Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: s.s.rock 04. 03. 2013, 16:40:19

Název: ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 04. 03. 2013, 16:40:19
Ahoj, ted jsem si chtěl pustit ÓČKO z ReVi muxu a koukám jako blázen, ona je tam místo něj už regionálnítelevize.cz a šlágr je taky pryč, místo něj je tam tma a pojmenování stanice je test, neví někdo co tam bude?
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Miroslav Laduna 04. 03. 2013, 17:08:39
Mým soukromým typem je Retro Music. Nejsnáze na něj přepřáhnou na satelitním přijímači.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 04. 03. 2013, 17:11:40
Kěli by se podivat do prahy na 4. reg. sit, jaký má pokrytí i co tam vysílá.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Lukáš Polák 04. 03. 2013, 17:16:19
Ahoj, ted jsem si chtěl pustit ÓČKO z ReVi muxu a koukám jako blázen, ona je tam místo něj už regionálnítelevize.cz a šlágr je taky pryč, místo něj je tam tma a pojmenování stanice je test, neví někdo co tam bude?
A to se měnilo teď někdy, nebo jste to zkrátka jen delší dobu nezapnul?
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Lukáš Polák 04. 03. 2013, 17:45:35
Tak už mám oficiální info. Zítra to nahodím jako zprávičku.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Miroslav Laduna 04. 03. 2013, 17:51:07
Pane Polák.
Jestli jste mluvil s panem Brabcem, tak se ho ještě zeptejte, zda něco podobného nechystá i ze Včelné a Košutky.
Na Včelné jsou vlastně dvě volné pozice.
Pak by mě zajímalo, co říká na fakt, že mu byly sníženy maximální vyzářené výkony na zmíněných vysílačích.
A konečně, na základě čeho dalšího podniká v telekomunikacích, krom ŽL.
Děkuji.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 04. 03. 2013, 18:30:38
Ahoj, ted jsem si chtěl pustit ÓČKO z ReVi muxu a koukám jako blázen, ona je tam místo něj už regionálnítelevize.cz a šlágr je taky pryč, místo něj je tam tma a pojmenování stanice je test, neví někdo co tam bude?
A to se měnilo teď někdy, nebo jste to zkrátka jen delší dobu nezapnul?
Dnes ráno tam šlo normálně ještě ÓČKO, oak jsem musel ven no a odpoledne už byla místo očka regionalnitelevize. ;-)
Jinak kéž by tam daly retro music television to bych bral. ;-)
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Miroslav Galko 04. 03. 2013, 18:47:04
A co Kino Svět ? Taky chce do regionálních multiplexů. Jsem zvědav na zprávičku zítra, abych aktualizoval informace na své www.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Jan Novák 04. 03. 2013, 18:58:17
Ať tam dají Retromusictelevision nebo KinoSvět, aspoň nebudou mít problémy s přepínáním 4:3/16:9 :-)
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Lukáš Polák 04. 03. 2013, 19:38:41
Pánové, nečekejte nic světoborného. Mluvil jsem s p. Chlebíkem a v podstatě mi potvrdil to, co už jste tu napsali.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 04. 03. 2013, 20:41:23
Měl jste se pana Chlebíka taky zeptat co hodlají udělat s tim prapodivnym formátem TV noe kdy obraz 4:3 roztahujou na 16:9 a 16:9 na nějakých 21:9 s tím že kus obrazu prostě chybí. Už jsem jim kvůli tomu 2x psal. Jednou mi odpověděli ze jim obraz dělá nějaká externí firma a ze jim o problémů řeknou a po druhé mi už neodepsali vůbec. Už je to takhle minimálně půl roku a furt to nikdo nijak neřeší, teď by mohli kdyz už mění ty programy.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: pinta finta 04. 03. 2013, 20:51:29
Konečně si pánové hrábli do svědomí a došlo jim, že tu nepotřebujeme 2x Óčko + 2x Šlágr.  ;)
Ještě by konečně mohli na tomto MUXu nahodit EPG. Minimálně u Noe by to mělo smysl.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Miroslav Laduna 04. 03. 2013, 21:09:38
NOE nemá EPG na satelitu. Jak je tomu v reg. muxu 4 - to netuším.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: pinta finta 04. 03. 2013, 21:19:31
Vážně nemá? To mě docela překvapilo. U regionálek typu RTM, kde celý den rotuje hodinová smyčka, to ještě chápu, ale u TV Noe, která má celodenní program by to jistě smysl mělo.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Jan Novák 04. 03. 2013, 21:29:36
V Muxu4 i v DVB-C u UPC TV Noe EPG má. (To je věta jak z Mládkových zkratek  :) )
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 04. 03. 2013, 21:30:10
aŤ pustěj větší výkon, vždyp pokryvaji pouze liberec a jablonec, když se kouknete na pokrytí jinych regionů (třeba regionalni mux 4 praha), tak je to sakra velkej rozdil.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: pinta finta 04. 03. 2013, 22:04:44
Obávám se, že k tobě by to nedolezlo, ani kdyby vysílali desetinásobným výkonem. Chtělo by to spíš jinou kótu, než ty můstky. Alespoň stožár u Ještědky, když už kvůli ČRa nemohou na Ještěd.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Roman Bárta 04. 03. 2013, 22:15:15
Pro Jan Novák
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR,
SNB mé DKW si stoplo na TK.
Mé DKW SPZ ABT 25 - 50
musí teďka na GO do ČSAO.

