Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Mako952 03. 11. 2015, 16:35:00

Název: Prima Max
Přispěvatel: Mako952 03. 11. 2015, 16:35:00
V ostravě od 1.2.2016
V Českých Budejovic od 1.12 2015 a všude jinde od 13.11 2015 startuje promo viz. http://max.iprima.cz
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Josef Pavera 04. 11. 2015, 19:15:07
Polare,Polare měl jsem tě rád,ale to máš tolik peněz ,že si můžeš dovolit vysílat na dvou kanálech? A navíc jsi nás na Ostravsku pěkně namíchnul.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Stasi-DDR 04. 11. 2015, 19:50:16
Použij pro příjem této tv MPX3 z Pradědu na K51, kde Prima Max odstartuje už 13. 11. (promo) a od 20. 11. ostrý provoz.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Josef Pavera 04. 11. 2015, 20:48:54
Díky. Pravdu říct, vůbec mě to nenapadlo,protože Praděd bych měl vždy jako double automatikou a tu běžně neprovozuji.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: spyko 04. 11. 2015, 21:31:53
Na panasonicu st60 jsem to včera zkusil,51 ručně nešla uložit,tzn.vymazat 48,zkusím ještě automatiku-ta mi však rozhodí celé uložení-to je na delší dobu,doufám,že to kvůli MAXu nebude zbytečné! 8)
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: erteple2 04. 11. 2015, 22:03:19
Na panasonicu st60 jsem to včera zkusil,51 ručně nešla uložit,tzn.vymazat 48,zkusím ještě automatiku-ta mi však rozhodí celé uložení-to je na delší dobu,doufám,že to kvůli MAXu nebude zbytečné! 8)

Nějak nechápu v čem by měla být automatika jako lepší. Pokud není na MANUALu nic, nebude nic i na automatice. Takže si opravdu pouze rozhodíš komplet seřazený seznam, nic víc. Nebo máš pro to jiné logické vysvětlení proč automatika ano a manual ne?  ???
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: spyko 04. 11. 2015, 22:43:41
Pokud pustím auto.všechno se smaže a postupně se uloží všechny muxy,nevím proč to nejde ručně/možná jde jen jsem to neobjevil-prolezu to/,51 se neuloží,už jsem měl kdysi problém s Opolem/23.k/přepsal mi Katovice,vyp.auto aktual.-přestalo to,tam bude někde zakopaný pes! 8)
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Libor Dospiva 05. 11. 2015, 00:55:11
Pokud pustím auto.všechno se smaže a postupně se uloží všechny muxy,nevím proč to nejde ručně/možná jde jen jsem to neobjevil-prolezu to/,51 se neuloží,už jsem měl kdysi problém s Opolem/23.k/přepsal mi Katovice,vyp.auto aktual.-přestalo to,tam bude někde zakopaný pes! 8)
Počkej až tam ten program bude (Prima Max) a až pak zkus manuálně naladit k51. Měl by se uložit jen ten nový program a nic se nerozhodí.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: ivovi 05. 11. 2015, 10:50:34
Problemem mozna je stejna identifikace vsech vysilacu mux3 (NID+TSID), coz by asi byt nemelo pokud maji odlisny obash. Az bude Prima Max vysilat je prevdepodobne ze to problem vyresi, ale je taky mozne ze SW televizoru z toho bude dal zmateny.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: spyko 05. 11. 2015, 20:04:06
48 samostatně smazat nejde,jdou vymazat jedn.prog.,jenže i tak se 51 neuloží,další problém je v automatice,uloží se vždy nižší kanál 36-37,48-51,53-55-blázinec-jediné řešení je odpojit antenu-přejet automatikou a uložit jednotlivě,běda když je tropo-to se ještě přidá to slavné Opole,slibovali,že to odstraní v novem sw-nevěřím,ještě,že s ukládáním a výběrem ručně to jde celkem rychle,schválně počkám na Maxe a zkusím zapsat-děkuji všem! 8)
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Mako952 05. 11. 2015, 20:29:45
První dva dny dobrý, pak už jen klon Primy a Primy Love a COOL
ftp://ftp.iprima.cz/03-EXPEDICE-PROGRAMY/programy_aktualni_prima_MAX/2015_program_prima_MAX/PV_predbezna_verze/program_prima_MAX_48-15PV/PRG%204815_MAX.doc

