Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Televizní stanice a jejich program => Téma založeno: Mako952 03. 09. 2013, 19:58:19

Název: REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: Mako952 03. 09. 2013, 19:58:19
rebel má asi problém se zvukem mám dva satelity a na jednom jde zvuk a na druhym nejde
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: Martin Hájek 03. 09. 2013, 20:32:54
Ano, doufejme že to do devátého vyřeší.
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: Petr Marecek 03. 09. 2013, 21:03:47
na rebelovi snad zvuk nejde celou dobu, ne? Je tam jen  text s tím, že jej spustí 9.9
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: Martin Hájek 03. 09. 2013, 22:27:25
na rebelovi snad zvuk nejde celou dobu, ne? Je tam jen  text s tím, že jej spustí 9.9
Teď už je tam dost dynamická upoutávka.
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: Petr Marecek 03. 09. 2013, 22:39:12
na pohodě koncert a na rebelo jen text :D asi máme v opavě jinou verzi programu :D
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: s.s.rock 03. 09. 2013, 22:43:12
Kabelovka si tam dala nějakou promo smyčku, kdyby jste pořádně četl tak byste věděl ze píše satelit. ;-)
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: Petr Marecek 03. 09. 2013, 22:45:57
no, ale to nevylučuje,  že na skylinku a v mux4 nemůže být stejný stream.
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: Jiří Job 04. 09. 2013, 06:44:08
Ten stream na Skylinku bude asi převzatý z Multiplexu 4.
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: Mako952 04. 09. 2013, 07:18:06
Ten stream na Skylinku bude asi převzatý z Multiplexu 4.
takže v multiplexu se vysílá text s oznámením startu a ve skylinku a upc se vysílá 10s promo smyčka.jak může vysílat mux4 a skylink jedno a to sámý když tam je něco uplně jiného
Název: Re:REBEL-problém se zvukem
Přispěvatel: s.s.rock 04. 09. 2013, 07:42:17
Ten stream na Skylinku bude asi převzatý z Multiplexu 4.
Ano, to mají z muxu4, spíš by mě zajímalo jesli to drze ukradli a dali to tam a nebo o tom Pařízek ví. ;-)