Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Televizní stanice a jejich program => Téma založeno: GreliaN 17. 12. 2012, 12:24:06

Název: Animal Planet HD
Přispěvatel: GreliaN 17. 12. 2012, 12:24:06
Chtěl jsem se zeptat jestli někomu funguje na Freesat UPC Animal planet HD. Já tam mám jenom černou obrazovku.
Název: Re:Animal Planet HD
Přispěvatel: energetik 17. 12. 2012, 15:11:22
pridavam otazku:
Tusite nekdo, zda se UPC chysta tenhle kanal pridat taky do kabelovky? Diky.
Název: Re:Animal Planet HD
Přispěvatel: zeze 17. 12. 2012, 19:02:18
A máte zaplacený HD balík?
Název: Re:Animal Planet HD
Přispěvatel: p w 17. 12. 2012, 23:53:59
Chtěl jsem se zeptat jestli někomu funguje na Freesat UPC Animal planet HD. Já tam mám jenom černou obrazovku.

jaja jede v pohode, jede ti aspon neco z HD baliku, tedy cokoliv krom CT HD ?

PW
Název: Re:Animal Planet HD
Přispěvatel: GreliaN 19. 12. 2012, 12:49:07
Už jede i mě. A samozřejmě že mi jede z HD všechno co nabízí Freesat. Ale už i Animal Planet HD jede. A jinak když by jsem neměl zapacený balíček HD programů tak by jsem se tady asi ani neptal jestli někomu jede Animal Planet HD. Zas tak blbý nejsem aby jsem nevěděl že to musím mít ten balíček zaplacený :)