Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Lumír L 30. 09. 2010, 08:20:44

Název: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Lumír L 30. 09. 2010, 08:20:44
Tak podle info na konkurenčním webu byly na Kojále krátce po osmé hodině spuštěny oba zbývající MPX na K40 a K59 v obou případech s ERP 100kW, ND!!!
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Pamětník 30. 09. 2010, 08:53:04
Že by se značná část Moravy konečně dočkala? Gratuluji a přeji co nejméně problémů s přechodem u těch, kteří si s digitalizací počkali na DVB-T.
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Vladimír B 30. 09. 2010, 09:04:33
Skvělé, kolem poledne zkusím proladit a napíšu výsledek. Trochu mě jen zaráží, že se o spuštění Kojálu nikde nepíše..
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: ivovi 30. 09. 2010, 09:16:33
Podle jasneho echa na 21km v Brne na k40 a k59 opravdu uz Kojal pustili. :)
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: pevy 30. 09. 2010, 09:52:27
V Litovli jde mux 2 celkem slušně (ale i ten je slabší, než mux 1), ale mux 3 je (zatím) velmi slabý.
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Butes 30. 09. 2010, 12:08:14
V Letovicích MUX3 stále na nule. Dvojka jede.
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Alois Klepáč 30. 09. 2010, 12:12:38
Skvělé, kolem poledne zkusím proladit a napíšu výsledek. Trochu mě jen zaráží, že se o spuštění Kojálu nikde nepíše..
To je aspoň vidět, jaký zájem mají komerční televize (vysílající v muxu 2 a 3) o svého diváka  ::)
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: pajas2 30. 09. 2010, 12:35:16
A jak to vypadá s rušením K40 z Černé hory? Zejména Svitavsko, Poličsko, Vysokomýtsko.
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Aleš Pipek 30. 09. 2010, 17:16:56
Já hlava dubová. Plnou hlavu jen Pradědu... Dnes jsem jel přes Svitavy i přes Poličku, dokonce jsem měl s sebou i vybavení, ale na tohle jsem si nevzpomněl.  >:( ::) :-X
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Libor Šmíd 06. 10. 2010, 19:04:41
viz http://forum.digizone.cz/index.php?topic=693.msg7880#msg7880 (http://forum.digizone.cz/index.php?topic=693.msg7880#msg7880)
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Luma 24. 10. 2010, 22:27:25
Hodonín NIC  :(
STA loni nová kvůli DVB-T, MUX CZ 1+2, SK 1 a AT 1 bez problémů, MUX CZ 3 ne :(
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: david.kriz 24. 10. 2010, 22:48:06
Hodonín NIC  :(
STA loni nová kvůli DVB-T, MUX CZ 1+2, SK 1 a AT 1 bez problémů, MUX CZ 3 ne :(

a kdo ho do té STA po 1.říjnu přidal? Nikdo? No to se pak ale nedivte, sám tam nenaskočí... STA nová kvuli DVB-T, ale tehdy k59 nevysílal, tak ho tam nešlo přidat. Zavolejte firmu/správce STA/domu ať ho doplní.
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Miloslav Soška 24. 10. 2010, 22:51:25
No, já se teď momentálně nacházím kvůli plnění pracovních povinností mimo domov, a sice konkrétně v Břeclavi, na privátě na sídlišti Na Valtické. Je tu rekonstruovaná STA, s nabídkou 24 programů - CZ MUXy 1,2,3, vše Kojál/Děvín, SK 1 z Kamzíka, potom AT A a B, vše bez problémů. Reklamoval bych STA....

P.S. a perlička /a možná, že to zas taková perlička není/ na konec - SK i AT MUXy běží i na prut - jsem ve 3. patře, asi 5 metrů nad střechami okolních domů, okna na jih :)
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: david.kriz 24. 10. 2010, 22:54:35
No, já se teď momentálně nacházím kvůli plnění pracovních povinností mimo domov, a sice konkrétně v Břeclavi, na privátě na sídlišti Na Valtické. Je tu rekonstruovaná STA, s nabídkou 24 programů - CZ MUXy 1,2,3, vše Kojál/Děvín, SK 1 z Kamzíka, potom AT A a B, vše bez problémů. Reklamoval bych STA....

P.S. a perlička /a možná, že to zas taková perlička není/ na konec - SK i AT MUXy běží i na prut - jsem ve 3. patře, asi 5 metrů nad střechami okolních domů, okna na jih :)

Z Břeclavi máš všude placku :-D Zkus si udělat profily :-)
Název: Re: Kojál MPX2 a MPX3.
Přispěvatel: Miloslav Soška 24. 10. 2010, 22:57:23
já vím, Dave, samozřejmě s tebou souhlasím :) je to hrozná placka, jsem zvyklej na aspon menší kopce...