Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Antény pro příjem televizního a rozhlasového vysílání => Téma založeno: Petr Král 28. 05. 2013, 20:37:10

Název: Maxpeak a napájení předzesilovače
Přispěvatel: Petr Král 28. 05. 2013, 20:37:10
Mám půjčený měřící přístroj Maxpeak TAM a chtěl bych vyzkoušet měření z předzesilovačem. Předzesilovač má napájecí napětí 12V. V Maxpeaku je automatické napájení aktivních antén 5V (nevím jak je možné deaktivovat pokud mám předzesilovač 12V). Bude to fungovat, pokud dám za výstup z měřáku napájecí vyhýbku 12V pro napájení předzesilovače. Nepojede z Maxpeaku i napětí 5V?
Název: Re:Maxpeak a napájení předzesilovače
Přispěvatel: YABAKA 28. 05. 2013, 20:57:12
Napětí z měřáku oddělíš buď právě tou napájecí výhybkou, anebo na to existují speciální členy.