Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Luboš Frola 27. 06. 2012, 15:43:25

Název: Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Luboš Frola 27. 06. 2012, 15:43:25
Neví někdo jak to vypadá  v okolí Uh.Hradiště s mux 4?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 27. 06. 2012, 16:17:09
Neví někdo jak to vypadá  v okolí Uh.Hradiště s mux 4?
žádný mux4 se zatím nekoná, žádná technologie není přítomna na vysílacím stanovišti.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Luboš Frola 27. 06. 2012, 16:28:32
za jak dlouho se to dá namontovat?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 27. 06. 2012, 16:33:39
za jak dlouho se to dá namontovat?
to se musíte zeptat provozovatele, jeho výroky popírají i fyzikální zákony, takže čas na tom může být podobně  ;D
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: DxSi 27. 06. 2012, 19:56:17
No to by ma zaujímalo kedy to rozbehajú.V Skalici mi ide na 22 prvkovú motylkovú Iskra kanál 42k zo Zlína na hranici príjmu. Antena je vo výške 210m.Lepšie idú muxe z Ostravy.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 27. 06. 2012, 21:26:10
No to by ma zaujímalo kedy to rozbehajú.V Skalici mi ide na 22 prvkovú motylkovú Iskra kanál 42k zo Zlína na hranici príjmu. Antena je vo výške 210m.Lepšie idú muxe z Ostravy.
z Ostravy ?????
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: DxSi 27. 06. 2012, 21:41:19
Myslel som Mux2 a Mux1 ;)
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 27. 06. 2012, 23:56:09
Myslel som Mux2 a Mux1 ;)
to je snad jedno, ve Skalici muxy z Ostravy??? co je to za nesmysl?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: mmc 28. 06. 2012, 08:51:49
to je snad jedno, ve Skalici muxy z Ostravy??? co je to za nesmysl?
tiež sa mi to nezdá, keď  je to naozaj zo severu, tak z Pradědu
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 09:12:31
to je snad jedno, ve Skalici muxy z Ostravy??? co je to za nesmysl?
tiež sa mi to nezdá, keď  je to naozaj zo severu, tak z Pradědu
kanály na Praděd nesedí, chytá 37 a 54, to jsou ty 3 uvedené vysílače v ostravské SFN (plus Hladnov ale ten nepočítám). Jedině Lysá nebo Radhošť, můj tip je Radhošť. Chce to počkat si na výluku jednoho nebo druhého, jestli to pojede.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: pista150 pista150 28. 06. 2012, 10:59:01
Môj tip Lysa hora, preto lebo má 25 kW,Radhošť 100 W.Praktický: analog z Radhošťa išiel,len ako tak na kopci pri Žiline,zato analog 37 k z LH sa chytal až v Pieštanoch.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 28. 06. 2012, 11:14:36
to se ale nebavíte o mux4,že?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 11:19:37
Môj tip Lysa hora, preto lebo má 25 kW,Radhošť 100 W.Praktický: analog z Radhošťa išiel,len ako tak na kopci pri Žiline,zato analog 37 k z LH sa chytal až v Pieštanoch.
jenže Lysá těch 25 kW nemá v žádném případě na jih! Tam zbude s bídou desetina, plus kopce... Lysá je obecně směrem na jih obtížně přijímatelná kvuli terénnímu profilu, to platilo i u analogu (ČT1 sice měla 300kW ale na jih byla rozbitá), ty kopce nejsou vysoké ale táhnou se 50km... do Skalice nemá šanci dostřelit. Na 95 procent je to dle mne Radhošť. Dotyčný by mohl zkusit, jak mu jdou z Radhoště radia, jasně, není to UHF, ale aspoň malé vodítko... a směrem na jih je odtamtud rozhodně lepší výhled, než z Lysé. Výkon je až druhořadý.

