Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Jan Pavlis 22. 06. 2015, 19:19:13

Název: Liberec-výluka
Přispěvatel: Jan Pavlis 22. 06. 2015, 19:19:13
Zítra tj. 23.června má vysílač Liberec Mux 1,2,3 výluku.Zdroj Události v regionech -Tomáš? Vzorek.
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Martin Kadaník 22. 06. 2015, 22:49:59
No má, viz. http://www.smidlib.cz/clanky/liberecky-eter/informace-z-eteru---nejen-libereckeho-kraje.html. Redakce DZ to vydá jako aktualitu zítra ráno. Možná že se k Ještědu přidá, stejně jako loni, i Pařízek na Studnici s muxy 4 a R7.
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Pavel 23. 06. 2015, 06:13:41
Pařízek zatím jede, ale vypadlo mi i RTM. Snídám u Studia 6 a najednou tma. Docela bych uvítal, kdyby Radiokomunikace rozesilaly info předem na mail, takhle je to vždycky překvapení.
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Aleš Pipek 23. 06. 2015, 09:58:58
Docela bych uvítal, kdyby Radiokomunikace rozesilaly info předem na mail, takhle je to vždycky překvapení.
Nebo rovnou SMS, popř. ještě lépe, aby každého obvolaly s omluvou.
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: ivovi 23. 06. 2015, 13:19:40
Netreba prehanet. Taky me to napadlo, clovek by uvedl email, vysilace zajmu a upozorneni by mu chodilo pred vylukou. V silach CRa by to bylo, naklady by to byly pro ne zanedbatelne.
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Joey51 23. 06. 2015, 13:38:03
Pařízek zatím jede, ale vypadlo mi i RTM. Snídám u Studia 6 a najednou tma. Docela bych uvítal, kdyby Radiokomunikace rozesilaly info předem na mail, takhle je to vždycky překvapení.
Chtěl bych se zeptat co se vysílá v regionální síti 1 kromě RTM. Díky za info
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Pavel 23. 06. 2015, 14:59:11
Nebo rovnou SMS, popř. ještě lépe, aby každého obvolaly s omluvou.
Ne, stačila by možnost přihlásit se k odběru oznámení plánovaných výluk mailem. Umí to spousta dodavatelů služeb. Předpokládal jsem, že
Docela bych uvítal, kdyby Radiokomunikace rozesilaly info předem na mail...
je snadno pochopitelné.
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Michal Pavlíček 23. 06. 2015, 15:20:22
Pařízek zatím jede, ale vypadlo mi i RTM. Snídám u Studia 6 a najednou tma. Docela bych uvítal, kdyby Radiokomunikace rozesilaly info předem na mail, takhle je to vždycky překvapení.
Tak pro Studio 6 byla alternativa, pustit si jedničku v HD ze Studnice.
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Michal Pavlíček 23. 06. 2015, 15:21:19
Pařízek zatím jede, ale vypadlo mi i RTM. Snídám u Studia 6 a najednou tma. Docela bych uvítal, kdyby Radiokomunikace rozesilaly info předem na mail, takhle je to vždycky překvapení.
Chtěl bych se zeptat co se vysílá v regionální síti 1 kromě RTM. Díky za info

Kromě RTM už jen duplicitní kanály z velkých MUXů. TV Neo a TV Šlágr.
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Joey51 23. 06. 2015, 19:15:56
Pařízek zatím jede, ale vypadlo mi i RTM. Snídám u Studia 6 a najednou tma. Docela bych uvítal, kdyby Radiokomunikace rozesilaly info předem na mail, takhle je to vždycky překvapení.
Chtěl bych se zeptat co se vysílá v regionální síti 1 kromě RTM. Díky za info

Kromě RTM už jen duplicitní kanály z velkých MUXů. TV Neo a TV Šlágr.

A slovenská tv8 už zde nevysílá?
Předpokládám že regionálnítelevize.cz v tomto muxu nevysílá. Tady to zase mají uvedené trochu jinak...  http://www.digitalnitelevize.cz/informace/dvb-t/regionalni-multiplexy-vysilaci-site.html
Název: Re:Liberec-výluka
Přispěvatel: Pavel 23. 06. 2015, 20:27:01
A slovenská tv8 už zde nevysílá?
Tak jsem zkusil proladit - RTM, Šlágr, NOE a TV8. TV8 vysílá (momentálně tam běží nějaká slovenská věštkyně, logo stanice je "osem"). Regionálnítelevize.cz nevysílá a ani si nepamatuju, že by tu kdy vysílala.