Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Lukáš Polák 11. 08. 2013, 18:52:08

Název: Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Lukáš Polák 11. 08. 2013, 18:52:08
Pánové,

jak jsem z diskuse týkající se Českobudějovicka pochopil, Regionální síť 1 aktuálně zažívá změny - objevila se tu slovenská TV8, další kanály zřejmě byly vyřazeny. Chci se proto zeptat, jak to vypadá v dalších lokalitách, kde tento multiplex působí? Jaká je aktuální programová náplň?
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Jaroslav Novák 11. 08. 2013, 19:07:14
V Roudnici by se tento týden mělo údajně konečně spustit na 56 kanále, tak uvidíme, dám vědět.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: adchron 11. 08. 2013, 20:20:15
To este pridam GPS a uz skoordinovany vyzarovaci diagram
Roudnice Nad Labem K56 14E1439 50N2528CZE 100W 195+45 H ND
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: tele cirkus 11. 08. 2013, 20:27:42
TV 8 to dostali tam za trest?     :D
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Tech7 11. 08. 2013, 21:56:15
Regionální síť 1 Příbram http://www.youtube.com/watch?v=owIcPo7_GII
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Laduna 11. 08. 2013, 22:03:07
V Budějkách stále to samé: Místo Óčka je TV8 bohužel s příznakem 4/3 :o místo STIL TV je tma, Noe vysílá natvrdo ve 4/3 a Regionální TV natvrdo v 16/9.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: michal výborný 12. 08. 2013, 00:38:53
Mochov u Prahy témeř bez signálu. Tady to jen čtverečkuje.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Tech7 23. 08. 2013, 11:44:16
Změna obsahu v Příbrami, bohužel nemohu upřesnit kdy se to stalo, určitě ale tento týden. Nyní je v muxu Fonka, TV 8, Óčko a Šlágr. Škoda je ztráty Retra, RS7 tu nechodí.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Martin Š. 23. 08. 2013, 15:23:09
Vysílá to už i v Praze? Nemohu to naladit :-))
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Jaroslav Novák 23. 08. 2013, 15:52:54
Roudnice nad Labem 56 kanál zatím pořád "mrtvo", pokud jsem dopře četl v rozhovoru tento týden, tak už měl být opět v provozu, no uvidíme jestli se dočkáme. :-)
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Laduna 03. 09. 2013, 17:37:18
Nové oprávnění pro RS 1 Kousek vedle Holoubkova:
Strašice  K21 H REGIONÁLNÍ SÍŤ 1  0x3109   0x0501   13° 45' 26" 49° 44' 04"   510   1W
Vysílač bude přímo v obci. Je možné, že v sousední obci Těně budou mít smůlu.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Karel Cibulka 10. 11. 2013, 15:27:26
V Plzni na Košutce sídliště(neplést s vysílačem!!!patří ČRa)od Toužimské5 vysílá RS1 p.Brabce na K37 výkonem 1KW možná už 2KW ale podstatné je že to óčko expres sd evidentně se streamuje z netu viz hláška z PC na ploše . . . je to úsměvné v dnešní době takhle přenášet TV Kanál super spolehlivý přenos  :D
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Petr C. 10. 11. 2013, 17:57:44
V Plzni na Košutce sídliště(neplést s vysílačem!!!patří ČRa)od Toužimské5 vysílá RS1 p.Brabce na K37 výkonem 1KW možná už 2KW ale podstatné je že to óčko expres sd evidentně se streamuje z netu viz hláška z PC na ploše . . . je to úsměvné v dnešní době takhle přenášet TV Kanál super spolehlivý přenos  :D
Může i nemusí být. Hláška je  z TeamVieweru - vzdálené správy v tomto případě windows. Nicméně je tam spuštěný VLC, takže to streaming může být. Jestli je to přímo z internetu, nebo streaming jinou cestou je už jedno. O2 TV je víceméně taky streaming přes "internet", jen to běží ve vlastní síti nezávislé na celosvětovém internetu. Ono je to podobné jako např. u Retra, tam když měli poruchu, tak taky bylo vidět, že je to pouštěné z pc s windows.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Jaroslav Novák 10. 11. 2013, 18:08:31
V Plzni na Košutce sídliště(neplést s vysílačem!!!patří ČRa)od Toužimské5 vysílá RS1 p.Brabce na K37 výkonem 1KW možná už 2KW ale podstatné je že to óčko expres sd evidentně se streamuje z netu viz hláška z PC na ploše . . . je to úsměvné v dnešní době takhle přenášet TV Kanál super spolehlivý přenos  :D