Do Piešťan má Lysá uplně jiný profil než do Skalice. Tam to jde kousek přes Javorníky a pak už dolů nic nic jen placka podél Váhu. Na Skalicu to jde přes celé Beskydy.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Zdenek S. 28. 06. 2012, 14:25:17
Môj tip Lysa hora, preto lebo má 25 kW,Radhošť 100 W.Praktický: analog z Radhošťa išiel,len ako tak na kopci pri Žiline,zato analog 37 k z LH sa chytal až v Pieštanoch.
jenže Lysá těch 25 kW nemá v žádném případě na jih! Tam zbude s bídou desetina, plus kopce... Lysá je obecně směrem na jih obtížně přijímatelná kvuli terénnímu profilu, to platilo i u analogu (ČT1 sice měla 300kW ale na jih byla rozbitá), ty kopce nejsou vysoké ale táhnou se 50km... do Skalice nemá šanci dostřelit. Na 95 procent je to dle mne Radhošť. Dotyčný by mohl zkusit, jak mu jdou z Radhoště radia, jasně, není to UHF, ale aspoň malé vodítko... a směrem na jih je odtamtud rozhodně lepší výhled, než z Lysé. Výkon je až druhořadý.

Do Piešťan má Lysá uplně jiný profil než do Skalice. Tam to jde kousek přes Javorníky a pak už dolů nic nic jen placka podél Váhu. Na Skalicu to jde přes celé Beskydy.

Pane Kříž,
nechci se Vás dotknout a obávám se že se mýlíte. Signál z Lysé aj z Radhošťa ide na Skalicu ne na jih ale na jihozápad přesně mezi západ a jih. Za další mezi Lysou aj Radhoštěm do Skalice není jediná překážka. Např. Zlín od Lysé je o něco víc na jihozápad než Skalica a je tam mírná překážka a ide mi úplně bez problému. Chytám to společně s Kojálem ať 54k kvůli moravskoslezskému vysílání z Ostravy a v minulosti aj 37k kvůli regionu na Primě. Do dneška to mám a kolikrát jedu jen na Lysou a nevidím žádné výpadky signálu s tím že by se rozpadal obraz atd. O Pradědu ani nemluvím protože ten je oproti Lysé silnější. Na ten jsem to už ale z Lysé nepřetáčel. Lysou jsem oproti Pradědu používal z toho důvodu že tam byli dříve Muxy 1 a 2 společně. Schválně zkusím někdy Radhošt až bude mít výluku Lysá a obávám se mi nepůjde aj když ho mám úplně bez překážky oproti Lysé. Ono 100W je přece úplně něco jiného než těch 25kW.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Zdenek S. 28. 06. 2012, 14:30:38
Môj tip Lysa hora, preto lebo má 25 kW,Radhošť 100 W.Praktický: analog z Radhošťa išiel,len ako tak na kopci pri Žiline,zato analog 37 k z LH sa chytal až v Pieštanoch.
jenže Lysá těch 25 kW nemá v žádném případě na jih! Tam zbude s bídou desetina, plus kopce... Lysá je obecně směrem na jih obtížně přijímatelná kvuli terénnímu profilu, to platilo i u analogu (ČT1 sice měla 300kW ale na jih byla rozbitá), ty kopce nejsou vysoké ale táhnou se 50km... do Skalice nemá šanci dostřelit. Na 95 procent je to dle mne Radhošť. Dotyčný by mohl zkusit, jak mu jdou z Radhoště radia, jasně, není to UHF, ale aspoň malé vodítko... a směrem na jih je odtamtud rozhodně lepší výhled, než z Lysé. Výkon je až druhořadý.

Do Piešťan má Lysá uplně jiný profil než do Skalice. Tam to jde kousek přes Javorníky a pak už dolů nic nic jen placka podél Váhu. Na Skalicu to jde přes celé Beskydy.

