Je to pár dní, co když kliknu na citaci, tak se otevře okno pro odpověď, ale příspěvek, na který chci reagovat, se v okně nezobrazí. Má někdo podobný problém? Týká se to u mě firefoxu a IE.
Citace: Daniel Kulhánek 03. 04. 2015, 13:03:36Je to pár dní, co když kliknu na citaci, tak se otevře okno pro odpověď, ale příspěvek, na který chci reagovat, se v okně nezobrazí. Má někdo podobný problém? Týká se to u mě firefoxu a IE.tohle píši z IE takže bez problemu
Problém musí být zde v mém profilu, protože problém mám i na jiném PC.Toto píši z mobilu, android, Chrome a taky to jde.
Pokud na "citace" kliknu pravým tlačítkem a dám "otevřít odkaz v novém panelu", tak vše funguje jak má.
Citace: Daniel Kulhánek 03. 04. 2015, 14:42:53Pokud na "citace" kliknu pravým tlačítkem a dám "otevřít odkaz v novém panelu", tak vše funguje jak má.a kolečkem?
Citace: Daniel Kulhánek 03. 04. 2015, 13:03:36Je to pár dní, co když kliknu na citaci, tak se otevře okno pro odpověď, ale příspěvek, na který chci reagovat, se v okně nezobrazí. Má někdo podobný problém? Týká se to u mě firefoxu a IE.IE11 - funguje