 ;D To snad není ani pravda, teď sledujte jak dlouho to tam bude. :-D   Dobrá ironie, že není žádný kontakt, žádný web kam na tohle upozornit, prostě tyhle sítě jsou jen vrchol amaterismu.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Jan Novák 10. 11. 2013, 18:20:58
Ono je to podobné jako např. u Retra, tam když měli poruchu, tak taky bylo vidět, že je to pouštěné z pc s windows.
Díky tomu taky Retro neumí zobrazit správně prokládaný signál a cuká v každém švenku. Odbavovat a přenášet signál přes PC není takový problém, pokud se pro to využije vyhrazený HW a SW a ne běžný výstup pro monitor a SW pro infopanely. Óčko Gold taky jede z PC, ale tyhle problémy nemá.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Pavel Zelinka 02. 01. 2014, 08:40:22
Nový vysílač
HODONIN CUKROVAR    32   H   REGIONÁLNÍ SÍŤ 1   0x3109   0x0501   17° 07' 02"   48° 51' 10"   172   10   DVB-T
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Jan Pavlis 24. 02. 2014, 22:08:46
Regio 1 v Ústí z Větruše na 57 kanále zesílilo. V Novosedlicích u Teplic jde na jednadvacetiprkovou kanálovou anténu  v dostatečné kvalitě bez kostičkování. Fakt je,že na Větruš vidím a zajímavé ,že při směrování antény je nejlepší příjem bokem od Větruše tak 5 stupnů.Jde jedna stanice -zprávy z Ústí,ostatní tři jsou bez signálu.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Roman Bárta 24. 02. 2014, 23:37:02
Moc by mě zajímalo,jaké má tento vysílač pokrytí. Mostecké vysílání jede taky na pidí výkon,ale chytím ho na cca 50km. Na tomto vysílači to asi nehrozí,co? Kdo na severu chytíte Větruši nejdále...?
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: H_H 25. 02. 2014, 09:43:09
V K.Varech tam mají RegionálníTV, TV8, KTB (zatim jen logo) a Óčko.
I když výkon toho vysílače není žádná sláva. Mux3 ze Třech Křížů mi se svými papírovými 25W přijde o dost silnější. (Při zhruba stejné vzdálenosti a přímé viditelnosti na oba vysílače.)
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: omar3 25. 02. 2014, 21:30:52
Nový vysílač
HODONIN CUKROVAR    32   H   REGIONÁLNÍ SÍŤ 1   0x3109   0x0501   17° 07' 02"   48° 51' 10"   172   10   DVB-T

Jestli tento vysílač vysílá se mi nepodařilo ověřit. Taky 10W není žádná palba.
V Břeclavi na výtahové šachtě 13.podlažního paneláku je jen náznak signálu. Jelikož se mi údaje o multiplexu nenačetli, tak ani nevím, jestli to byl Hodonín nebo slováci, kteří jsou na stejném kanále ve stejném směru. 
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: maikl117 26. 02. 2014, 19:45:21
No jo, ale:

Hodonín - Cukrovar: zatím není v provozu.

Kanál 32. Polarizace: H. Výkon: 10 W. 172 m n. m.
N_ID: 0x3109. TS_ID: 0x0501. V. délka: 17° 07' 02". S. šířka: 48° 51' 10".
Povolení od ČTÚ: 2. ledna 2014.

Dnes jsem zkoušel prohledat k32 a stále nic.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Sax 27. 02. 2014, 07:52:09
Stav na Vítkově Hrádku - 1053mnm Lipenská přehrada:

Epochální rozjezd byl nahrazen tichým úprkem. Aktivní čast vysilače pry po desetidenim provozu v dřevěné buňce tamni rozhledny vyhořela a byla odvezena. Druha anténní čast zatim stále hyzdí ochoz vyhlídkové časti rozhledny. Kdyby jste náhodou tuto rozhlednu navštívili, hlídejte si své ratolesti, at si o antény neroztrhnou oděv, nebo neco horšího.