Pane Kříž,
ještě dodatek. Nevím kde jste se na ty terénní profily díval ale terénní profil mezi Lysou a Piešťanama je rozhodně horší a s překážkama než profil Lysá - Skalica
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 15:48:41
Pane Stašku, víte sám že cesty jistého agenta nahoře a elektromagnetických vln jsou nevyzpytatelné :) Nebráním se jakékoli teorii, ale když ji nedokážeme ani jeden ověřit nebo dokázat, tak to bude pořád jen akademická debata. Proto jsem napsal u sebe percentuální pravděpodobnost. Jediná možnost by byla ta výluka, ale kde je nějaká v dohledu na jednom či druhém stanovišti a zda to dotyčný divák bude mít možnost testovat a dá pak zprávu, to je už ve hvězdách. Pozdravuje bráchu.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: mmc 28. 06. 2012, 16:18:58
pořád jen akademická debata
Koniec akademickej debaty, tu sú fakty:
K37 Lysá Hora:  Piešťany NIE, Podolie-Krakovany-V.Kostoľany ÁNO, Vrbové ÁNO, ďalej sú Malé Karpaty
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: DxSi 28. 06. 2012, 17:01:02
Idealne by bolo zistiť či každy vysielač neposiela nejaký svoj kod (možno aj z mojej priloženej fotky)

No prečo som vlastne som si myslel že je to Ostrava.
Ked bežal v analogu vykrývač pre Skalicu STV 31k asi 2 km od môjho bydliska. Napriek tomu že som ho z okna videl, mal som ho silne rušený od CT na31k. Dokonca keď som otočil na smer Ostrava nabehol signál.Takže preto som typoval na Ostravu.Ale môže to byť aj Radhošť.neviem to takto identifikovať keď v jednom smere mám UH,Zlin,Ostrava a Radhošť
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: DxSi 28. 06. 2012, 17:20:30
Na margo radii ako Radhošť tak aj Hoštalkovice,Praded činOlomouc Pohorany bežia bez problémov v stereo (pokial niesu rušené od ineho radia).Naopak tu spôsobujú dosť problémy miestnych radii ktoré sú na rovnakej frekvencii alebo 0,1 Mhz vedla.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr PetrK 28. 06. 2012, 17:34:55
Pane Stašku, víte sám že cesty jistého agenta nahoře a elektromagnetických vln jsou nevyzpytatelné :) Nebráním se jakékoli teorii, ale když ji nedokážeme ani jeden ověřit nebo dokázat, tak to bude pořád jen akademická debata. Proto jsem napsal u sebe percentuální pravděpodobnost. Jediná možnost by byla ta výluka, ale kde je nějaká v dohledu na jednom či druhém stanovišti a zda to dotyčný divák bude mít možnost testovat a dá pak zprávu, to je už ve hvězdách. Pozdravuje bráchu.
Pánové, výluka vám k rozluštění, zda je přijímán Radhošť, a nebo Lysá hora, nepomůže. Když je výluka na Lysé hoře (poslední 13.6.2012), pak je "výluka" i na Radhošti. Primárním zdrojem signálu pro OPAKOVAČ Radhošť je totiž právě vysílač na Lysé hoře... ;)
I když - ČRa vlastně plánují výluky pro Radhošť zvlášť. Letos tomu bylo 12.6. Takže jo, zjistit by to šlo právě v den, kdy je vypnutý Radhošť. V den, kdy je vypnutá Lysá, nikoliv.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Zdenek S. 28. 06. 2012, 18:24:53
Pane Stašku, víte sám že cesty jistého agenta nahoře a elektromagnetických vln jsou nevyzpytatelné :) Nebráním se jakékoli teorii, ale když ji nedokážeme ani jeden ověřit nebo dokázat, tak to bude pořád jen akademická debata. Proto jsem napsal u sebe percentuální pravděpodobnost. Jediná možnost by byla ta výluka, ale kde je nějaká v dohledu na jednom či druhém stanovišti a zda to dotyčný divák bude mít možnost testovat a dá pak zprávu, to je už ve hvězdách. Pozdravuje bráchu.

