Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Televizní stanice a jejich program => Téma založeno: spyko 10. 10. 2010, 16:49:31

Název: HLADNOV
Přispěvatel: spyko 10. 10. 2010, 16:49:31
Hladnov,padl za vlast ? Ani pixel !
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Wolfgang Wolf 10. 10. 2010, 17:04:42
jj teď se právě projevuje výhoda kombinace dvb-t a s :-)
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Filip Heczko 10. 10. 2010, 17:13:33
Nejvýhodnější je vypnout TV a dělat něco užitečnějšího:P:D
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Josef Brumla 10. 10. 2010, 17:36:56
Tak Radiokomunikace prej cekaj az najede Temelin, uvidime, kdy se jim (CEZu) podari zasunout VN zastrcku do zasuvky ;-)

Hladnov,padl za vlast ? Ani pixel !
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Wolfgang Wolf 10. 10. 2010, 17:39:13
Nejvýhodnější je vypnout TV a dělat něco užitečnějšího:P:D
to jo ale já přišel zaslouženě ze zahrádky na NHL :-)
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 10. 10. 2010, 17:42:07
Je tam vážný problém! Víc bohužel! Info jsou no public! My odborníci, ale víme o co jde! Jinak tento vysílač není energeticky zálohovaný, kdo kdy v aréalu SMVAK byl, ví o čem mluvím!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: spyko 10. 10. 2010, 18:06:51
Hošťálkovice by mohly zaskočit,ne !!Anteny jsou vyměněné?
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 10. 10. 2010, 18:11:43
Jo, jsou, ale vysílače nejsou instalované! Takže asi ne... ;D ;D
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: david.kriz 10. 10. 2010, 18:14:39
Hošťálkovice by mohly zaskočit,ne !!Anteny jsou vyměněné?

anténa je jedna a vyměněná víc než rok... ;)
zbytek viz Lumír :)
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 10. 10. 2010, 18:45:13
V 18:34 hod. bylo vysílání MPX2+3 z Hladnova obnoveno. Je zarážející, že za situace, kdy tento vysílač obsluhuje cca. 500 - 800 tisíc lidí v nejlidnatějším regionu v republice to nemá provozovatel (ČRa) lépe ošetřeno, aby situace, která nastala i dnes (nebylo to totiž poprvé) se už nemohla opakovat. Je sice pravda, že od 30. 04. 2010 se situace po spuštění vysílače OVA Hošť a F-M LH zlepší, ale je to ještě více jak půl roku.... Za toto dávám ČRa "palec dolů"!  :( :( :(
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Josef Brumla 10. 10. 2010, 18:53:03
Ano, vime jak to tam vypada, a proto nam hlava nebere, proc uz vsechny vysilace nejsou na Hostalkovicich. Inu N+P zase sklizi plody sve politiky. No co, kvuli nejakemu nedelnimu podveceru se svet nezbori a pocit zainteresovanych jak kolem jejich majestatnosti obiha cely vesmir jiste kolackem zkazen nebude. Pres to, ze CT vyhrala na plne care ;-)

Je tam vážný problém! Víc bohužel! Info jsou no public! My odborníci, ale víme o co jde! Jinak tento vysílač není energeticky zálohovaný, kdo kdy v aréalu SMVAK byl, ví o čem mluvím!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Josef Brumla 10. 10. 2010, 19:05:21
Palec dolu sice potesi srdicko, ale nic neresi. Porad mam takovy pocit, ze CRa delaji to na cem se shodnou (mysleno nekdo zaplati) televize. No a dnes je jasne, ze televizim o sledovanost nejde. Typicky ceska cesta. CRa v tom nejsou samy.......