Kanál 29 si vybral provozovatel vysílání sám a nechal si od CTU pouze schválit. Stále je to pro me nepochopitelná neznalost, hloupost, naivita, nebo co ješte. Minimalni znalost oboru VF a okolí nádrže by neco takového vyloučila.

Snad někdy nenarazím například na podobně "fundovaného" pilota letadla, nebo chirurga.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: mircx 27. 02. 2014, 08:01:02
No jo, ale:

Hodonín - Cukrovar: zatím není v provozu.

Kanál 32. Polarizace: H. Výkon: 10 W. 172 m n. m.
N_ID: 0x3109. TS_ID: 0x0501. V. délka: 17° 07' 02". S. šířka: 48° 51' 10".
Povolení od ČTÚ: 2. ledna 2014.

Dnes jsem zkoušel prohledat k32 a stále nic.
nojo, když tady někdo 2.1. vytvoří vlákno, kam do prvního příspěvku nasype "technické informace" a už nedoplní, že to je info z čtú, že takto tam MŮŽE vysílat, to je těžké. Někteří pak chudáci loví, loví a ono není co.....
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Dan Rozsíval 27. 02. 2014, 14:07:48
Saxon:  ;D ;D ;D   A jaká to byla při rozjezdu vlajkosláva, informace při rozjezdu byly na parabole a tuším i tady. Teď by to asi opět chtělo nějaký kratší článek, tentokrát ale se zmínkou o naprosté ostudě a fiasku aby se odpovědní alespoň trochu chytili za nos, byť si takové iluze nedělám.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Lukáš Polák 27. 02. 2014, 19:51:53
Zkusím zavolat p. Brabce. Uvidíme, co k tomu řekne...
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Laduna 27. 02. 2014, 20:39:52
Ať se pan Brabec zajede podívat do Adamova, nebo do Prachatic na provedení....
Hlavně ať doufá, že si někdo nevypíchne oko o ty antény na ochozu.
Ať zváží jinou kótu, ideální by byl stožár u Alpské vyhlídky.
Pokud je K29 v místě jediným zkoordinovatelným, pak je také jediná možnost jak vysílat, a to ve vertikálu.
Stejně by to ale bylo problematické. A i ze směrových důvodů by se lépe hodila Alpská vyhlídka.
Pokud je zde možno zkoordinovat nějaký jiné kanály, není až takový problém udělat měření a vytipovat nejvhodnější.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Tech7 18. 05. 2014, 13:07:49
Změna v RS1 Příbram
Po více než měsíci, kdy TV8 jela bez zvuku, se pozice změnila na Kino svět.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Sax 18. 05. 2014, 13:49:56
Na Vítkově Kameni je taky zmena. Cca tři neděle tam je nový AS. Čtveřice LP antén zmizela a objevila ctyřpatrová buzená soustava (síto) od Fracarro. Výkon bude nyni kolem 300W ERP. 5km daleko s přímou viditelností lze na svorkach antény naměřit úroveň kolem 70dBuV. Pochopitelne pouze v přímém směru osy antény. Programy v TS: CT1 a CTsport v HD, CT Art/D v SD a SD infokanál Cesty krajem. TS je dodáván stanicí Promax. CT programy jsou transmodulovany z Astry 3B, infokanál je přehráván z desktopu přes VGA/CVBS převodník do karty CVBS ve stanici Promax. Pokrytí je jen v oblasti Frymburk, Světlik, Hrdoňov, Lojzovy Paseky. Nic jiného nelze...