sami se přesvědčte
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: s.s.rock 06. 11. 2015, 09:48:38
Docela mně ale mrzí že kvuli Prima Max musí z Ještědu ven vychodočeska regionalní V1. Někdy docela pěkné dokumenty a rocková hitparáda tam běžela, zase něco jineho to bylo. Misto toho tam dají další tuctovou komerční telku. :@(
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Petr Marecek 06. 11. 2015, 17:32:46
jsem zvědav, které děti budou po 10.hod. dopoledne koukat na pohádky. Ve školce, nebo do tří let? A který rodič by takovým špuntům pouštěl Ninjago atd.
Jinak Doktora z Hor nedávno dovysílala Prima a podle tohoto se tedy přesunou staré seriály z Primy na Max.V Utajení si myslím dával Cool a Riciardo na Lovu.
Filmy je jedna velká překupovačka z Novy.
Krokodýl Dundee, byl dlouhá léta film, který dokola dávala Nova, Prokletý ostrov šel na podzim na Cinemě.
Stejně tak Mission Imposible, to snad nikdy nevysílala žádná jiná tv než Nova a Ospalou díru to tady protočila xkrát čt.
Co mě zaujalo, že v úterý a ve středu budou chodit ty samé pořady, co na Primě, nejspíš souběžně. A sobotní program na filmovém kanále. Seriály.
No z nadšení je hořké zklamání.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Milan 08. 11. 2015, 16:37:31
Polare,Polare měl jsem tě rád,ale to máš tolik peněz ,že si můžeš dovolit vysílat na dvou kanálech? A navíc jsi nás na Ostravsku pěkně namíchnul.

Zdravím v multiplexu 4 už se objevil s názvem Polar nový.Už visílájí
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Petr Hille 08. 11. 2015, 22:54:04
Tak Brýlema Josefa Klímy, Show Jana Krause, Teď vaří ten blbec a trapný Vychechtávky Bédi Jablka budou vysílat hned po odvysílání na TV Prima no tak to je gól, to jsem zvědav kolik lidí se na to chytne. A ty trapné filmy z dob dávno minulých v čele s Básníky už po milionté odvysílané tomu taky moc nedává. Ze slibované filmové stanice bude taková reprízová a řekl bych odkladová. To co se prostě na TV Prima nechytlo tak daj na Max (viz již zmíněné pořady nebo repríza jejich zpravodajství). Jestli to bude takhle, tak tu máme další "kino" barrandov, ryze filmovou stanici, kde vlastně filmy ani nevysílají. Na Prima Max už snad chybí jen Rychlá hra  ;)
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: VITEK2442 09. 11. 2015, 17:48:50
Časem se tam určitě taky objeví včetně věštírny.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Jiří Job 09. 11. 2015, 19:18:52
jsem zvědav, které děti budou po 10.hod. dopoledne koukat na pohádky. Ve školce, nebo do tří let? A který rodič by takovým špuntům pouštěl Ninjago atd.
Jinak Doktora z Hor nedávno dovysílala Prima a podle tohoto se tedy přesunou staré seriály z Primy na Max.V Utajení si myslím dával Cool a Riciardo na Lovu.
Filmy je jedna velká překupovačka z Novy.
Krokodýl Dundee, byl dlouhá léta film, který dokola dávala Nova, Prokletý ostrov šel na podzim na Cinemě.
Stejně tak Mission Imposible, to snad nikdy nevysílala žádná jiná tv než Nova a Ospalou díru to tady protočila xkrát čt.
Co mě zaujalo, že v úterý a ve středu budou chodit ty samé pořady, co na Primě, nejspíš souběžně. A sobotní program na filmovém kanále. Seriály.
No z nadšení je hořké zklamání.
   Doktora z hor vysílal nedávno i Barrandov tuším. Jinak Prima Max má už i web http://max.iprima.cz/ je tam trailer na to co budou vysílat. Ale jak koukám na program tak vidím že to zas bude takový odpad. Když už tam reprízují i zpravodajství jak je tu citováno výše.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: horas89 09. 11. 2015, 20:46:41
Jinak odkaz na web je už v prvním příspěvku tohoto vlákna! ;)
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Roman Čech 13. 11. 2015, 07:10:54
Zdravím pánové a dámy...PRIMA MAX už vysílá svou promo-smyčku na kanále 60. ;)
Hezký a klidný víkend.
Roman Čech
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Lukáš Polák 13. 11. 2015, 07:47:50
Romane, na webu už to viselo půl hodiny. ;)

