Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Televizory => Téma založeno: Lukjir 13. 04. 2013, 18:16:10

Název: nefunkční HD
Přispěvatel: Lukjir 13. 04. 2013, 18:16:10
Dobrý den, mám takový problém s moji televizí a prosím tedy o radu. Natočil jsem video ve full HD, dal ho na flash disk a šel si ho přehrát do mé televize (Thomson 42FU5553). Která mi ale vyhodila hlášku "Video resolution is not supported". Jak může být rozlišení nepodporované, když televize podporuje full HD? Co s tím jde dělat? Formát je to MP4, který normálně na televizi přehrávám (ikdyž ne ve full HD, to je poprvé) a i po převedení do AVI stále stejná hláška. Ví někdo co s tím? Díky za všechny rady.
Název: Re:nefunkční HD
Přispěvatel: Karlos68 13. 04. 2013, 18:34:19
Poštíš to tam přes USb nebo DLNA ? Jak máš velký soubor?Zkus to převést do MKV (Divx+HD).
Název: Re:nefunkční HD
Přispěvatel: Lukjir 13. 04. 2013, 18:46:08
Zkoušel jsem oboje, ani jedním způsobem to nešlo. Zkusím tedy to MKV. Ale na jiné televizi Samsung mi to šlo bez problému. Video má cca 3 GB. Díky za radu, snad pomůže.
Název: Re:nefunkční HD
Přispěvatel: Lukjir 14. 04. 2013, 09:16:50
Tak jsem to přes noc dal překonvertovat do MKV a stále to nejde. Problém bude asi jiný, protože teď už se mi spustí zvuková stopa a pouze video nejede. Hláška je taky jiná, píše to už česky: Převodník video nepodporován. Už si moc nevím rady. Díky za odpověď
Název: Re:nefunkční HD
Přispěvatel: Karlos68 14. 04. 2013, 10:51:21
Tak to už nevím.Tady pokud rozklikneš User Comfort MKV (Divx+HD) !

http://www.thomsontv.eu/flat-screen-televisions/u5-black-series/42FU5553-tv-42-inches

No ještě možná aktualizovat soft ,je na těch stránkách taky.

Pokud už ti jede zvuk tak to už je codekách v Tv ,a o verzi MKV HD.
Název: Re:nefunkční HD
Přispěvatel: Lukjir 14. 04. 2013, 12:00:20
Tak díky za všechny rady. Nakonec jsem to zkusil převést do MKV jiným konvertorem a najednou to šlo, ale hodně se snížila kvalita. Tak jsem našel jako nejrozumnější řešení to nahrát na Youtube a přes Smart TV to pouštět.