.... Za toto dávám ČRa "palec dolů"!  :( :( :(
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 10. 10. 2010, 19:58:17
Bylo myšleno, jako nadsázka! Po zapnutí Hošťal už to bude O. K.!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Wolfgang Wolf 10. 10. 2010, 20:44:36
Po zapnutí Hošťal už to bude O. K.!
Kdyby to bylo dříve (jakože nebude) bylo by to super třeba 1.1. 2011 :-)
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 11. 10. 2010, 07:22:52
Nevím jinak v čem by to bylo super. Max. při výpadku Hladnova. Já mám signál MPX2+3 všude kde se pohybuju 100%, takže mě nějaké Hošťálky nevzrušují! Spíš jen to, že po jejich spuštění se oba MPX přeladí na finální kanály a lidi zase budou volat jak "pitomí", co, že se to zase děje... >:( A samozřejmě bude nutno upravovat STA ohledně úrovní! Takže spíš bude z tohoto hlediska spuštění Hošťál kontraproduktívní!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: spyko 11. 10. 2010, 11:42:49
Něco pravdy na tom bude,na signál z Hladnova si moc stěžovat nejde,je v pohodě-až spustí Hošťálky doufám,že se nebudou mlátit mezi sebou !
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 11. 10. 2010, 12:35:03
Toť otázka! Nezapomínejme, že se spustí nejen Hošťálky, ale i LH s 25kW ERP a k tomu se samozřejmě přeladí na K37 Hladnov. Tady by měl, ale ERP zůstat - 10kW.  Počítám, že od 30. 04. 2011 se zde (a nejen zde v diskusi) objeví "nářky diváků" o tom, jak jim MPX2 do této chvíle super fungoval (a to nepočítám, že si každý bude muset STB nebo iDTV přeladit) a od této chvíle mají nula signálu apod.! Plus samozřejmě další možné problémy s SFN. Takže pro diváky plus, pro instalační firmy je přínos takovéhoto kroku kulantně řečeno diskutabilní! Totéž MPX3, který jednak přeladí z K32 na K48 a spustí Hošť., ale zde se nebude (aspoň prozatím to v plánu není) spouštět LH, takže SFN bude jen OVA Hošť. a Hladnov. Na LH to technicky problém není, AS i ant. združovač je na to připraven (dokonce i pro K63 a MPX4), ale zájem ze strany vysílatelů údajně není!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Wolfgang Wolf 11. 10. 2010, 13:20:38
V Ostravě v současné době příjem Muxu 2 a 3 možný bez problémů je, ale v okolních vesnicích tomu až tak není, potíže jsou především lokálně v Pusté Polomi, Josefovicích, Hrabyni, dále části Staré Vsi, na Hlučínsku, v Rychvaldě atd. Všude tam jsem měl možnost testovat a měřit, jelikož zde spravuju část wifi sítě. To že se bude přelaďovat a budou upravovat STA je bohužel porodní bolest, kterou zde nevyřešímě. Každopádně vysílání z Hošťálkovic přínosné bude.
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Josef Brumla 11. 10. 2010, 20:34:47
neco mi rika, ze vysilani je pro divaka. Takze diskuze instalacnich firem mne nezajimaji. Jen je treba si pohlidat, aby nediskutovali za zakaznikovy penize ;-) Jo a to ze pujde Mux3 pryc od k31 je jen ku prospechu. (lepsi by ovsem bylo vypnuti analogu CT s jejich vyzarenym 0,6MW)

..... Takže pro diváky plus, pro instalační firmy je přínos takovéhoto kroku kulantně řečeno diskutabilní! ..........
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 11. 10. 2010, 20:37:15
Tak si můžeš STA upravovat sám! Ty "diváku"! Nechápu, jak může instalační firma diskutovat za něčí peníze?? Už nepij!!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: david.kriz 11. 10. 2010, 21:39:19
neco mi rika, ze vysilani je pro divaka. Takze diskuze instalacnich firem mne nezajimaji. Jen je treba si pohlidat, aby nediskutovali za zakaznikovy penize ;-)

"Něco mi říká, že zemědělství a potravinářství je pro občana, aby se najedl. Takže informace spedičních firem mne nezajímají. Jen je třeba, aby to ty spediční firmy nevozily od výrobce ke mně na stůl za zákazníkovy peníze (tj. aby vozily zadarmo)."
---

...a já dodám: tak si to vyrábějte, vozte, instalujte sám! To by dopadlo... v prvním případě byste TV nesledoval, ve druhém umřel hlady. Ale furt bude tedy někdo socialisticky očumovat kdo co druhý má,který je schopný a maká, a že vydělal peníze "na někom", že snad jeho okrádá?! Nikdo vás tu instalaci nenutí jim dávat udělat, za vaše peníze. Když něco neumíte, musíte si cizí know-how zaplatit.
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Josef Brumla 11. 10. 2010, 21:59:47
Clovece, Vy jste asi silne nevyrovnany, nebo neumite cist. Ja prave proto ze ne vsechno chci delat, tak rikam, ze mne nezajimaji firmy, ktere melou proc neco nejde udelat misto toho aby jasne a srozumitelne oznamily jak to chteji resit, co vyresi a jak dlouho to pojede. Rozhodujici je cena a renome firmy. Jo a to ze se na mne chce firma nabalit, pripadne ze chodi s kanonem na vrabce, se take snazim odhalit driv nez mne oskube.

