Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => Téma založeno: Martin Š. 08. 11. 2013, 18:52:14

Název: National Geographic HD
Přispěvatel: Martin Š. 08. 11. 2013, 18:52:14
Chtěl bych se zeptat, zda někomu také nejde zvuk u National Geographic HD a Nat Geo wild HD na frekvenci 23,5° 12 207 V 5/6  27 500? Jde mi tam jen maďarská audio stopa. Česká ani anglická vůbec.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Dan Rozsíval 08. 11. 2013, 20:03:34
Dnes to konkrétně potvrdit nemůžu ale určitě to pravda bude. To co v poslední době předvádějí na transp.12,207/V na těchto dvou kanálech je v poslední době do nebe volající a naprostý výsměch zákazníkům. Věčně vypadávající česká stopa, v poslední době dokonce na některých přijímačích nefunkční,zamrzlý či kódovaný signál,prostě děs běs a kvalita made in Lucembursko. Za takové služby by měli vracet s velkou omluvou i peníze.  >:(
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Martin Š. 08. 11. 2013, 20:11:03
Už mi to nejde 3. den a zrovna NG HD a NG wild HD sleduji hodně a hodně mě to štve. Mám cenu někde něco zkoušet vytřískat zpátky za předplatné?
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Karlos68 08. 11. 2013, 20:24:03
Už mi to nejde 3. den a zrovna NG HD a NG wild HD sleduji hodně a hodně mě to štve. Mám cenu někde něco zkoušet vytřískat zpátky za předplatné?

Ted jsem to procvakal ,a na obou programech jedou všechny tři audiostopy OK (CZ,HU,ENG)
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Lukáš Polák 08. 11. 2013, 21:44:08
Mě pro změnu poslední dny zlobí 360 TuneBox.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 08. 11. 2013, 22:48:28
mě zas nejde cz u HBO HD, když navolim aj tak jde ale když cz tak se sekne a začne se načítat buffer, mužu nastavovoat co jak chci a zaboha ta cz nejde.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Danny10 08. 11. 2013, 22:56:38
Testují surflock..
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Farell 09. 11. 2013, 06:42:05
mám 2x ARIVU 200Hd a nejde mi CZ a EN audio ani na jedné ,zkoušeli jsem vymazat TP a nic nový F/W taky nic...

A až z FB sem se dozvědel toto....

Odpověď zo Skylink

Dobrý den,
Omlouváme se, programy typu NG mají technickou poruchu na které se pracuje.
S pozdravem
Denisa O.xxx
Zákaznický servis Skylink

No co dodat...Na TP 12 207V je již kolem 66Mbit dat ...
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Dan Rozsíval 09. 11. 2013, 07:24:17
Poruchu už tam mají od doby co tam neustále dělají čachry s těmi paprikáši. U mého souseda např. na certifikovaném Gosatu obraz sice jede ale s krásným nápisem Kódovaný program uprostřed. No není ta placená služba nádherný zážitek.  :'(
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Stefan Bukovan 09. 11. 2013, 09:02:28
To máte z toho že používate NECERTIFIKOVANÉ šunky..... Keby ste mali Skylink Ready prijímače (a najlepšie kúpené priamo od M7 s viazanosťou), tak problémy nemáte.


P.S.: pre menej chápavých si doporučujem najskôr naštudovať heslo IRÓNIA a potom kriticky reagovať. Ďakujem.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Dan Rozsíval 09. 11. 2013, 14:53:57
Stefan: to máš úplně jedno,bo.del to dělá naprosto u všeho,ať je to certifikované nebo ne.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Amos Komenski 09. 11. 2013, 15:23:18
Testují surflock..

Co má surflock společného s tím, že mají binec v číslech služeb a přiřazení k dekódovaným službám?? Já nic nesdílím a taky mi oba jmenované programy nejdou, resp. fungují jen verze bez CZ zvuku...
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: 4mk 09. 11. 2013, 17:04:39
Mě pro změnu poslední dny zlobí 360 TuneBox.

Na 360 TuneBox je aktivní Surflock, proto některé přijímače mají prodlevu než program naběhne.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 09. 11. 2013, 20:57:12
Mě pro změnu poslední dny zlobí 360 TuneBox.

