Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Televizní stanice a jejich program => Téma založeno: KarelH 23. 05. 2010, 09:27:59

Název: Problém ve vysílání Z1
Přispěvatel: KarelH 23. 05. 2010, 09:27:59
Dobrý den, právě teď  už minimálně 15 minut vysílá Z1 obraz s černou obrazovkou a svým logem v pravém dolním rohu, nevím jestli mají nějakou technickou chybu nebo je to záměr takhle vysílat.
Název: Re: Problém ve vysílání Z1
Přispěvatel: Lumír L 23. 05. 2010, 09:46:26
Došly prachy!  ;D ;D ;D
Název: Re: Problém ve vysílání Z1
Přispěvatel: KarelH 23. 05. 2010, 09:52:50
no tak takhle vypadalo vysílání Z1 před 30 minutama
Název: Re: Problém ve vysílání Z1
Přispěvatel: Pamětník 23. 05. 2010, 18:57:58
CENZUROVÁNO!