Když něco neumíte, musíte si cizí know-how zaplatit.
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Josef Brumla 11. 10. 2010, 23:18:24
Tak vypada to, ze je jasno
Nejakej magor hazarduje se zivotem
".....dosud neznámém pachateli, který ve Slezské Ostravě přeřezal několik elektrických kabelů s vysokým napětím o 22 tisících voltů a způsobil tím rozsáhlý výpadek elektřiny ......"

Zdroj si asi kazdy najde guuuuglem

Hladnov,padl za vlast ? Ani pixel !
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 12. 10. 2010, 08:20:08
To, že je porucha na lince VN 22kV jsem věděl už asi po 10-ti minutách od výpadku! Bohužel v této lokalitě se pohybuje velká skupina našich nepřizpůsobivých spoluobčanů, takže se není co divit, že se snaží zcizovat el. kabely! Jen lituju, že při té krádeži to toho dotyčného (nebo dotyčné) neusmrtilo! Byl by od této lůzy klid a ostatní by měli ponaučení, že destrukce el. VN kabelů pod napětím se nevyplácí! Takhle je PČR dopadne, OS odsoudí a oni se budou v klidu za naše penízky "vyhřívat" v NZ....!!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: david.kriz 12. 10. 2010, 08:32:16
To, že je porucha na lince VN 22kV jsem věděl už asi po 10-ti minutách od výpadku! Bohužel v této lokalitě se pohybuje velká skupina našich nepřizpůsobivých spoluobčanů, takže se není co divit, že se snaží zcizovat el. kabely! Jen lituju, že při té krádeži to toho dotyčného (nebo dotyčné) neusmrtilo! Byl by od této lůzy klid a ostatní by měli ponaučení, že destrukce el. VN kabelů pod napětím se nevyplácí! Takhle je PČR dopadne, OS odsoudí a oni se budou v klidu za naše penízky "vyhřívat" v NZ....!!

Na to se nedá reagovat jinak, než pár dní starým článkem :-)

http://korzar.sme.sk/c/5578177/na-luniku-ix-zaviedli-nudzove-dodavky-elektriny-trafostanicu-rozkradli.html (http://korzar.sme.sk/c/5578177/na-luniku-ix-zaviedli-nudzove-dodavky-elektriny-trafostanicu-rozkradli.html)
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 12. 10. 2010, 12:35:36
Davide, není co dodat! Snad jen, že tak dlouho se nám ta verbež bude přizpůsobovat, až se jim my sami přizpůsobíme....!! Je to smutné, ale je to tak!!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Miroslav Kuzník 12. 10. 2010, 13:03:11
Někde jsem četl že je  lék K47 který všechny neduhy vylečí
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Honza Novák 12. 10. 2010, 13:47:51
Když tak mluvíš o tom léku, tak známý doktor říkal, že pokud chceš důchod, tak se natři na tmavo. Má pacienta bez noh, který důchod nedostal a kofoly důchod dostanou okamžitě.
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Josef Brumla 12. 10. 2010, 14:15:39
A rekl bych, ze to nebude ani dlouho trvat. Rekl bych, ze doba, kdy budou mit v parlamentu vetsinu je otazkou jedne generace. Castecne si za to muzeme sami, jsme sama prace a zadna zabava ;-) Jo a civilizacni choroby (bolehlav zensky) maji na pracovnim vytizeni take asi zavislost.

Davide, není co dodat! Snad jen, že tak dlouho se nám ta verbež bude přizpůsobovat, až se jim my sami přizpůsobíme....!! Je to smutné, ale je to tak!!
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Lumír L 12. 10. 2010, 14:35:55
Někde jsem četl že je  lék K47 který všechny neduhy vylečí

Zdravím Mirku!

Ještě lepší lék je pod označením AK47! Ten vyléčí u této lůzy všechny neduhy...!  ;D ;D
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Wolfgang Wolf 12. 10. 2010, 15:21:23
Tato útočná puška byla vylepšována a přesmyčkou číslic ze 47 na 74 dostaneme datum modifikace :-). Více zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/AK-74 (http://cs.wikipedia.org/wiki/AK-74)
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: Miroslav Kuzník 12. 10. 2010, 19:01:49
chybička se vloudila mělo byt AK
Název: Re: HLADNOV
Přispěvatel: spyko 12. 10. 2010, 23:06:53
Věděl bych o lepší věci- PLDVK ráže 30mm,samonabijecí ,bez šance na ůtěk !!!