Na 360 TuneBox je aktivní Surflock, proto některé přijímače mají prodlevu než program naběhne.


ten me nefunguje vůbec. :D
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 10. 11. 2013, 23:48:12
zkuste si aktualizovat data stanice (u pc jde, nwm jak u normal), nebo transponder, mě u toho HBO to pomohlo, česká stopa ma jiný pid proto mě nefungovala čeština u hbo hd, pokud vam nejde cz, zkust to taky třeba vam to taky pomuže.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Martin Š. 11. 11. 2013, 12:25:18
Po přeladění, následné vymazání tp a znovunaladění stále stejná závada. Má cenu zkusit to nějak reklamovat?
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 11. 11. 2013, 13:14:23
asi chyba kodeku nebo tak něco, nepomuže update firmware (jeli to možne) mě totiž chodi všechno a to mam kartu do pc, takže nic s žadnou certifikaci a pod, a chodi mi všecko, zatím mi pomohlo přeladit tp nebo aktualizovat konkretni program nebo tp. Netušim proč to nejde.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Martin Š. 11. 11. 2013, 13:22:31
právě jsem zkusil upgradnout firmware na nejnovější a stále nic. Jsou to jen tyto 2 programy na tomto tp. Zbytek programů hraje bez problémů i na jiných družicích
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Farell 11. 11. 2013, 16:30:19
U NG HD mám tyto audioPidy:1504 cze a 1506 eng ,

jaké tam máte vy ?

a taky je zajímavé když mám kartu v Arivě 200Hd nejede CZE a ENG audio ale HUN ano,ale když kartu vyndám a dám do druhého pokoje a spustím zd....í karty u mně jede vše jak má všechny audia jedou jak mají ...jako by to bylo kartou ICE...na zkoušku jsem si pujčil čisté IRDETO a zvuk OK i s kartou v satelitu... ???
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 11. 11. 2013, 16:59:25
U NG HD mám tyto audioPidy:1504 cze a 1506 eng ,

jaké tam máte vy ?

a taky je zajímavé když mám kartu v Arivě 200Hd nejede CZE a ENG audio ale HUN ano,ale když kartu vyndám a dám do druhého pokoje a spustím zd....í karty u mně jede vše jak má všechny audia jedou jak mají ...jako by to bylo kartou ICE...na zkoušku jsem si pujčil čisté IRDETO a zvuk OK i s kartou v satelitu... ???



NG HD CZ-1504 ok, EN-1506 ok, HU-7018 nejde
HBO HD CZ-4147 ok, EN-4247 ok,

u ngc mi nejde akorad maďarština, ostatní kanali sem netestoval.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Farell 11. 11. 2013, 17:11:00
To je právě ono když tam kartu mám nejde CZ a EN audio ale HUN jede, ale když kartu vyndám a dám tam IRDETO CZ a EN jede a HUN nejede....
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 11. 11. 2013, 22:05:29
me se občas stane u hbo hd že se mi slouči stopa a ikdyž navolim cz nebo aj furt to keca anglicky ale delat o jen vyjmečne.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Jan Novák 11. 11. 2013, 23:02:13
me se občas stane u hbo hd že se mi slouči stopa a ikdyž navolim cz nebo aj furt to keca anglicky ale delat o jen vyjmečne.
Nevím, jak na satu, ale tohle se stává i u UPC kabelovky  a je to "vlastnost" :-) Jednou za čas dávají premiéru v angličtině a v té chvíli je anglicky česká i anglická stopa. Dělají to asi ještě kvůli analogovým kabelovkám, jinak k tomu vzhledem k přítomnosti obou stop není žádný důvod.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Martin Š. 12. 11. 2013, 05:43:31
U NG HD mám tyto audioPidy:1504 cze a 1506 eng ,

jaké tam máte vy ?

a taky je zajímavé když mám kartu v Arivě 200Hd nejede CZE a ENG audio ale HUN ano,ale když kartu vyndám a dám do druhého pokoje a spustím zd....í karty u mně jede vše jak má všechny audia jedou jak mají ...jako by to bylo kartou ICE...na zkoušku jsem si pujčil čisté IRDETO a zvuk OK i s kartou v satelitu... ???