http://www.digizone.cz/clanky/v-pozemnim-vysilani-zacala-testovat-nova-televize-prima-max/
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Libor Dospiva 13. 11. 2015, 09:45:53
48 samostatně smazat nejde,jdou vymazat jedn.prog.,jenže i tak se 51 neuloží,další problém je v automatice,uloží se vždy nižší kanál 36-37,48-51,53-55-blázinec-jediné řešení je odpojit antenu-přejet automatikou a uložit jednotlivě,běda když je tropo-to se ještě přidá to slavné Opole,slibovali,že to odstraní v novem sw-nevěřím,ještě,že s ukládáním a výběrem ručně to jde celkem rychle,schválně počkám na Maxe a zkusím zapsat-děkuji všem! 8)
Spyko takže je to tak jak jsem tu už psal. Po ručním proladění kanálu 51 se z muxu3 z Pradědu načtou sice všechny dostupné programy, ale uloží se jen ten nový, tedy Prima Max! Ostatní programy v muxu3 zůstanou zachovány z kanálu 48 (Hošt'álkovice). Laděno na tv Panasonic.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Petr Novotný 16. 11. 2015, 11:25:31
Už se ví, jak to bude v jižních Čechách? Na stránkách Primy Max se uvádí, že bude dostupná od 1.12. 2015. JTV ale upozorňuje na konec vysílání už právě 20.11. 2015, kdy Prima Max startuje. Nechává si tedy JTV několik dní pro opozdilce, kteří nestačí přeladit, nebo se dočkáme celostátního startu Maxu?
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: spyko 16. 11. 2015, 21:33:58
V pořádku Libore a dík už mi to fachčí na st60,první byla antena-signál byl slabý,no a potom seznam kanálů-už jich je moc,ale jde to jen ručně,automat si vybere silnější signál-48,51 neuloží ani nový kanál,ale tv napíše,že se objevil. 8)
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Liborus 17. 11. 2015, 10:52:52
Prosím vás, nezměnil se při vstupu Prima MAX v muxu 3 ochranný interval a nebo FEC ? Před tím všechny programy v muxu 3 běžely, po vstupu Prima MAX mě vše v tomto muxu kostičkuje... Ostatní programy (mux 1,2,4) jedou bez problémů...  :-\
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Stasi-DDR 17. 11. 2015, 14:27:24
Ne,nic se nezměnilo! Chybu hledej u sebe, respektive ve své přijímací anténní soustavě!
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Bohumír Džubej 17. 11. 2015, 14:29:36
Dobrý den. Sice vám nemohu dát odpověď na váš dotaz, protože přijímám Kleť a v jižních Čechách v MUX 3 ještě Prima MAX není. Mux 3 z Kleti má modulaci 64 QAM, mód 8k a ochranný interval 1/8. Aby vám někdo mohl odpovědět, je nutné znát, který vysílač přijímáte. Také nevíme, zda MUX 3 začal kostičkovat aniž by na vašem TVP byla naladěna stanice Prima MAX. Takže jediné, co mě napadá jako momentální rada je vymazat všechny stanice MUX 3 a celý tento MUX znova naladit. Pokud to bude kostičkovat i nadále, bez bližších informací vám nikdo neporadí. V takovém případě je nutné znát (kromě přijímaného vysílače - vysílačů a lokality příjmu) jak je příjem realizován a ideálně i jaké jsou úrovně a další parametry přijímaných signálů. K tomu je již třeba měření. Ale byl-li zatím příjem bez potíží, věřím, že po vymazání a novém naladění to bude fungovat. O tom zda ČRa čarovaly s GI může přinést iformaci někdo až ve chvíli, kdy bude znám přijímaný vysílač. Hezký den.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: 272930370 17. 11. 2015, 16:22:44
Astra 23,5E a TP 11797H, pozice místo stávající stanice Relax (ta nás nejspíš opustí nadobro).
Název: Prima Max - jižní Čechy -Kleť
Přispěvatel: Bohumír Džubej 20. 11. 2015, 13:20:13
Dobrý den všem.
Dnes v poledne byla z MUX 3 na Kleti odstraněna Jihočeská televize a o hodinu později byla zprovozněna Prima MAX.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Jiří Job 20. 11. 2015, 18:57:56
Zdravím, nahraje prosím někdo start Primy Max cca alespoň kolem 3-5 minut. Mám satelit a tam vypadá že dnes neodstartuje. Předem díky.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Lukinho 22. 11. 2015, 08:07:14
Jak je mozne ze bydlim v Opave a chytam Prima MAX. Pritom na Ostravsku ma startovat az v unoru?
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Horal 22. 11. 2015, 08:18:04
Jak je mozne ze bydlim v Opave a chytam Prima MAX. Pritom na Ostravsku ma startovat az v unoru?
Protože přijímáte vysílání z Pradědu a ne z Hošťálkovic.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Grifin 23. 11. 2015, 14:38:31
http://www.radiotv.cz/p_tv/nezvladnuty-start-noveho-kanalu-prima-max-tohle-si-management-za-ramecek-neda/
Tady je moc hezké shrnutí, taškařice jménem MAX. :-)
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Dan Rozsíval 23. 11. 2015, 15:02:29
Velmi trefné, jen tam autor zapomněl připsat že naprosto to samé platí i pro tu nováckou squadru.
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: Lukáš Polák 23. 11. 2015, 15:12:20
Na tomto článku jsem se jako konzultant podílel, a tak díky za uznání. :D
Název: Re:Prima Max-Ostravský region
Přispěvatel: Horal 01. 02. 2016, 07:59:40
(http://jyxo.info/uploads/FC/fc5954cfa263951946c175cfe69c958f928001c1.jpg)
rychlofoto mobilem
Název: Re:Prima Max
Přispěvatel: ** ** 01. 02. 2016, 10:35:16
Nejlepší je, že od 9 tam běží repríza zpravodajství FTV Prima ale do EPG to nejsou schopni dát :D