OHC či OHV či co má to DKW,
potřebuje z NDR nová šoupátka.
Jsem RNDr. CSc. z ČVUT v Praze 2,
v ČSAO v Praze 3 já mám tlačenku.

Tohle IA VHJ dělá kromě DKW
BMW a NSU, KDF i MG.
Za dvě LP KTO DKW mám na GO,
když dostanu na ČVUT syna Kelblové.

Kelblová z OPBH mistrovi ČSAO
dá do bytu PVC a teplou "há dvě ó".
Vystavené na LVT PVC však přiveze
skladníkovi DKP šofér V3S.

Všechno dopadne OK za lístky na FOK,
šofér ČSAD má o Schumanna zájem.
Mistr od ČSAO známou má na PKO,
její bratr v OÚNZ dělá sestřičku.

V OÚNZ na WC mistr chytil TBC,
musí na RTG, EKG a EEG.
Spojení ČSAO-ČVUT-OPBH-
-ČSAD-FOK přerušilo se.

RNDr. CSc. z ČVUT dá DKW
SPZ ABT 25-50 do šrotu.
Z ČSSR do MLR z ČVUT RNDr.
musí chudák s ČSAD nebo s ČSD.

Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 06. 03. 2013, 18:24:09
Tak jsem zjistil ze na te čtvrté pozici TEST opet vysílá šlágr TV, ale asi jenom dočasně protože název TEST zůstal.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Joey51 03. 04. 2013, 21:32:46
Nevíte někdo zda je tady nějaká programová změna? Díky
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: David Kříž 03. 04. 2013, 22:47:18
Pane Polák.
Jestli jste mluvil s panem Brabcem, tak se ho ještě zeptejte, zda něco podobného nechystá i ze Včelné a Košutky.
Na Včelné jsou vlastně dvě volné pozice.
Pak by mě zajímalo, co říká na fakt, že mu byly sníženy maximální vyzářené výkony na zmíněných vysílačích.
A konečně, na základě čeho dalšího podniká v telekomunikacích, krom ŽL.
Děkuji.
výkony se snižují na základě žádosti provozovatele, aby nemusel tolik platit, když to nevyužije, nebo nechce využívat. Že by si jen tak ČTÚ vzpoměl a řekl si "stáhneme mu to ze 2 na 1 kW, to asi ne :-)
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: pinta finta 22. 08. 2013, 12:41:52
Z multiplexu zmizela RegionálníTelevize.cz. Místo ní je tam programová pozice s názvem TV 8 a běží tam nějaká věštící ježibaba s kartama.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Jeff_Si 22. 08. 2013, 13:12:16
http://www.digizone.cz/clanky/rada-pro-vysilani-varuje-pred-ezoterickymi-porady-zneuzivaji-duverivosti-divaku/ (http://www.digizone.cz/clanky/rada-pro-vysilani-varuje-pred-ezoterickymi-porady-zneuzivaji-duverivosti-divaku/)
 :D
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: pinta finta 22. 08. 2013, 13:20:30
No jo, ježibaby se rozlejzaj jak mor, někdo to zastavit musí.  :D
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: jaydeesq 22. 08. 2013, 15:06:30
dokuď budou stanice tohodle typu vydělávat tak jich bude víc a víc..
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 22. 08. 2013, 17:43:57
Hmmm, tak že můj sen o zařazení očka expres je ani nadobro pod drnem, už i kanál s názvem test je zase prejmenovanej na šlágr, což znamená že šlágr z tohoto muxu rozhodně v dohlede době nezmizí. :-(
EDIT: Tak jsem to tam přepnul a takovouhle ježibabu bych si dal i líbit. :-DD asi 25let blondýna, hledají tam nějaké rozdíly. ;-) No řekl bych ze je to přece jen změna malinko k lepšímu, bo na regionální televize jsem vydržel koukat asi 15 minut za celou dobu co to tam bylo. Tohle bych navíc řekl že to ještě o malinko vyšší úroveň jak active TV a to i přesto ze je to slovenská tv. ;-)
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: pinta finta 22. 08. 2013, 17:54:46
Ty bys chtěl Óčko Expres HD v tý jejich "PAL" kvalitě? To snad radši nic, než takovej paskvil.  :(
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 22. 08. 2013, 18:04:48
Jó chtěl a nemuselo by být ani HD, já jsem skromný a jde mi o muziku ne o nahanění rozmeru v  pixelech. ;-)
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: jaydeesq 22. 08. 2013, 21:46:21
Myslím že i očko express v rozlišení 320x240 by bylo lepší než tv tohodle typu :-D
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: pinta finta 22. 08. 2013, 23:05:55
Njn, kdo platí, ten vysílá. Ale že tu budou vysílat zrovna Slováci... Ale tak co, když to nese a je to legální...  :-\
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 27. 08. 2013, 10:20:24
Sice to není úplně změna ale spíš stav tohoto
multiplexu a ten má aktuálně výpadek TV 8,
stanice je tam tma jak znám flexibilitu tohoto
muxu s výpadky z dřívější doby, tak tento stav
bude minimálně 3denní záležitost a spíš víc. :-
D ;-)