NG HD CZ-1504 ok, EN-1506 ok, HU-7018 nejde
HBO HD CZ-4147 ok, EN-4247 ok,

u ngc mi nejde akorad maďarština, ostatní kanali sem netestoval.
u NG HD - CZ-1504, EN- 1506, hun- 7018
NG WILD HD - CZ-12104, ENG-1002, hun-7618
Od včerejška mi zvuk naskočí tak na 10 vteřin a pak to zase spadne. Co s tím?
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Daniel Neumann 14. 11. 2013, 18:28:43
Na zákaznické lince CS-Link & Skylink mi potvrdili problémy s transpordérem 12207 MHz a zatím neví, kdy budou problémy vyřešeny. Takže nezbývá nic jiného než jen čekat.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 18. 11. 2013, 09:46:13
Skylink ma asi zas problémy s transponderama, Viasat HD při navolení češtiny mluví rusky. :D
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: TOMTOVA 15. 12. 2013, 16:15:19
Prosím o radu, rozšířil jsem balíček z kombi na multi a Nat Geo Wild HD CZ a Nat Geo HD CZ na 12207,dvbs2-8psk, 5/6. jsem naladil, ovšem žádný obraz, jen kouskovaný zvuk a na stupnici kvality/síly lítá 89/71 na 0/0...signál drží cca 10-20 vteřin, poté spadne na nulu a pořád dokola. Co s tím, pořád jsou problémy na tomto TP 12207 ( operátorovi se nelze dovolat ). Zařízení mám OPTIBOX Zebra. Děkuji. Tom. ( ostatní doplněné programy oproti kombi se zdají být funkční ).
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Karlos68 15. 12. 2013, 16:39:50
Prosím o radu, rozšířil jsem balíček z kombi na multi a Nat Geo Wild HD CZ a Nat Geo HD CZ na 12207,dvbs2-8psk, 5/6. jsem naladil, ovšem žádný obraz, jen kouskovaný zvuk a na stupnici kvality/síly lítá 89/71 na 0/0...signál drží cca 10-20 vteřin, poté spadne na nulu a pořád dokola. Co s tím, pořád jsou problémy na tomto TP 12207 ( operátorovi se nelze dovolat ). Zařízení mám OPTIBOX Zebra. Děkuji. Tom. ( ostatní doplněné programy oproti kombi se zdají být funkční ).

Špatně nastavena parabola, transpodér 12 207 DVB-S2 8PSK pilot ON V 5/6 27 500 je citlivý na přesné nastavení paraboly.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Dan Rozsíval 15. 12. 2013, 16:58:31
Hmm,nějak mi nejde do hlavy jak jde "rozšířit" kombi na multi.  :-[
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Karlos68 15. 12. 2013, 17:04:05
Hmm,nějak mi nejde do hlavy jak jde "rozšířit" kombi na multi.  :-[

Multi HD
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: TOMTOVA 16. 12. 2013, 14:11:21
Prosím o radu, rozšířil jsem balíček z kombi na multi a Nat Geo Wild HD CZ a Nat Geo HD CZ na 12207,dvbs2-8psk, 5/6. jsem naladil, ovšem žádný obraz, jen kouskovaný zvuk a na stupnici kvality/síly lítá 89/71 na 0/0...signál drží cca 10-20 vteřin, poté spadne na nulu a pořád dokola. Co s tím, pořád jsou problémy na tomto TP 12207 ( operátorovi se nelze dovolat ). Zařízení mám OPTIBOX Zebra. Děkuji. Tom. ( ostatní doplněné programy oproti kombi se zdají být funkční ).

Špatně nastavena parabola, transpodér 12 207 DVB-S2 8PSK pilot ON V 5/6 27 500 je citlivý na přesné nastavení paraboly.


Děkuji za radu, zkusím doladit, pěkný den. T.
Název: Re:National Geographic HD
Přispěvatel: Dan Rozsíval 16. 12. 2013, 14:16:21
Karlos68: Tak Kombi HD to je něco jiného, díky.