Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => Téma založeno: Jaroslav Honzík 16. 01. 2016, 17:42:04

Název: spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 16. 01. 2016, 17:42:04
Zdravím, všimli jste si že spektum HD už nemá u loga symbol "HD"? nikde jsem se o tom nedočetl, nevím zda je to přímo úmysl (jako u francouzské tv) a nebo chyba (symbol se nezobrazí).
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: jirkazdevitky 16. 01. 2016, 18:11:32
Zdravím, všimli jste si že spektum HD už nemá u loga symbol "HD"? nikde jsem se o tom nedočetl, nevím zda je to přímo úmysl (jako u francouzské tv) a nebo chyba (symbol se nezobrazí).

Nevšiml ale např. Food Network nebo Travel Channel taky logo HD nepoužívá
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 16. 01. 2016, 18:22:15
Zdravím, všimli jste si že spektum HD už nemá u loga symbol "HD"? nikde jsem se o tom nedočetl, nevím zda je to přímo úmysl (jako u francouzské tv) a nebo chyba (symbol se nezobrazí).

Nevšiml ale např. Food Network nebo Travel Channel taky logo HD nepoužívá


myslim že i fine living, ale travel channel hd symbol měl, asi pomalu a nenápadně od toho ty televize pomalu opouštějí.
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: kolenac2 16. 01. 2016, 19:06:50
Spektrum HD je bez přívlastku hd v logu. Některé fr, tv mají v logu přívl. hd. Např TF 1 HD nebo tv kanály rodiny M 6.
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: zeze 16. 01. 2016, 20:05:14
Rada pro Honzíka!Ty už to nepij ani ředěný!
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 16. 01. 2016, 20:55:40
Spektrum HD je bez přívlastku hd v logu. Některé fr, tv mají v logu přívl. hd. Např TF 1 HD nebo tv kanály rodiny M 6.

jen některé, mám nahrávky z m6 music a pár dalších kde měli symbol "HD". tedy netvrdil jsem že úplně všechny ale většina, ale nevím proč to tam není, jak pak má člověk vědět zdali se dívá na HD verzi programu a nikoli jeho upscalovanou verzi? (například).
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: jirkazdevitky 16. 01. 2016, 22:12:41
Spektrum HD je bez přívlastku hd v logu. Některé fr, tv mají v logu přívl. hd. Např TF 1 HD nebo tv kanály rodiny M 6.

jen některé, mám nahrávky z m6 music a pár dalších kde měli symbol "HD". tedy netvrdil jsem že úplně všechny ale většina, ale nevím proč to tam není, jak pak má člověk vědět zdali se dívá na HD verzi programu a nikoli jeho upscalovanou verzi? (například).

Za 3 roky bude HD standard a budou se jen rozlišovat UHD kanály
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: Jiří Job 17. 01. 2016, 01:56:05
HD standard jak u čeho. Teď odstartuje AMC HD ale chybí ještě tady v ČR třeba Universal Channel a další v HD. Takže ještě bych si počkal.
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: jirkazdevitky 17. 01. 2016, 10:39:19
HD standard jak u čeho. Teď odstartuje AMC HD ale chybí ještě tady v ČR třeba Universal Channel a další v HD. Takže ještě bych si počkal.
Na AMC a Film + se těšim, Universal nebo AXN jsou o ničem, samy seriál a filmu jenom par.
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 17. 01. 2016, 11:12:38
HD standard jak u čeho. Teď odstartuje AMC HD ale chybí ještě tady v ČR třeba Universal Channel a další v HD. Takže ještě bych si počkal.
Na AMC a Film + se těšim, Universal nebo AXN jsou o ničem, samy seriál a filmu jenom par.

A co na to skylink? Nejspíš je jentak nepřidá, takže si budeme muset hoodně dlouho počkat, navíc když kickly axn (na ten se chodím dívat ke kamošovi) :D
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: Jan H 17. 01. 2016, 11:18:42
AMC HD a Film+HD v kabelu UPC na přelomu února a března. Info ze zákaznické poradny FB. ;)
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: jirkazdevitky 17. 01. 2016, 11:28:52
AMC HD a Film+HD v kabelu UPC na přelomu února a března. Info ze zákaznické poradny FB. ;)

Měsíc je v pohodě, bavili se ještě o zařazení H2 HD, počítám ze to bude zároveň s těmito dvěma
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: kolenac2 17. 01. 2016, 12:59:09
Děti u nás by si zasloužily i Disney channel v HD
http://my.jetscreenshot.com/26936/20160117-mjng-157kb.jpg
Název: Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
Přispěvatel: kolenac2 17. 01. 2016, 14:00:21
Italské tv běžně užívají v logu HD. Tady je ukázka. Omluva za to .že jsem to udělal tak narychlo a cikcak.
https://www.youtube.com/watch?v=TQAFp9CG5IA&feature=em-upload_owner