EDIT: Tak už to zase jde jednodenní výpadek, koukám že se lepší. :-DD ;-)
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Jaroslav Honzík 27. 08. 2013, 17:00:16
Kdy zvednou ten vykon toho multiplexu? Jak se píše v tomto článku?
Kód: [Vybrat]
http://www.digizone.cz/clanky/ivo-brabec-regionalni-site-1-a-3-pokryji-nove-lokality-jedname-i-s-velkymi-televizemi/
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Jaroslav Novák 27. 08. 2013, 18:18:10
Kdy zvednou ten vykon toho multiplexu? Jak se píše v tomto článku?
Kód: [Vybrat]
http://www.digizone.cz/clanky/ivo-brabec-regionalni-site-1-a-3-pokryji-nove-lokality-jedname-i-s-velkymi-televizemi/

Být vámi, tak bych v brzké době změny nečekal, koukněte na ostatní fora, jak vysílají, nebo spíše se snaží vysílat.  Třeba v mojí lokalitě už x krát slibují spuštění vysílače v dalším a dalším týdnu a pořád nic, už se to počítá na měsíce.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 29. 08. 2013, 09:01:46
Aktuálně zase TV 8 výpadek, koukám že se nic nezměnilo s tímhle muxem, zase to bude jak na houpačce a program víc nepůjde než půjde. :-DDD ;-)
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Joey51 14. 01. 2014, 09:36:15
Prosím chci se zeptat zda ještě vysílá v Liberci regionální síť 3. Ptám se proto že v diskuzním foru viz. http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3417.75  zřejmě už od úterka 7.1. 2014 není v databázi ČTÚ RS 3. Díky za info.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Lukáš Polák 14. 01. 2014, 09:42:50
Zkusím to zjistit přímo u zdroje. Díky za tip.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 14. 01. 2014, 10:55:04
Samozřejmě že vysílá. Bydlím přímo v liberci a tuto síť chytám bez problémů, o tom že by měla přestat vysílat jsem zatím nic neslyšel.
Běží v ní pořád stejně všechny 4 programy: TV RTM (liberecká regionální), TV noe, slovenská TV8 a Šlágr TV. ;-)
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Joey51 18. 03. 2014, 16:01:09
Nepochopím proč dodnes v databázi ČTU nejsou uvedené vysílače které spadali pod bývalou RS 3 (Liberec 32k 2kw, Jablonec 46k 2w) a po sjednocení pod RS 1 zde nejsou uvedeny ani ve zdejší RS. viz. http://www.digizone.cz/clanky/ivo-brabec-sjednotil-sve-regionalni-multiplexy-pod-jednu-sit/

Nevím proč ale nejsou dané 2 vysílače připravené k rekoordinaci? Samotný p. Brabec uvedl v rozhovoru že chce zvýšit výkon, anténu v lokalitě Liberec - Hanychov 32k. viz. http://www.digizone.cz/clanky/ivo-brabec-regionalni-site-1-a-3-pokryji-nove-lokality-jedname-i-s-velkymi-televizemi/

A pak se operátor RS 1 diví např. takovéhle kritice. viz. http://www.digizone.cz/clanky/konkurence-se-nas-snazi-ocernit-tvrdi-operator-o-kritice-kvality-regionalni-site-1/

Už by s tím měli pomalu něco dělat.......
Za zvýšení výkonu a popř. antény bych se určitě nezlobil :). Díky za odpovědi.










Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: s.s.rock 13. 08. 2014, 21:18:16
Podle článku o TV noe by už tato teleive dávno v tomto muxu neměla vysílat,  teď jsem zkoušel a noralně běží. Ví někdo kdy to tady vypnou a co bude s volnou kapacitou?
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Joey51 24. 08. 2014, 16:42:04
Chci se zeptat co je pravdy na tom že na pozici tv NOE vysílá teď regionalnitelevize.cz? Díky za info
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: pajas2 24. 08. 2014, 16:51:49
Chci se zeptat co je pravdy na tom že na pozici tv NOE vysílá teď regionalnitelevize.cz? Díky za info
Nic, na pozici TV NOE je obsahově také TV NOE.
Název: Re:ReVi multiplex (Liberec) změny
Přispěvatel: Joey51 24. 08. 2014, 17:06:53
Díky ptal jsem se proto že zde je to uvedeno jinak - http://www.smidlib.cz/clanky/liberecky-eter/seznam-dvb-t-vysilacu-v-libereckem-kraji.html