Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: vaclav blumel 10. 07. 2013, 00:10:31

Název: ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: vaclav blumel 10. 07. 2013, 00:10:31
Tak Česka televize už dala ivysilany do hbbtv když otevřete TV program tak pak stisknout modre tlačítko
Přehráváni pořadu funguje dobře kvalita 720p U věci co sou v full  hd 
Pohyby v menu sekave niktere  věci se ještě  nezobrazí je to beta ale jinak moc spokojenej  :) :)
Tak ted je nařade  TV prima a bude to kompletní ale tam počitam že hbbtv tak v roce 2016 to už bude Česka televize vysilat 4k   ;
Název: Re:ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: moonword 10. 07. 2013, 06:28:46
Tak ted je nařade  TV prima a bude to kompletní ale tam počitam že hbbtv tak v roce 2016 to už bude Česka televize vysilat 4k   ;
Česká televize nebude v roce 2016 vysílat v rozlišení 4K. Protože by se takové vysílání nevešlo do pozemního multiplexu ve standardu DVB-T :D a 90% českých diváků by jej tím pádem nemohlo přijímat.
Název: Re:ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: Jiří Job 10. 07. 2013, 07:00:48
No já nevím, ale Prima poslední dobou je na internetu taky dost aktivní.Spouští nové weby a podobně.
Název: Re:ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: Grifin 10. 07. 2013, 09:33:31
No já nevím, ale Prima poslední dobou je na internetu taky dost aktivní.Spouští nové weby a podobně.
Není tato odpověď/glosa/poznámka pod čarou nebo co to mělo být, trochu mimo?  Názor byl na téma, jak je Prima totálně zaostalá co se týká vysílání v DVB-T.
Název: Re:ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: Lukjir 13. 07. 2013, 21:05:49
Dobrý den, mně zatím aplikace iVysílání nefunguje. Aplikace teletext a tv program i O HbbTv jdou bez problému, ale jakmile zmáčknu IVysílání celé HbbTv spadne a už jenom běží dále program který byl puštěný (např. ČT24). Jsem sám kdo má tento problém? Je nějaké řešení? Televizi mám Thomson 42FU5553 a na ní nejnovější FW. Díky za odpověď
Název: Re:ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: vaclav blumel 17. 07. 2013, 23:12:42
Tak Česka televize už dala ivysilany do hbbtv když otevřete TV program tak pak stisknout modre tlačítko
Přehráváni pořadu funguje dobře kvalita 720p U věci co sou v full  hd 
Pohyby v menu sekave niktere  věci se ještě  nezobrazí je to beta ale jinak moc spokojenej  :) :)
Tak ted je nařade  TV prima a bude to kompletní ale tam počitam že hbbtv tak v roce 2016 to už bude Česka televize vysilat 4k   ;
tak tady to mate čt 4k ultra hd http://www.borovan.cz/6369/ct-zacne-experimentovat-s-formatem-ultra-hdtv
Název: Re:ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: petrkl 18. 08. 2013, 12:31:57
Zdravím. Po návratu z dovolené jsem po náhodném spuštění Hbb koukal jak puk. Obrovský archiv ČT a ve slušné kvalitě z internetu. Bravo tleskám. Přijímám na Panasonic DMR-BCT820EG naprosto bez problémů jako u tohoto přístroje vše.
Zmínka o vysílání 4k bomba, asi ještě počkám s koupí velké TV. Doufám, že bude též v plazmě od Panasonicu.
Název: Re:ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: Jan Novák 18. 08. 2013, 15:38:38
Zmínka o vysílání 4k bomba, asi ještě počkám s koupí velké TV. Doufám, že bude též v plazmě od Panasonicu.
4k už asi na plazmách nebude. Je tam technologické omezení velikostí buňky, takže minimální úhlopříčka by při zachování stejné technologie vyšla na 84" Spotřeba tomu úměrně - jako 4 42" panely. Nevypadá to, že by Panasonic nebo Samsung chtěli do plazem investovat, jsou v útlumu.
Název: Re:ivysilany už je v hbbtv česke televize
Přispěvatel: Levosmuf 18. 08. 2013, 16:11:38
Jede to prima ale ta rychlost nic moc . Taky se vam to seka napriklad pri rolovani seznamem archivu?  Nebo ten teletext....to je pomalost sama v podstate u me nepouzitelne.  Nebo je to hw tv?