Fórum Digizone.cz

Ostatní => O serveru DigiZone.cz => Téma založeno: Roman Bárta 01. 03. 2015, 00:34:48

Název: Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Roman Bárta 01. 03. 2015, 00:34:48
Občas se mi stane, že se mi server Digizone zobrazí v nějakém divném režimu. Vše ostatní je v pořádku. Je chyba u mě nebo jinde?
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: * * 01. 03. 2015, 01:29:45
Tohle bude problém v počítači a ne na webu. Zkusit zmáčknout Ctrl+F5 (promaže se cache pro DZ) nebo smazat v prohlížeči veškerou cache.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: dubailove.forum 01. 03. 2015, 07:11:23
Hlásím přesně to samé. Nejsi sám. Navíc používáme různé prohlížeče. Já mám nejraději Firefox, ten tvůj vypadá na IE 11.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Retiree 01. 03. 2015, 07:56:26
Podobný problém, několikrát v posledních dvou dnech. Opětovné načtení stránky už OK... IE11, W7pro
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Čestmír Polák 01. 03. 2015, 08:10:06
Občas se mi stane, že se mi server Digizone zobrazí v nějakém divném režimu. Vše ostatní je v pořádku. Je chyba u mě nebo jinde?

Takto se stránky zobrazují ve starém prohlížeči IE 8, zkuste si nainstalovat Google Crome, nebo Mozilla Firefox, či Operu. Tam se Vám to bude zobrazovat správně. Ještě je zcela nový a velice rychlý prohlížeč, který se jmenuje Vivaldi: https://vivaldi.com.
 
