Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Set-top-boxy => Téma založeno: Danny_CZ 01. 12. 2013, 19:59:50

Název: POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Danny_CZ 01. 12. 2013, 19:59:50
Prosím pomocte mi
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: horas89 01. 12. 2013, 20:06:57
Dobrá anketa rozhodně hlasuji pro pomoc! Nebo raději pro pomoc? ;D Ještě jsem se ti chtěl Danny poradit, už to nehul!
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Jan Pavlis 01. 12. 2013, 20:12:21
Prosím pomocte mi
Hlavně ho nikdo nepomčte.
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: spyko 01. 12. 2013, 20:19:01
Než pomoc,tak dřív to bude nemoc,pokud z Tuzemáku-jen přechodná/chronická?/,Chocholoušek by si taky mohl máknout !
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: tako50 01. 12. 2013, 20:24:30
 :D :D to je lepší než o pařízkovi
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Aleš Pipek 01. 12. 2013, 20:46:15
Zřejmě dobrej matroš :-D  Hlasuji pro Pomoc! :-)
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: BeatJ 01. 12. 2013, 20:50:46
Tak mu už někdo pomocte!
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: DT-amater 01. 12. 2013, 21:03:49
Tak ho už někdo pomočte... ;D
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Enik 01. 12. 2013, 21:12:18
Tak ho už někdo pomočte... ;D
Před chvílí jsem si byl odskočit, tak musí počkat, až to na mně zase příjde. :-)
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: José 01. 12. 2013, 22:28:34
Před chvílí jsem si byl odskočit, tak musí počkat, až to na mně zase příjde. :-)

Tak to chce kýbl čaje nebo pivko a ono to přijde....
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: zeze 02. 12. 2013, 02:25:42
Ty už to nepij ani ředěný!
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Lukáš Polák 02. 12. 2013, 08:29:34
;D 8)
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Stefan Bukovan 02. 12. 2013, 08:54:53
Totálne zmätočná otázka....

Čo ste prepojili?

PS3 do STB?
STB do PS3?
PS3 do STB a STB do TV?

Alebo STb do PS3 a PS3 cez DVI do TV????


Myslím že všetky zapojenia kde signál cez HDMI ide do PS3 sú nezmysel - PS3 má HDMI OUT, nie in (alebo sa mýlim?).

STB môže mať HDMI in, takže ak je výstup z PS3 zapojený do HDMI in na STB, tak by mal automaticky detekovať zapnuté zariadenie a prepnúť vstup  z antény na externý zdroj. Ale ak STB nemá HDMI vstup (čo je pravdepodobné - ochrana pred digitálnym kopírovaním) tak to nepôjde....

Pokiaľ chcete obraz na TV cez HDMi z PS3 a aj STB a Váš zobrazovač má viac *HDMi vstupov, tak treba kábel z PS3 zapojiť do jednoho vstupu a kábel z STB do druhého vstupu. Ak nemá TV dva vstupné HDMi porty, treba kúpiť switch a zapojiť káble do prepínača a z prepínača do televízora...

Alebo poriadne napísať čo vlastne chcete riešiť, pretože takto je to podobné ako veštenie z gule na Active.


Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Mik Kotanen 02. 12. 2013, 09:02:52
Totálne zmätočná otázka....

Čo ste prepojili?

PS3 do STB?
STB do PS3?
PS3 do STB a STB do TV?

Alebo STb do PS3 a PS3 cez DVI do TV????


Myslím že všetky zapojenia kde signál cez HDMI ide do PS3 sú nezmysel - PS3 má HDMI OUT, nie in (alebo sa mýlim?).

STB môže mať HDMI in, takže ak je výstup z PS3 zapojený do HDMI in na STB, tak by mal automaticky detekovať zapnuté zariadenie a prepnúť vstup  z antény na externý zdroj. Ale ak STB nemá HDMI vstup (čo je pravdepodobné - ochrana pred digitálnym kopírovaním) tak to nepôjde....

Pokiaľ chcete obraz na TV cez HDMi z PS3 a aj STB a Váš zobrazovač má viac *HDMi vstupov, tak treba kábel z PS3 zapojiť do jednoho vstupu a kábel z STB do druhého vstupu. Ak nemá TV dva vstupné HDMi porty, treba kúpiť switch a zapojiť káble do prepínača a z prepínača do televízora...

Alebo poriadne napísať čo vlastne chcete riešiť, pretože takto je to podobné ako veštenie z gule na Active.
Ale to není otázka, jedná se o anketu jestli POMOC nebo POMOC  ;D
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: zeze 02. 12. 2013, 11:15:43
To je každému jasný,že musí pomoc!
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Roman Bárta 02. 12. 2013, 21:35:59
Hlasoval jsem pro POMOC č.2. ;D
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: klubalo 02. 12. 2013, 21:45:26
Tak a je to zase nerozhodně - pomocte mu někdo...
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: kubisek 03. 12. 2013, 09:10:50
A chcete pomočit set-top-box, Playstation nebo televizi? Prosím o odpověď obratem, zrovna to na mě přišlo.
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Grifin 03. 12. 2013, 09:22:09
Tak konečně něco kvalitního hned po ránu. Když to čtu málem jsem se taky pomočil.
Každopádně hlasuju pro pomoc 2.
Jen si zahul, když máš tak kvalitní matroš. Svět je hned lepší, jen ty kabely jsou pomotaný.
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Enik 03. 12. 2013, 09:23:13
Tak se podívej do návodu od TV, kterým tlačítkem na DO se přepínají HDMI vstupy. To je dřina, to je dřina. Já už se opravdu ničemu nedivím. Děsí mě představa, že by PánBůh stvořil člověka k obrazu svému. To musel být neuvěřitelnej blbec!
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: David Kříž 03. 12. 2013, 23:24:27
Hlasoval jsem pro POMOC č.2. ;D
Jak jste to mohl udělat? Copak Vy mu nechcete pomoci?! Já chci, proto jsem hlasoval pro POMOC č.1 ! :)
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: Roman Bárta 03. 12. 2013, 23:44:05
Nemám rád protěžování "jedniček". Proto jsem hlasoval pro POMOC 2. :D
Název: Re:POMOCTE MI !!
Přispěvatel: David Medvídek 04. 12. 2013, 22:18:08
Smichy jsem vyprskl na LCD obrazovku * * * Volim jasne 1 * * * muzete pouzit take vestce po telefonu nebo hodit si kostkou od 1 do 2 * * * pripadne na zaver pozadat odborniky pro zapojeni * * * LOL  ;D