Autor Téma: CS Link - problémy  (Přečteno 110183 krát)

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
CS Link - problémy
« kdy: 07. 10. 2010, 18:52:46 »
Pánové,
na diskusních fórech jsem si všiml, že zákazníci v poslední době kritizují CS Link, a to především ze dvou důvodů, které sepsal i David Rácz:

1) poslední týdny majitelům starších Gital karet (2-3roky) z ničeho nic vypadl program Nova a Prima. O problému operátorky CS Linku věděly a na základě tlf.žádosti vyslali příslušný reflash a na kartu se oba programy vrátily zpět. Do CS Linku se nedá pomalu dovolat - stále obsazená linka - která není bezplatná.

2) velmi pomalý reflash karet - dnes jsem čekal pět hodin, než-li po reflashy (po telefonu i přes servisní web prodejce) přišel na kartu zápis a programy tak naběhly.

Víte o nějakých dalších problémech? Chtěl bych, abyste je sem ve vlastním zájmu napsali. Předal bych je poté CS Linku k vyjádření. Pokud neodpovědí, napíšeme o tom tak jako tak.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

• Stálý člen

Adolf Polulin

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Re: CS Link - problémy
« Odpověď #1 kdy: 07. 10. 2010, 19:06:09 »
Předplácím jen tak jednou, dvakrát do měsíce Total na 5 dní. Na druhý stroj občas HBOčka na měsíc. Zápisy přijdou kompletně do 3-5 minut. Na téhle platformě mě akorát vadí tragický datový tok a formát placených kanálů (Sport1, Sport2, Spektrum).

Alois Klepáč

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 07. 10. 2010, 20:16:22 »
Taky žádné problémy nepociťuju, snad vyjma otravných volání od lidí z call centra, kteří se snaží nabízet pořád jakési akce místo toho, aby to uvedli oficiálně na webu a človek si mohl vybrat v klidu sám jestli něco využije nebo ne.

Zip Zip

• Člen
  • **
  • Dělám to, čemu rozumím, čemu nerozumím, nedělám.
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 07. 10. 2010, 20:37:38 »
Tak já v poslední době posílám refresh data do karet také často (3x do týdne?). Není ovšem jednoznačné, kde je chyba, protože dnes jsem posílal poněkolikáté další refresh, na kartě nebyla Nova, po asi 3 pokusech vždy přes noc, mi kartu donesli, dal jsem ji do Vantage HD8000 a Nova naběhla do minuty. Původně byla v CW modulu Mascom CW Irdeto, přijímač nevím jaký mají, jen ta Noha dělala krtky.
V případě placených programů se nepravidelně stává, že se aktivuje jen část nabídky ....  Ovšem já Gitalek prodal vcelku málo a chodí většinou lidé (99%), co to koupili v různých letákových akcích, montoval jim to kdoví kdo .... čili chyba může být v přijímačích s nelicenc. CW .....
Možná jim pomůže restart systému (v noci), nebo již dosahují počtu karet, kdy je potřeba obnova HW.