Mohu opět dodat screeny merení či fotky AS, nebo odkaz na DVB stanici.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: BeatJ 18. 05. 2014, 13:52:55
Fotky AS by jsi mohl dodat.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: MiPo77 09. 06. 2014, 10:53:59
Česká televize provedla aktualizaci informací o vysílací síti MPX1a a přidala novou informaci o provozovatelých jednotlivých vysílačů:
http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/technika/digitalni-pozemni-vysilani-dvb-t/vysilaci-sit-1a/
Vysílače sítě RS1 v Roudnici a Vítkův kámen provozuje firma Grif line a na jejich webových stránkách lze dohledat kontakt na majitele:
http://www.grif.cz/kontakty
Snad to někomu pomůže, když bude v RS1 nějaký problém.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: David Kříž 09. 06. 2014, 17:30:51
Česká televize provedla aktualizaci informací o vysílací síti MPX1a a přidala novou informaci o provozovatelých jednotlivých vysílačů:
http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/technika/digitalni-pozemni-vysilani-dvb-t/vysilaci-sit-1a/
Vysílače sítě RS1 v Roudnici a Vítkův kámen provozuje firma Grif line a na jejich webových stránkách lze dohledat kontakt na majitele:
http://www.grif.cz/kontakty
Snad to někomu pomůže, když bude v RS1 nějaký problém.
A on nekdo z mistnich nevi, ze to provozuje Brabec? Se tu o tom mele vic jak pul roku :)
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: BeatJ 09. 06. 2014, 21:51:47
Pan Brabec se stal hvězdou ze dne na den.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Karel Cibulka 10. 06. 2014, 19:54:17
Pan Brabec se stal hvězdou ze dne na den.


Ano superstar hlavně že je na EXPRES tedy ÓČKO EXPRES černá obraz a bzučení a to samé i nyní na Plzeňská 1 černá obraz a bzučení takže jde jen NOE TV a TV8. přesken nepomůže nic nového se nenačte.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Sax 03. 08. 2014, 11:51:18
Nová anténa na Vítkově Kamenu na Lipně - RS1
Bez komentáře.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Bohumír Džubej 03. 08. 2014, 12:47:58
No nazdar  :o. Ale jedno zlepšení tam je. Už si na ochozu nevypíchnete oči. Na druhou stranu je to horší v tom, že není na co pověsit ruksak. A jenom tak mimochodem: jaká je úroveň signálu na ochozu? A mají veverky v lesích díky všesměrovosti dostatečný signál? Tady opravdu nezbývá než  :'( :'( :'(....
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Sax 03. 08. 2014, 13:23:02
No nazdar  :o. Ale jedno zlepšení tam je. Už si na ochozu nevypíchnete oči. Na druhou stranu je to horší v tom, že není na co pověsit ruksak. A jenom tak mimochodem: jaká je úroveň signálu na ochozu? A mají veverky v lesích díky všesměrovosti dostatečný signál? Tady opravdu nezbývá než  :'( :'( :'(....

Kolik je na ochozu nevím, nebral jsem si sebou cajk, ale například v Černé v Posumaví je 52dBuV na pasivní LP45, nad Frymburkem 73dBuV. Na ochozu jiste nebude tolik, co by vyhovovalo hygienickým normám. Ale to uz neni moje starost, na to tu máme jiné instituce. Snad to tady nekdo z nich čte a konečně uz tuhle hrůzu ukončí. Tato nova anténa je omni, tedy svítí i na ochoz, kde chodi volné lidé. Svítí i do Rakouska, kde na stejném kanále vysílá ORSB Mux.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: David Kříž 03. 08. 2014, 17:11:01
Díky zprzněné instalaci samozřejmě všesměrové určitě nezáří, ta anténa nemá mít nic kolem sebe, a oni ji práskli přímo podél trubky a ještě připlácli ke kameře! Tady fakt někdo vůbec netuší co dělá. Že to přijímacích antén fušují i ti, co tom moc neví, třeba silnoproudaři, automechanici, nebo zedníci a pod., to už jsme si zvykli, ale že už i do vysílacích???!!!
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Dolinak 03. 08. 2014, 17:31:03
Zhruba před dekádou a půl býval populární pojem SWR houpacího koně  :)
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Sax 03. 08. 2014, 18:26:05
Díky zprzněné instalaci samozřejmě všesměrové určitě nezáří, ta anténa nemá mít nic kolem sebe, a oni ji práskli přímo podél trubky a ještě připlácli ke kameře! Tady fakt někdo vůbec netuší co dělá. Že to přijímacích antén fušují i ti, co tom moc neví, třeba silnoproudaři, automechanici, nebo zedníci a pod., to už jsme si zvykli, ale že už i do vysílacích???!!!