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: dubailove.forum 01. 03. 2015, 08:31:04
Vivaldi má pod kapotou Chromium. Takže rozdíl mezi Vivaldi a Chrome nebude velký. Tyhle prohlížeče mi na Youtube hrozně vytěžujou CPU, když používám HTML5 a sleduju video v 1080p. Firefox a Internet Explorer tohle umí přehrávat s HW akcelerací při správném nastavení (u Firefoxu se to musí nastavit v expert menu about:config).
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: BeatJ 01. 03. 2015, 09:54:05
Dela me to take, az posledni dobou, jak na pc doma, tak na pc v praci, jedno jestli IE 11 ci Chrome anebo Opera.
Takze rozhodne to neni chybou PC.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Lukáš Polák 01. 03. 2015, 11:27:40
Předám to našim kolegům programátorům, aby se na to podívali. Díky za info.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 01. 03. 2015, 11:40:53
mě to u win10 a ie11 chodí jak má, a to i se zapnutou ochranou před reklamama, zkus vyčistit pc například přes advanced system care.  Web mi naběhne okamžitě.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: BeatJ 01. 03. 2015, 11:59:40
Tim to neni, je to nahodne, udela to i na novem pc, ve chvili kdy to zlobi (je to opravdu jen nahodne  - treba jednou za tyden v urcitou dobu, takze na to narazit nemusis), to zlobi na kazdem pc, ktere v danou dobu zapnu/naloguju Digizone.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: dubailove.forum 01. 03. 2015, 12:07:17
Přesně tak. Dělá to jenom občas, ale celkem dlouho a nelze si toho nevšimnout. My umíme nainstalovat správně Windows se vším co k tomu patří, nemusíš mít obavy.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Luboš T. 01. 03. 2015, 12:14:43
Mě to udělá pouze občas na tabletu s androidem 4.1.Na noťasu s XPéčkem se mi to ještě nestalo.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Alex Gaga 01. 03. 2015, 12:36:23
Včera večer to dělalo takřka při každém načtení stránky. Jinak tento problém pozoruji cca měsíc zpátky a naprosto nepravidelně.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Bohumír Džubej 01. 03. 2015, 12:40:22
Takto se stránky zobrazují ve starém prohlížeči IE 8, zkuste si nainstalovat Google Crome, nebo Mozilla Firefox, či Operu. Tam se Vám to bude zobrazovat správně. Ještě je zcela nový a velice rychlý prohlížeč, který se jmenuje Vivaldi: https://vivaldi.com.
Dovolil bych si nesouhlasit. Stránky se v IE 8 zobrazují korektně. Ale i já potvrzuji, že se mi v posledních cca dvou dnech problém projevuje a je to nezávislé na prohlížeči. Znovunačtení problém vyřeší. Skoro to vypadá, jako by se nenačetly CSS.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Stefan Bukovan 02. 03. 2015, 07:40:00
Presne toto mi robí v prípade, ak je preťažená sieť (u zamestnávateľa okolo obeda, v domácej sieti vtedy, keď mi ide na PC freerapid naplno a zvyšok rodiny sleduje yutube na vlastných zariadeniach, alebo sa súčasne aktualizuje napr. World of Tank na Xboxe, alebo notebooku - nemám optiku, iba ADSL). Do počítača sa asi nedostanú včas niektoré potrebné pakety (s formátovaním?), tak to prehliadač zobrazí takto. Vo väčšine prípadov stačí opakované načítanie stránky. Nie je to problém len Digizone, robia to mnohé stránky.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Petr Š. 02. 03. 2015, 14:03:50
Podle těch obrázků to jsou nenačtené styly (css), které jsou v samostatných souborech. To se může stát někde na přecpané trase nebo na přetíženém serveru. Upozorňuju ale, že webdesign už aktivně nedělám asi 10 let, takže se můžu plést :-)
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Roman Bárta 02. 03. 2015, 15:41:25
Pravda je taková, že všechny ostatní stránky, na které lezu, a jsou jich stovky, se načítaly dobře. Stávalo se to pouze tady, a asi tak 2 týdny dozadu. Dříve vše v pořádku.
Souměr v tom, kolik lidí tu bylo doma připojeno, jsem nenašel. Byl jsem připojen pouze já na noťasu, v půl jedné v noci, a stejně se to načítalo špatně. To asi síť nemohla být přetížená....
Nevím, jestli s tím v redakci něco dělali, nebo ne, ale od té doby, co jsem na to upozornil, se mi to už nestalo.....
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Stefan Bukovan 03. 03. 2015, 06:49:13
ja som myslel sieť GLOBÁLNE. To že mne to robí aj na iných stránkach keď je preťažená LAN-ka (teda príliš veľa rozdielnych požiadaviek na domáci router) bol len PRÍKLAD. To úzke miesto môže byť hocikde po trase medzi počítačom a serverom - a teda to môže byť aj brána poskytovateľa internetu, alebo nápor na servery POSKYTOVATEĽA obsahu. Jednoduch do prehliadača sa nedostanú všetky údaje potrebné pre korektné zobrazenie stránky včas a tak to prehliadač zobrazí tak, ako vie.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: dubailove.forum 06. 03. 2015, 15:24:00
Už to dělá zase. Vždycky se to vyskytuje nejvíce o víkendech.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: BeatJ 06. 03. 2015, 15:44:26
Presne tak, ted me to udelalo, zapnu druhy pc, to same a na telefonu taktéž..
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Roman Bárta 06. 03. 2015, 15:58:44
Teď jsem to zapnul, a zas to naběhlo špatně. Celý týden byl klid. Jak je možné, že jiné stránky se načítají OK? Jen DZ občas zlobí.... :-[
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Lukáš Polák 06. 03. 2015, 18:05:01
Pánové, redakce jako taková s tím nic udělat nemůže, ale předáme to pochopitelně našim ajťákům. Jdu to hned zadat do systému.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Karlos68 08. 03. 2015, 14:04:42
Na XP a Mozilla FireFoxu nikdy žádný problém.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: BeatJ 08. 03. 2015, 16:49:04
Protože nyní je to zase ok, děla to ve všeh prohližečích danou minutu/hodinu, kdyz to zrovna zacne zlobit.Je jedno jestli telefon, jestli xp, jestli Win7, jestli Opera, Mozila nebo IE.PC s tím nesouvis´í.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Roman Bárta 03. 06. 2015, 15:54:56
Co je tohle zase za novinku?
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: BeatJ 03. 06. 2015, 17:04:31
Otravná reklama, používej adbloc a máš klid.Co je moc, to je moc.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Stefan Bukovan 03. 06. 2015, 21:32:00
Čoraz viac stránok sa snaží detekovať používanie blokátorov reklamy a pokiaľ Adbloc zistia, miesto stránky zobrazia upozornenie... Je len otázkou času, kedy sa tento jav stane všeobecný.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: BeatJ 03. 06. 2015, 22:26:23
Ale nezobrazi se ani to upozorneni, i to se necha zmizet, uz i to je osefovane.Nemam problem s reklamou, vim, ze to provozovatele zivi, ale nekteri to prehaneji a ti maji u mne smulu.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Korislav Korislavič 10. 10. 2015, 14:30:15
Mám dotaz jestli vám kdo používá telefon nebo tablet v Androidu zda vám jde přepínat DZ z mobilní verze na plnou verzi ? Mě to na telefonu ani tabletu nějakou už nejde.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: 272930370 10. 10. 2015, 17:14:46
Nedávno (cca měsíc) to v Androidu fungovalo.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Korislav Korislavič 10. 10. 2015, 19:16:36
Mě to dělá asi posledních 10 dnů a nejenom DZ,ale i Lupa,Slunečnice atd.
Název: Re:Podivné zobrazení DZ
Přispěvatel: Daniel Kulhánek 29. 10. 2015, 18:18:09
Na androidu funguje normálně.