Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => Skylink => Téma založeno: kratlen 30. 06. 2016, 12:57:28

Název: Topfield SBI-2060
Přispěvatel: kratlen 30. 06. 2016, 12:57:28
Ahoj. Na přístroji Topfield SBI-2060 nejde naladit Nova sport 2 HD (23,5°E 11973 V 2/3 29900 DVB-S2/8PSK OFF), při automatickém ladění se všechny ostatní programy naladily podle nových parametrů, ale kombinace 11973-29900 neexistuje, i manuálně to najde pouze kombinaci 11973-27500, ale nejde to na 29900 přepsat. Přístroj má označení Skylink ready, ale nemá funkci FastScan. Můžete mi prosím poradit, jak to naladit ? Děkuji
Název: Re:Topfield SBI-2060
Přispěvatel: Zdenda F. 30. 06. 2016, 13:23:44
" kombinace 11973-29900 neexistuje, i manuálně to najde pouze kombinaci 11973-27500, ale nejde to na 29900 přepsat"
Zkusil bych definovat nový transpondér (je možné, že v nabídce je to jako přidat), kde zadáte nové parametry. A ručně ladit na tomto transpondéru. Ev., pokud tu funkci má, jít přes - upravit transpondér.
Název: Re:Topfield SBI-2060
Přispěvatel: kratlen 30. 06. 2016, 19:02:28
děkuji za odpověď, zkusím to a dám pak vědět
Název: Re:Topfield SBI-2060
Přispěvatel: Dan Rozsíval 01. 07. 2016, 07:01:08
Jeden z možných postupů jsem našel na netu během 10 vteřin: "vleze se do vyhledávání programů a nastaví se - satelit- Astra 3, režim vyhledávání - Auto a vyhledávání sítě - zapnuto. Pak se spustí vyhledávání a vše se i s těmi novými HD programy nainstaluje".
Název: Re:Topfield SBI-2060
Přispěvatel: kratlen 01. 07. 2016, 21:51:08
díky za odpovědi, přes tu síť se to zaktualizovalo a už to funguje ..
Název: Re:Topfield SBI-2060
Přispěvatel: Dan Rozsíval 02. 07. 2016, 06:44:41
A ani to přes "poplach v kovářské uličce" snad na všech fórech nebolelo.  :)