V tomto případe se jedná o cech kameramanský...:-))
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: basslicker 07. 08. 2014, 19:35:31
Regionální síť 1 na českobudějovicku z k 29 Včelná - Aktuálně už 3 dny je na Noe TV tma a nic nejede, že by konec kvůli Regionální síti 8? ale nikde ani info právě, nebo chyba u mě? TV8 tam je prozměnu seklej obraz a jede jen zvuk. Bez problémů jede pouze Regionální Televize a občas s výpadkama TVT - třeboňská lázeňská.. co se tam zase děje??? :)
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Sax 07. 08. 2014, 20:22:55
Co se děje? Nic neobvyklého, prostě na to serou. Jako vždy.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: basslicker 07. 08. 2014, 20:42:40
Nu já to teď checkuju furt a sila i výkon mi přijde malej, v centru Budějc to jede na anténu jako k.áva pouze na 40 procent... ještě jsi na dovče?
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: basslicker 07. 08. 2014, 20:44:17
Montuju si parabolu Toroidku a jen se zeptám ty konvertory směruju spíš dolu na ohnisko té druhé nebo jsem to namontoval opačně  a musím to nasekat spíš směrem vejš nad tu druhou parabolu? asi víš, co myslím.. a nedá se zjistit u té reg sítě 1 jestli tam nenacpou ocko expresss jako v Plzni?
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Lukáš Polák 14. 08. 2014, 13:00:22
Vašku, o satelitní TV, prosím tě, diskutujte v jiný rubrice.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: basslicker 14. 08. 2014, 17:15:05
LUkyne, já vím, omlouvám se, pak mi to došlo, tak jsme se přesunuli. BTW. k regionální síti 1, musím pana Brabce pochválit, ihned po pŕíspěvku, že nejede TV 8 , tak vše bylo dáno dopořádku a jede bez výpadku, předtím tam byla 3 týdny zasekla obrazovka. Reg síť k29 Včelná budějovicko
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: pajas2 14. 08. 2014, 17:21:54
BTW. k regionální síti 1, musím pana Brabce pochválit, ihned po pŕíspěvku, že nejede TV 8 , tak vše bylo dáno dopořádku a jede bez výpadku, předtím tam byla 3 týdny zasekla obrazovka. Reg síť k29 Včelná budějovicko
3 týdny zaseklá obrazovka?  :o To bych skoro zvážil, jestli má smysl takový mux provozovat.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: basslicker 14. 08. 2014, 18:15:18
jj, teď už ale vše naprosto ok, Třeboňská TV, Regionálni TV i TV 8 jede super a dokonce i s lepším obrazem, co byla vyřazena NOE TV , takže palec hore
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Horal 14. 08. 2014, 18:57:33
Montuju si parabolu Toroidku a jen se zeptám ty konvertory směruju spíš dolu na ohnisko té druhé nebo jsem to namontoval opačně  a musím to nasekat spíš směrem vejš nad tu druhou parabolu? asi víš, co myslím.. a nedá se zjistit u té reg sítě 1 jestli tam nenacpou ocko expresss jako v Plzni?
No raději to opravdu nechej na toho Saxona, koukám nevíš která bije.
Tady je to myslím vidět jasně:
http://leteckaposta.cz/uploaded/336473646 (http://leteckaposta.cz/uploaded/336473646)
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: David Kříž 14. 08. 2014, 19:34:14
BTW. k regionální síti 1, musím pana Brabce pochválit, ihned po pŕíspěvku, že nejede TV 8 , tak vše bylo dáno dopořádku a jede bez výpadku, předtím tam byla 3 týdny zasekla obrazovka. Reg síť k29 Včelná budějovicko
3 týdny zaseklá obrazovka?  :o To bych skoro zvážil, jestli má smysl takový mux provozovat.
Spíš bych si řekl co za provozovatele to asi je, když si to ani nevšimne, anebo všimne a je mu to jedno. Pak se nemůže divit, že od něho utíkají zákazníci. Když to vidí.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: basslicker 14. 08. 2014, 19:50:02
2 Fox -  se Saxem jsem v kontaktu a jsem domluvel, mám to dobře smontované koukám, respektive ona mi tu toroidku smontovala přítelkyně než jsem se vrátil z práce a fakt to naštelovala dobře, respekt před ní:_)
teď už jen pověsit a jedu.

