. . Mazanice jsou i na Skylinku tak si nevybereš a do dvou let si budeš muset u Skylinku vyměnit přístroj končí podpora kodování , plno přístrojů má problémy s HD hlavně s Novou - KOSTIČKOVÁNÍ - před úpravou frekvence to neměli atd. U nás na prodejně je plno stížností na přístroje v HD a na Skylink , pokud někdo nadává na HUMAXY ll. - lV.u DIGI TV tak by měl vidět šroty co se ted prodávají v krámech, myslím klasický setoboxy. Pokud si koupíš na Skylink už nový přímač s novou kartou , nebudeš moc koukat přes ten setobox na CS LINK třeba , i když budeš mít jejich kartu. Zkrátka CS link karty nechodí v těchto přímačích . Mínusů je už více u Skylinku jako u KAŽDÝ SPOLEČNOSTI . Škoda , že HD není u DIGI TV myslím pořádný a s pořádnými programy hlavně v češtině ne jako u Skylinku ( 7 -10 % lidí si HD jen objednalo u Skylinku z 1.3 mil . lidí možná k dnešnímu datumu i více to není žádný zázrak ale podle lonska 1-4 % je trochu nárůst , ale zase z 1 mil. lidí . )