Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => Skylink => Téma založeno: Honza Novák 12. 07. 2010, 07:31:52

Název: Spice - vůbec ho nemůžu naladit.
Přispěvatel: Honza Novák 12. 07. 2010, 07:31:52
Je chyby u mne? Díky
Název: Re: Spice - vůbec ho nemůžu naladit.
Přispěvatel: Jaroslav Novák 12. 07. 2010, 11:15:55
Spice je Viasat Explorer, v noci to je Spice a přes den Viasat.
Název: Re: Spice - vůbec ho nemůžu naladit.
Přispěvatel: Honza Novák 12. 07. 2010, 14:04:06
  ;DAha!  ;D díky