2 Dave, tak TVT , REGIONAL a TV8 teď jede ok
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Dan Rozsíval 14. 08. 2014, 20:07:11
basslicker: sám jsem ji nedávno dělal takže musím říct že pokud to sestavila správně tak opravdu šikovná přítelkyně, nicméně sestavit ještě není zdaleka vše, to "pověšení" se sice dá bez profíka zvládnout ale není to zase tak jednoduché.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Sax 14. 08. 2014, 20:27:18
Jsem zvedav na tu tvou ženu. Věřím tomu, ze bude šikovnějsi a pečlivějsi nez ty, protože horší nez ty uz to asi nejde...:-)) príští tyden jsem v Krkonoších, pak jsem tyden zde a prvni tyden v záři v Bad Gastein. Jo, a na Vcelné s nic zlepšit nemohlo, protože vsechny stanice maji pevne pridelenou 1/4 celkového přenosového toku. Je tam analogová 4xin karta CVBS + stereo audio.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: David Kříž 14. 08. 2014, 20:59:41
2 Fox -  se Saxem jsem v kontaktu a jsem domluvel, mám to dobře smontované koukám, respektive ona mi tu toroidku smontovala přítelkyně než jsem se vrátil z práce a fakt to naštelovala dobře, respekt před ní:_)
teď už jen pověsit a jedu.

2 Dave, tak TVT , REGIONAL a TV8 teď jede ok
co je to "2 Dave" ???
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: basslicker 14. 08. 2014, 21:03:55
Zajímavý, ono možná tím, že na to koukám spíš v ložnici na menší telce, tak mi to tak přišlo . já bych ze Včelné uvítal Cestykrajem TV + k tomu doplněk pro Budějce, to by nemuselo být vůbec špatný.
2 Dave -tzn. To Dave, pro Davea, já to někde viděl pŕed 10ti lety a začal jsem to používat stejně jako 4 Dave
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Sax 15. 08. 2014, 08:15:55
Na male TV je pěkné všechno, někdy i DigiTV. Na Včelné je alespon slušný vysilač(stozar a AS), kdyby se vysílalo vyšším výkonem a v 16QAM s lepším zdrojovým signálem, tak by to bylo i dobře prodejné. Naopak například šílenost na VH, kde visí kabely jako u cikánů ve Větřní, anténa instalovanjak zralá na trestný čin, headend leží v šmajchkabinetu v kiosku, kde vedle nej leží provozního pes na devánku, to je i zadarmo drahé. Vrcholem fundovanosti je kotvení stávajícího stozaru pro webkamery dvěma kotevnimi lanky se vzájemnými úhly pro trojici, ale to třetí nebylo kam dat. Ten stozar ted trochu připomíná natažený luk. Natažený luk s UHF tubusem a dvěma IP kamerami.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: David Kříž 16. 08. 2014, 00:00:55
Zajímavý, ono možná tím, že na to koukám spíš v ložnici na menší telce, tak mi to tak přišlo . já bych ze Včelné uvítal Cestykrajem TV + k tomu doplněk pro Budějce, to by nemuselo být vůbec špatný.
2 Dave -tzn. To Dave, pro Davea, já to někde viděl pŕed 10ti lety a začal jsem to používat stejně jako 4 Dave
Pokud je to na mne tak nejsem Dave a za "to Dave, pro Davea" a podobné příšernosti bych mlátil dotyčné, co to používají, klávesnicí přes prsty. Říká někdo Jirkovi Georgi, Janovi Johne apod? Zvrácenost, toto přejímání a ke všemu skloňování anglické zdrobněliny. Fuj!
Název: Regionální síť 1
Přispěvatel: Miroslav Galko 04. 05. 2015, 18:39:34
Přeji dobrý den. Přijímáte prosím někdo v televizi Regionální síť 1? Opravil jsem web, aktualizoval data a jako vždy jsem uvízl na programech v této síti. Navíc mě překvapilo, že podle ČTÚ má RS1 v Kamýku dva vysílače. Na jednom vysílači dva kanály. Pokud někdo tedy přijímá RS1, prosím podívejte se mi na - http://tvzpravodaj.mnoho.info/tv-regionalni-site-dvb-t/regionalni-sit-1 - jest-li zadané údaje - programy, souhlasí. Díky všem. Snažím se dát dohromady i ostatní RS 1-17. Míra
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Martin Kadaník 04. 05. 2015, 20:50:39
Liberec a Jablonec sedí. Aktuality z éteru Libereckého kraje najdete na mých stránkách .www.smidlib.cz/clanky/liberecky-eter/ (http://www.smidlib.cz/clanky/liberecky-eter/)
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Galko 05. 05. 2015, 08:13:45
Díky Martine. Dávám to znovu dohromady tak jsem rád za reakci ;-)
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Lukáš Polák 05. 05. 2015, 09:01:12
Já mohu potvrdit, že v Praze už od samotného startu běží a běžela pouze TV8.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Galko 05. 05. 2015, 09:27:53
Další dík míří do Prahy  :) Ona ta RS1 je docela pěkný gulášek ohledně programů. Žádná jiná RS není tak složitá a dohledat informace to je radost. Díky za DigiZone  :D
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: H_H 06. 05. 2015, 09:10:59
No tak v K.Varech tato síť kdysi šířila programy RT,TV8,Óčko a pozici tu měla ještě KTB. Aktuálně (asi 2 měsíce) je na všech pozicích černá obrazovka a na jedné (nevím teď na které) je fialová hláška "Hledám signál". Opravdu užitečný multiplex ...  ;D
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Galko 06. 05. 2015, 11:23:52
Děkuji za info, ale jde o Karlovy Vary - Libušina nebo Karlovy Vary - Růžový vrch? Nebo o oba dva? Bydlím na Vysočině, takže u informací o RS1 spoléhám na pomoc  :)

