Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Digitální rozhlas => Téma založeno: Sax 24. 01. 2014, 22:08:36

Název: Technisat DigitRadio 210
Přispěvatel: Sax 24. 01. 2014, 22:08:36
Testoval jste někdo už Technisat DigitRadio 210?

Jde tam ruční ladění DABu, lze sledovat při ladění kvalitu signalu?

Díky.
Název: Re:Technisat DigitRadio 210
Přispěvatel: Miloslav Soška 24. 01. 2014, 22:32:28
Testoval jste někdo už Technisat DigitRadio 210?

Jde tam ruční ladění DABu, lze sledovat při ladění kvalitu signalu?

Díky.
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=176.msg57132#msg57132 tady je srovnání Digitadia 210 s Dabmanem od kolegy Praha Holešovice...
Název: Re:Technisat DigitRadio 210
Přispěvatel: Caraiman 25. 01. 2014, 05:57:32
Testoval jste někdo už Technisat DigitRadio 210?

Jde tam ruční ladění DABu, lze sledovat při ladění kvalitu signalu?

Díky.
Technisat DigitRadio 210 má ruční ladění, i když není uvedeno v návodu. Takové jsou dnešní návody!!! >:( >:( >:( Při ručním ladění je zobrazena síla signálu, kvalita signálu (chyby) nikoli.

Návod v češtině: ftp://tsdownload:JP7g5hVD@ftp1.technisat.de/assets/medias/docus/9/BDA_DigitRadio_210_CZ.pdf
Název: Re:Technisat DigitRadio 210
Přispěvatel: Sax 25. 01. 2014, 10:36:29
Děkuji za reakce ohledně DR210, přemýšlel jsem o jeho koupi, ale po shlédnutí videa jsem si to rozmyslel.

a panu Polakovi se omlouvám za témeř smrtelný hřích, který opravdu miluje...

Už to nikdy neudělám, stokrát to opíšu a nechám doma podepsat.