Zdravím, přečetl jsem si zdejší nářky a mohu se k nim jen přidat. Mne navíc TS záznam z ČT Art v pc (DVBViewer) zlobí již při běžném přehrávání v MPC, kdy v samotném místě dojde ke zpomalení a rozmazání inkriminovaného místa zaznamu a po krátkém záseku obraz i zvuk poskočí a pokračuje synchroně dále. Daný úsek se pak při ripování pomocí nejen kodeku Xvid prostě a jednoduše zahodí a udělá to co se zde popisovalo u ProjectX a rozjede se video se zvukem. V patchovaném ProjectX se sice dané místo již nevystřihne, ale protože z něho vypadne originální video stream projevuje se v něm chyba záznamu stále. Zajímavé je též například i to, že pokud provedu demultiplexaci originálního videa a zvuku v ProjectX (jakémkoliv) má poté po spojení v programu MKVMerge výsledný soubor najednou velikost jen o něco více než poloviční a problémy při přehrávání zůstavají. U jiných multiplexů a záznamů se to neděje. Jediné co mi pomáhá je sledování záznamu v programu VLC, kde se záseky neprojevují a obraz se zvukem je synchroní po celou dobu. Četl jsem úvodní topic a jsem ochoten věřit, že Vám MPC záznam přehraje v pořádku, protože já sám jsem si ho již v minulosti různě optimalizoval pro DirectX přehrávání, ale nechce se mi věřit, že se jiným při ripování uvedené vadné místo nezahodí. Já jako nástavbu při ripování využívám MeGui a tam to nastavené profily kodeků Xvid a x264 zatím udělali vždy. Jinak můj obvyklý způsob práce se záznamem je obdobný co zde uvedl Ivan z Kolína. U hd záznamu pořízenéhe ze stejného muxu problémy nejsou a pro pořádek uvedu, že záznam ze satelitu těmito problémy netrpí.