Fórum Digizone.cz

Ostatní => O serveru DigiZone.cz => Téma založeno: Vladimír Dráb 20. 09. 2012, 20:17:25

Název: Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Vladimír Dráb 20. 09. 2012, 20:17:25
Na úvodní stránce fora je nahoře logo fora, pod ním mám obdélníček Domů a vedle něj už nic, teprve když do prázdného prostoru najedu myší zobrazí se další nabídky, jako je např. registrace, přihlášení atd.  Hledal jsem možnost přihlášení několik dní. Nešlo by to nějak vylepšit, přeci jen propátrávat prázdná místa jestli tam nění něco skryto mě moc nebaví.  :)
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Tech7 20. 09. 2012, 22:28:19
Omlouvám se, ale musím se smát :D

Chce to používat normální prohlížeč a ne stařičký Internet Explorer. Situaci jsem si nasimuloval v IE9 přepnutím na kompatibilní mód a je tomu skutečně tak, dobrá schovávačka.
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Vladimír Dráb 21. 09. 2012, 07:09:49
Pokud by to byl běžný jev jistě by stálo za úvahu prohlížeč změnit. Jenže je to jediná stránka široko daleko, která se takto chová. Takže chybička asi není v prohlížeči.  :)
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Pamětník 22. 03. 2013, 07:25:50
Již třetí den se ve standardním prohlížeči (IE) neobjevuje na Fóru tmavomodrá lišta s tlačítkem Přihlásit a proto se musí pro přihlášení zvolit jiný prohlížeč. Je to tak chtěné a správné?  :'(
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Bohumír Džubej 22. 03. 2013, 08:02:45
Ten problém jsem míval taky. Nakonec pomohlo vymazat celou cache IE, všechny cookie a vůbec IE nastavit do výchozího stavu. Píšu to v rychlosti, protože od 8:00 do 15:00 má u nás být bezproudí. A UPS to udrží tak 40 minut. Snad vám můj postřeh pomůže. Jinak mě se v IE zobrazuje vše OK. Tak a jsme bez proudu  :'(.
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Jvic 22. 03. 2013, 08:04:39
Již třetí den se ve standardním prohlížeči (IE) neobjevuje na Fóru tmavomodrá lišta s tlačítkem Přihlásit a proto se musí pro přihlášení zvolit jiný prohlížeč. Je to tak chtěné a správné?  :'(
A čím je IE tak standardní? Že dodržuje standardy  ;D? Používejte prohlížeče, které dodržují standardy a pak si teprve stěžujte ;) Třeba Chrome.

Mimochem:
a) nenapsal jste operační systém, ani jeho verzi.
b) nenapsal jste verzi IE
c) nenapsal jste ani rozlišení monitoru

Takže když si stěžujete, tak alespoň pořádně  :D
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Vladimír Dráb 22. 03. 2013, 09:33:44
Je tam, ale skryté, stačí na obvyklé místo najet šipkou a potřebné se objeví.
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: * Suvel 22. 03. 2013, 10:42:06
Faktem je, že IE spoustu standardů nedodržuje a navíc je ještě pomalý, je to tragédie, že ho tolik lidí používá. Na druhé straně je taky fakt, že by měly být stránky optimalizované i pro IE.
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Pamětník 22. 03. 2013, 12:51:35
Již třetí den se ve standardním prohlížeči (IE) neobjevuje na Fóru tmavomodrá lišta s tlačítkem Přihlásit a proto se musí pro přihlášení zvolit jiný prohlížeč. Je to tak chtěné a správné?  :'(
A čím je IE tak standardní? Že dodržuje standardy  ;D? Používejte prohlížeče, které dodržují standardy a pak si teprve stěžujte ;) Třeba Chrome.

Mimochem:
a) nenapsal jste operační systém, ani jeho verzi.
b) nenapsal jste verzi IE
c) nenapsal jste ani rozlišení monitoru

Takže když si stěžujete, tak alespoň pořádně  :D
Pochopitelně si nestěžuji, jen jsem se ptal. Co je standardní prohlížeč? Bohužel mám zkušenost, že i v jednom podniku je nutné na některé vnitřní stránky přistupovat přes IE, na jiné přes Mozillu Firefox, jediný prohlížeč nestačí. To nepovažuji za chybu mezi židlí a klávesnicí konečného uživatele, ale za chybu provozovatele webu. A, že ani Digizone není provozováno neomylnými, to jsem si doufám nevšiml jen já?

Pokud pomohou pro radu od Jvice doplňující informace, pokud si o ně řekl, rád mu je sdělím. OS = W7, IE ver.10 a monitor 1920x1080. Nic z toho se ale před třemi dny nezměnilo, tak co mi poradíte? Zkusím využít jiné rady, které vypadají slibněji, ale budu je moci vyzkoušet až večer.  :D
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Pamětník 22. 03. 2013, 12:52:19
Je tam, ale skryté, stačí na obvyklé místo najet šipkou a potřebné se objeví.
Dík za tip..... :D
Název: Re:Vadné zobrazení stránky
Přispěvatel: Pamětník 22. 03. 2013, 16:29:42
Je tam, ale skryté, stačí na obvyklé místo najet šipkou a potřebné se objeví.
Bingo! Děkuji! Tato rada je to nejjednodušší řešení. Asi jsem konzerva, ale totálně vyčistit IE není to řešení, které bych vítal.