Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Digitální televize přes IP protokol (IPTV) => Téma založeno: kolenac2 13. 03. 2015, 12:54:21

Název: Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: kolenac2 13. 03. 2015, 12:54:21
Takže další operátor s HD verzemi sport1 a sport 2

http://my.jetscreenshot.com/12990/20150313-0ohk-151kb.jpg a hned si zákazníci rozšiřují placený tv.
Název: Re:Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: kolenac2 13. 03. 2015, 13:10:31
To je i nesrovnatelná výhoda IPTV oproti satu. Pošlete sms s novým seznamem tv které chcte sledovat a do 5 minut dostanete potvrzovací sms a už se díváte.
Název: Re:Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: Jan H 13. 03. 2015, 14:18:13
Takže další operátor s HD verzemi sport1 a sport 2

http://my.jetscreenshot.com/12990/20150313-0ohk-151kb.jpg a hned si zákazníci rozšiřují placený tv.

Propána, to ten Netbox bere z UPC Direct freesat? >:( Viz obrázek, to je frekvence UPC. A ještě to neznalým uživatelům dávají takhle pod nos. No s kabelem UPC se to opravdu nedá srovnávat, tohle bych nechtěl ani zadarmo...
Název: Re:Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: kolenac2 13. 03. 2015, 15:35:50
Takže další operátor s HD verzemi sport1 a sport 2

http://my.jetscreenshot.com/12990/20150313-0ohk-151kb.jpg a hned si zákazníci rozšiřují placený tv.

Propána, to ten Netbox bere z UPC Direct freesat? >:( Viz obrázek, to je frekvence UPC. A ještě to neznalým uživatelům dávají takhle pod nos. No s kabelem UPC se to opravdu nedá srovnávat, tohle bych nechtěl ani zadarmo...

Tvůj příspěvek o tom kde se dá naladit Sport 1 a 2 HD je opravdu cenej. To se toho od tebe ostatní hodně dověděli. Bravo.
Název: Re:Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: kolenac2 13. 03. 2015, 15:41:36
Další operátor, Který zařadil Sport 1 a 2 HD RioMedia http://www.riomedia.cz/uzijte-si-sport1-a-sport2-v-hd
Název: Re:Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: Petr Novák 13. 03. 2015, 20:09:21
Propána, to ten Netbox bere z UPC Direct freesat? >:( Viz obrázek, to je frekvence UPC. A ještě to neznalým uživatelům dávají takhle pod nos. No s kabelem UPC se to opravdu nedá srovnávat, tohle bych nechtěl ani zadarmo...
Sport 2 HD (a myslím, že i Sport 1 SD a Sport 2 SD, ale tím si nejsem zcela jist) berou z Thoru všichni, nepochybně včetně UPC, protože tam má distribuční cestu. Ale zajímalo by mě, jak má distribuci řešenou Sport 1 HD, který na Thoru není.

Jinak, abych byl i k tématu: http://www.selfnet.cz/cs/novinky
Selfnet tedy, zdá se, zařadil Sport 1 HD také už 10. 3. a až do dneška bylo promo, v rámci kterého měli Sport 1 v SD i HD dostupný všichni zákazníci Selfnetu.
Název: Re:Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: sartori 16. 03. 2015, 17:08:44
Primarni distribuce kanalu AMC je po IP... DVB-S je jen zaloha a to jen v nekterych pripadech.
Název: Re:Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: kolenac2 16. 03. 2015, 17:19:50
Jestli se nepletu tak hlavním distributorem TV po IP je Nacevi. Někteří fanoušci satu ani kolikrát nevědí, že jejich signál je primárně veden z tv studii po optické síti v IP protokolu a potom v různých centrech je vysílám dál tedy i po satelitu.
http://www.nacevi.cz/resitel.htm
Název: Re:Netbox a sport 1 a 2 v HD
Přispěvatel: sartori 17. 03. 2015, 13:14:14
Jestli se nepletu tak hlavním distributorem TV po IP je Nacevi. Někteří fanoušci satu ani kolikrát nevědí, že jejich signál je primárně veden z tv studii po optické síti v IP protokolu a potom v různých centrech je vysílám dál tedy i po satelitu.
http://www.nacevi.cz/resitel.htm

Ne, tak tahle cerna dira na penize s kanaly AMC nema opravdu nic spolecneho ;-)