Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Digitální televize přes IP protokol (IPTV) => Téma založeno: Stanislav Morávek 23. 08. 2012, 08:47:01

Název: O2 výpadek
Přispěvatel: Stanislav Morávek 23. 08. 2012, 08:47:01
Zdravým, po asi 3 letech nastal cca 3 výpadek tv signálu, má někdo tento problém? místo Pardubice.
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: Stanislav Morávek 23. 08. 2012, 08:50:53
Tak asi po 10 min čekání na lince O2 byla odpověd: celá republika, udajně 9.30 hod by to mělo být ok. (výpadek je pouze u tv, internet ok.)
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: KarelH 23. 08. 2012, 09:09:57
Zdravím, dneska má 02 taky zase výpadek, ale v neděli měli taky celorepublikový výpadek (cca do 18:30).

Přeji hezký den
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: Ladislav Cafourek 23. 08. 2012, 10:05:18
Je 10 08 a výpadek stále trvá.
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: Stanislav Morávek 23. 08. 2012, 10:05:46
V neděli jsme nebyli doma, tak jsem nezpozoroval. 10 hod stále nic.
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: Lubor Horák 23. 08. 2012, 11:12:34
IT prováděli v noci upgrade, trošku se jim to nepovedlo , jen doufám, že né Ti co rozjeli registr vozidel..... :-[
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: KarelH 23. 08. 2012, 11:24:28
Teď jsem zase zkoušel restartovat ten jejich set-top box a pořád to oznamuje stejnou chybu, takže zatím nic.
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: muf muf 23. 08. 2012, 14:17:43
Snad bude po takovým výpadku aspoň nějaká kompenzace jako minule. Na pár dní všechny kanaly zase pro všechny  ;)
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: Milan He. 23. 08. 2012, 17:05:53
tak už to funguje. jsou jenom problémy s nahrávaním.
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: KarelH 23. 08. 2012, 19:40:25
Tak O2 by měli od zítra jako kompenzaci spustit placené programy (na 1 týden) a ještě cca 3 filmy z jejich videotéky.

Hezký den
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: Stanislav Morávek 25. 09. 2012, 19:08:08
Zdravým, tak koukám na tv a najednou nic, reset nic, Prosím má zvás někdo též problém? Lokalita Pardubice
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: Stanislav Morávek 25. 09. 2012, 19:21:15
Tak asi po 10 resetech to naskočilo.
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: KarelH 25. 09. 2012, 19:23:07
Zdravím, v poslední době se to stává celkem často, ale není nutné restartovat set-top box, většinou to stačí jen "odkliknout" na ovladači k set-top boxu ("OK" nebo "šipku zpět") a ta zpráva většinou sama zmizí.
Název: Re:O2 výpadek
Přispěvatel: Stanislav Morávek 25. 09. 2012, 19:27:09
Mě nešlo nic na ovladači, ale co mě těší tak k poslednímu září jsem zrušil tv. S internetem jsem 3 roky absolutně spokojen a na tv nemám čas, tak naco platit.