Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Miroslav Laduna 25. 08. 2013, 20:01:49

Název: RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Miroslav Laduna 25. 08. 2013, 20:01:49
Již od začátku víkendu se projevuje u všech stanic efekt vzorkování obrazu a u některých přijímačů je i problém se zvukem.
Když panu Brabcovi tak záleží na penězích od TV8, pak by snad mohl sjednat nápravu. Možná bych začal rebootem, případně resetem Promaxu.
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: kinotechnik 25. 08. 2013, 20:11:00
Efekt tremola ve zvuku se projevuje již nejméně 14 dní. Tento Mpx je tak poruchový, že se na to už pomalu není možné dívat.
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Jaroslav Novák 25. 08. 2013, 20:19:47
Hlavně by to chtělo nějaký web a tam helpdesk a nějaké kontakty na hlášení závad, teď je to doslova amatérský.
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Sax 25. 08. 2013, 21:44:29
ČTÚ šlape po majitelích rozhlasových stanic kvuli nepatrným odchylkám MPXpower a tuhle amatérskou provozovnu nechává vysílat jako by se nechumelilo. Dva měsíce přebuzený doprovod Šlágru a teď tohle...Člověk aby to raději lidem mazal z předvoleb, nebo odpojil vložku 29 v STA.
Je vidět, že to skoro vůbec nikdo nesleduje. Naprostá nefunkční technická podpora.

To jsem zvědav, jak dopadne akce Vítkův Hrádek...
Přitom na Hrádku by se náramně hodila sestava Fanda, Smíchov, Telka, ČT art/D v 16QAM. To je takový můj malý sen, co bych rád dostal letos od Ježíška. To by bylo na Lipensku práce...

Název: Pozice TV8 v RS 1
Přispěvatel: Sax 26. 08. 2013, 21:10:27
Takhle to prosím pánové vypadá od dnešního rana do tedka...ma smysl ještě něco dodávat?
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Lukáš Polák 26. 08. 2013, 21:54:22
Že tys to zapomněl přepnout zpátky? ;) ;D ;D ;D
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Sax 26. 08. 2013, 22:15:56
Nerozumím.
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Danny10 26. 08. 2013, 22:20:04
Dal jsi tam screen z Astry..
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Sax 26. 08. 2013, 22:27:13
Tak pánové, ale oni ten screen z Astry prave ze vysílají z te Vcelné, to jste nepochopili????? Jednoduše řečeno, někdo na Vcelné kdo se stara/nestará o multiplex nechal takhle receiver, ktery dodává signál pro vysílání v pozemsku. Chápete to???
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Dolinak 26. 08. 2013, 22:38:16
Škoda slov
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Danny10 26. 08. 2013, 23:02:01
Tak teď už jo.. ;)
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Kuba Melín 26. 08. 2013, 23:42:39
A to chtějí vysílat v Praze a chtějí, aby to lidi sledovali.

Ach jo, kam jsme to došli, když může od ČTÚ dostávat oprávnění a zasírat pásmo takovýhle póvl :/
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Lukáš Polák 27. 08. 2013, 07:06:20
Nerozumím.
Já jsem to samozřejmě pochopil. Digitální TV už se věnuju od roku 2002, takže zase nejsem tak blbej... ;)
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Sax 27. 08. 2013, 07:45:23
A to chtějí vysílat v Praze a chtějí, aby to lidi sledovali.

Ach jo, kam jsme to došli, když může od ČTÚ dostávat oprávnění a zasírat pásmo takovýhle póvl :/

On se o to opravdu asi nikdo nestará. Jednou je to zkreslení audiomodulace, potom záseky, jindy vypadne signál uplně a teď tohle menu receiveru, to už je opravdu vrchol. Aby byla ještě větší sranda, mohli tam přecvaknout Pařízkovi Pohodu. ;D Jestli rozjedou bez synchronizace/SFN/ ten Vítkův Hrádek, tak to bude na Budejovicku slušná rušička. A to mají technologicky zajišťovat i ten Hradec/Dačice. Potěš je pán Bůh....
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Tech7 27. 08. 2013, 10:16:47
Konečně jsem pochopil, co tím autor chtěl říct :) Dost mě mátl ten umělý iPhone, to je nějaká úchylka?
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Petr Novotný 27. 08. 2013, 10:33:06
Jooo to je náš Českobudějovický supermux  ;D ;D. Ale aby na něj nebyla samá negativa, tak se možná stal malý zázrak, ale konečně přejmenovali alespoň stanice. Aktuálně: NOE, TV8, TVT(Třeboň) a regionalnitelevize.
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Sax 27. 08. 2013, 11:06:53
Konečně jsem pochopil, co tím autor chtěl říct :) Dost mě mátl ten umělý iPhone, to je nějaká úchylka?

Ani ne ti uchylka, ale rychlá komprimační utilita pro fotky. Zdejší web přijímá jen do 500kilo a fotky dělám větší. Tak sorry. Ten rámeček iPhona je tam natvrdo připíchlá na výstupu.
Název: Re:Pozice TV8 v RS 1
Přispěvatel: kinotechnik 27. 08. 2013, 12:40:09
Takhle to prosím pánové vypadá od dnešního rana do tedka...ma smysl ještě něco dodávat?
No je poledne 27 srpna a menu je tam pořád. Je vidět, že to nekontroluje ani ČTU v Č. Budějovicích.
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: Stasi-DDR 27. 08. 2013, 13:43:33
Ty si myslíš, že na územním odboru ČTÚ v ČB někdo sedí a kontroluje, co se kde vysílá za pomocí tv přijímače?  ;D ;D ;D Podej tam podnět ohledně tohoto tv "vysílání" a uvidíš co se bude dít. Musí tě v zákonem stanovené lhůtě vyrozu,ět, jak v dané věci postupovali a jaký závěr vyvodili. Sám od sebe dneska nikdo konat nebude. Nejsou lidi.  ;D ;D
Název: Re:RS 1 Včelná - Promax hapruje
Přispěvatel: mmc 27. 08. 2013, 14:48:58
Přitom na Hrádku by se náramně hodila sestava Fanda, Smíchov, Telka, ČT art/D v 16QAM. To je takový můj malý sen, co bych rád dostal letos od Ježíška. To by bylo na Lipensku práce...
tak si splň sen a postav taký mux, viac ako 3tis € to stáť nebude