Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: František Ryšánek 26. 08. 2010, 23:58:08

Název: Buková Hora: přestalo mi fungovat EPG v MUXu 2, pak i v MUXu 1 (MUX3 OK)
Přispěvatel: František Ryšánek 26. 08. 2010, 23:58:08
Je to pár dní, co jsem si všiml, že můj Gogen 3050 neukazuje EPG pro MUX2. Dneska už není vidět ani pro MUX1. V MUXu 3 EPG dále funguje. Přitom MUX3 má nejslabší signál... to jsou věci. Všecky tři muxy chytám z Bukové Hory (pokud vím). Jestli máte někdo relevantní informace, dejte vědět... Napadá mě, že se tady za pár dní budou kolem zhasínat analogové vykrývače a něco málo v digitálu rozsvěcet, ale nemám tušení, jak by to případně mohlo souviset...
Název: Re: Buková Hora: přestalo mi fungovat EPG v MUXu 2, pak i v MUXu 1 (MUX3 OK)
Přispěvatel: david.kriz 27. 08. 2010, 10:23:46
nesouvisí to vůbec nijak, nesmysl, vyměňte přijímač za něco co funguje.
Název: Re: Buková Hora: přestalo mi fungovat EPG v MUXu 2, pak i v MUXu 1 (MUX3 OK)
Přispěvatel: Jaroslav Novák 27. 08. 2010, 12:02:08
Mohu potvrdit, že mně na všech TV jde normálně, jak mux1, 2, 3.   Jinak signál mám na všech stejný jak na 1,2,3 u všech 99 na 99.
Název: Re: Buková Hora: přestalo mi fungovat EPG v MUXu 2, pak i v MUXu 1 (MUX3 OK)
Přispěvatel: František Ryšánek 27. 08. 2010, 12:27:02
Je fakt, že cca před 2 lety jsem výpadky EPG občas pozoroval, vždycky se to po pár dnech samo spravilo. Možná je můj firmware citlivý na nějaké nuance ve formátu dat EPG. Hodil by se update firmwaru, ale v ten u tohoto hardwaru těžko mohu doufat :-) Ach jo - zlatá stará analogová technika...
Název: Re: Buková Hora: přestalo mi fungovat EPG v MUXu 2, pak i v MUXu 1 (MUX3 OK)
Přispěvatel: František Ryšánek 30. 08. 2010, 08:32:33
Omlouvám se publiku, spravil to studený restart (vytáhnout napájení ze zdi). Se svými zkušenostmi bych tohle asi měl zkusit dřív, než začnu otravovat na odborném webu. Sním svůj klobouk. Hezký den :-)