P.S.: Založil jsem nové vlákno, které zahrnuje všechny Regionální TV sítě. Abych to nemusel řešit v několika diskuzích, některá místa se prolínají. Děkuji. Míra
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: H_H 06. 05. 2015, 14:27:35
Růžový Vrch, Libušinu by zaručeně spolehlivě odstínily Tři Kříže.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Galko 07. 05. 2015, 12:47:13
H_H: Díky za info.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: noproblem 22. 05. 2015, 21:05:12
J.Hradec-příjem na kopci společná anténa
od startu Barandov plus, abolutně nesledovatelný k25-Kleť (Fanda,Smíchov,Telka)-kostičkuje, před tím OK
k22 OK síla 87% kvalita 97%
k50 OK síla 81% kvalita 97%
Javořice k30 nesledovatelný,kostičkuje,před tím OK
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Aleš Pipek 24. 05. 2015, 11:14:14
J.Hradec-příjem na kopci společná anténa
od startu Barandov plus, abolutně nesledovatelný k25-Kleť (Fanda,Smíchov,Telka)-kostičkuje, před tím OK
k22 OK síla 87% kvalita 97%
k50 OK síla 81% kvalita 97%
Javořice k30 nesledovatelný,kostičkuje,před tím OK
Dvě / tři spolu zcela nesouvisející záležitosti.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Joey51 08. 06. 2015, 17:44:18
Nejsem si zcela jistý, ale mám za to, že v regionální síti 1 na liberecku konkrétně na 32. a 46. kanále nevysílá regionalnitelevize.cz.
Pokud vím jsou tu tyto 4 programové pozice: tv rtm, šlágr tv,tv noe a tv8.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Martin Kadaník 02. 07. 2015, 10:34:14
Tak dnes jsem si zapnul TV RTM a místo očekávaného programu na mě vyskočila  :o černobílá hláška: ,,Připravujeme pro vás novou a krásnou regionální televizi. Už brzy se těšíme na viděnou :-) .
Pro zajímavost jsem celou RS1 znovu proladil a zjišťuji, že nově se pozice po TV RTM jmenuje TV RTM PLUS. Navíc Šlágr TV zmizela a pozice po ní je označena názvem TEST. Program TV Noe vysílá beze změny, u TV Osem se mírně zlepšila přebuzená hlasitost. Na internetových stránkách RTM jsem žádnou zmíňku o změnách nenašel, ale to jsem předpokládal. Tak uvidíme, co se bude dít.

Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Mako952 02. 07. 2015, 12:28:24
Pravda. Dnes jsem koukal na regionálnítelevize.cz a tam v čase vysílání rtm tv říkali, že rtm tv ukončila vysílání a dnes zahájila vysílání nová tv rtm plus. Logo je uplně jiné než před tím a je jiná i grafika i desing
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: pajas2 02. 07. 2015, 13:01:13
Včera v 10:15 skončilo vysílání RTM střihem a od té doby je tam černá obrazovka s informací o připravované nové a krásné regionální televizi.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Mako952 02. 07. 2015, 13:12:14
Pravda. Dnes jsem koukal na regionálnítelevize.cz a tam v čase vysílání rtm tv říkali, že rtm tv ukončila vysílání a dnes zahájila vysílání nová tv rtm plus. Logo je uplně jiné než před tím a je jiná i grafika i desing
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Mako952 03. 07. 2015, 09:17:01
http://www.tvrtm.cz/zpravy-ivysilani-5932.html
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Lukáš Polák 04. 07. 2015, 16:59:36
To se podívejme, kdo je majitelem nové regionální televize...

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-live-ekonomika/328767/v-libereckem-kraji-vysila-nova-regionalni-televize-rtm-plus.html
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Martin Kadaník 04. 07. 2015, 19:50:18
To se podívejme ....
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: s.s.rock 07. 07. 2015, 16:13:04
Koukám že z vysílače v Liberci zmizel Šlagr a je tam jen TEST neví někdo co tam bude?
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Martin Kadaník 07. 07. 2015, 22:14:37
No, to je právě otázka. Krátce po startu tohohle multiplexu (myslím 11/2011) tam byla taky neobsazená pozice test, která tam vydržela po mnoho měsíců. Pak se tam objevil Šlágr (tedy nejdříve krátce ještě předchůdkyně Still TV). Měla by tam vysílat regionalnitelevize.cz, ale TV RTM teď prý sama vysílá pod její licencí, tak nevím, jestli tam někdy něco bude.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: s.s.rock 08. 07. 2015, 08:42:46
Jj, ja to všechno dobře pamatuju, byla tam jen TV RTM, TV noe a Očko které jim furt vypadavalo. A jinak máš pravdu vysilají pod Regionalnitelevze protože v levem rohu je logo RT a v pravem rtm+
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Lukáš Polák 08. 07. 2015, 09:00:36
Pane Rocku, vy nám taky nečtete aktuality, co?
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: basslicker 25. 05. 2016, 21:46:00
Jeste minuly tyden byl k29 v Budejovicich temer hluchy. Vysilala pouze jihoceska mutace Regionalni Tv  ,  tltv ale bez obrazu i zvuku a pak byl v muxu jen kanal oznaceny aaa a pak aaaaaa . Asi test. Dnes  ale opet zacala v muxu vysilat Tv8 a Slagr s prebuzenym zvukem,  ovsem pod ID Tv Noe :-) TLTV stale bez obrazu i zvuku. Co to je za paskvil? Radiokomunikace mi na to nesedi..
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Laduna 02. 09. 2017, 20:55:43
Tak už pár dní přijímáme ze Včelné opět RS 1, tentokráte na K57. Obsahově je shodný s RS 20 na K29. I zde je jediným funkčním programem Regionálnítelevize.cz ve verzi pro ČB a zbylé pozice jsou prázdné. Přikládám fotky.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Laduna 10. 09. 2017, 09:18:05
Mňam i Mňau TV již vysílají.
Název: Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
Přispěvatel: Miroslav Laduna 05. 11. 2017, 18:56:25
K dnešnímu dni:
-RT
-MŇAM
-REBEL 2 (bez zvuku)
-nic