je to asi ,tak že při té aktivaci je nutno vidět obrazovku že ? co když to udělám ,tak ,že jim kartu do řecka pošlu oni ji vsunou do přijímače já se snima spojím přes skype a z brna zavolám t-mobil ?
nebo že oni zavolají sami t-mobil\ovládají češtinu\ a řeknou když tak že jsou v brně ?
...a už se nám to hezky komplikuje, že ano? Vaší primární snaze ušetřit 500,-Kč ročně rozumím, ale v tomto případě je naprosto kontraproduktivní. Uživatel Fox Vám radil docela dobře, najít spolehlivého prodejce, nejlépe s kamenným obchodem. Zde nakoupit přístroj a dekódovací kartu, u prodejce nechat naběhnout kartu registraci udělat na sebe a odeslat do Řecka. Pokud máte dobrého známého, jenž využívá sat. příjem, pak do jisté míry může suplovat tuto službu on a nemusíte tohle dělat u prodejce.
Používání karty t-mobile má jednu obrovskou nevýhodu, zákazník si nemůže poslat sám na kartu po internetu reautorizační zápisy, alespoň já o této možnosti nevím. Musí se plně spolehnout na obsluhu a služby v call centru. Zajímalo by mě, jak budete řešit případnou poruchu u rodičů nebo známých, pokud Vám nepůjde skype. Budete si mezi sebou volat a protelefonujete více jak to "pětikilo"?
Já osobně bych se opravdu porozhlédl po příbuzných a známých, ve spolupráci s nimi koupil starou dobrou Ice kartu, kompatibilní přístroj a hotovo. Ice karet je na trhu dost, lidé kteří se sat. příjmem končí je prodávají za solidní cenu. Naučíte se kartu reautorizovat, seznámíte s přijímačem a po tom skypu pak zkušenosti předáte do Řecka. Budete mít klid a případné "poruchy" půjdou úplně mimo Vás. Nestojí to za těch 500,-Kč ročně?
Dále se říká, na každém šprochu je pravdy trochu. Dokdy t-mobile karty vydrží a nebo budou osvobozeny od sepo nikdo netuší. Část prodejců je již v nabídce nemá a v létě se na forech objevily informace, že se již jen vyprodávají.
Jak se tedy zařídíte je čistě na Vás.