Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Televize ve vysokém rozlišení (HDTV) => Téma založeno: MASH 06. 08. 2015, 19:08:01

Název: Události ČT1 nejsou v HD
Přispěvatel: MASH 06. 08. 2015, 19:08:01
Už asi druhý den pozoruji, že počasí a Události ČT fungují jakoby v upscale (kvalita neodpovídá HD). Přesto je v obraze logo ČT1 HD, rozlišení je 1920x1080 a datový tok kolem 9,3 Mb/s (UPC). Máte také tuto zkušenost?
Název: Re:Události ČT1 nejsou v HD
Přispěvatel: Jan Novák 06. 08. 2015, 19:19:44
Už to tu je:
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4515.msg73112#msg73112 (http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4515.msg73112#msg73112)
V TTX skutečně není označení HD.
Název: Re:Události ČT1 nejsou v HD
Přispěvatel: MASH 06. 08. 2015, 20:44:23
Díky.