Pane Kříž,
v tomto máte úplně pravdu a je to fakt jen o tom to osobně vyzkoušet. Já si ale osobně tipuju že ten Radhošť s těma 100W mi nepojede aj když mám přímou viditelnost. Rád bych si to pohlídal a ze zajímavosti to rád otestoval až bude výluka Lysé protože mně to dost zajímá jestli těch 100W stačí na takovou vzdálenost. Otázka je jestli to bude někdy možné když podle mě je primár pro Radhošť je z Lysé.
Jen jsem vás chtěl upozornit na to že s tím profilem jste se trochu spletl. Když se podíváte na jistou mapu (určitě víte jakou) tak to uvidíte. Ono fakt z té Skalice je Lysá a Zlín skoro stejným směrem. Až to pustí u teho Hradišťa tak to bude určitě v té Skalici super. Dokonce aj Tlustá nemá žádnou překážku a myslím si že tam jede perfektně. De vidět že Skalica a celé okolí vlastně historicky patří na původní území Moravy a skoro na všechny moravské vysílače je dobrý terénní profil (Hády, Kojál, Děvín(Mikulov), Lysá, Rovnina, Ploštiny, Tlustá a s jedním vrcholem stínění Praděd). Ze slovenských vysílačů tam připadá jedině Javorina, protože skoro na všechny ostatní SK vysílače vadí hřeben Karpat začínající od Kamzku. A aj Borský je zastíněný. Původní historická hranice mezi Moravou a Nitranskem nebyla řeka Morava ale asi do 11. století Karpaty. Vše co bylo na západ od hřebenu jako Borský Mikuláš, Senica atd. bylo na Moravě. Byla to přirozená geografická hranica než to násilně obsadili staří Maďaři a připojili k Uhrám.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 18:31:55
Primár pro Radhošť je sice Lysá, takže teoreticky by neměl jít, když nejde Lysá, ale třeba si to chytí odjinud ;) Co my víme :D Máte šanci zkusit, až bude Lysá OFF, pak dejte vědět 8) Ona ta log-per ploutev zas tak úzká úhlově není...
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 18:33:23
Idealne by bolo zistiť či každy vysielač neposiela nejaký svoj kod (možno aj z mojej priloženej fotky)

No prečo som vlastne som si myslel že je to Ostrava.
Ked bežal v analogu vykrývač pre Skalicu STV 31k asi 2 km od môjho bydliska. Napriek tomu že som ho z okna videl, mal som ho silne rušený od CT na31k. Dokonca keď som otočil na smer Ostrava nabehol signál.Takže preto som typoval na Ostravu.Ale môže to byť aj Radhošť.neviem to takto identifikovať keď v jednom smere mám UH,Zlin,Ostrava a Radhošť
žádný kód není (jen na Slovensku, tam mají vše jinak :D)
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Luboš Frola 25. 07. 2012, 19:13:58
Tak jsem včera dostal konečně odpověď:

Dobrý den pane Frolo,termín závisí na dodávkách materiálu a zprovoznění vysílače,reálný termín do konce třetího kvartálu.
 
 
příjemný den, za helpdesk multiplexu4 Kramarz Daniel
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: DxSi 12. 08. 2012, 21:10:30
Asi týždeň pozorujem výborne podmienky v smere Zlin /Uherské Hradište
Bud Zlin zlepšil pokrytie alebo sa rozbehlo Uherské Hradište.
V Skalici mam signal takmer plný.Asi pred mesiacom bol veľmi kolísavý to bol určite Zlin
Teraz je to ale velmi stabilné.Vie niekto overiť či už zapli UH ?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 12. 08. 2012, 22:39:58
nezapli
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 21. 08. 2012, 19:52:54
aktuálně beze změny HW na věži... tj. nula bodov.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Luboš Frola 07. 09. 2012, 16:41:08
 dotaz:


Dobrý den
    chtěl bych se zeptat na datum zprovoznění vysílače v Uherském Hradišti a
  jaký bude mít výkon a dosah.
   
             Děkuji
                              Frola Luboš
                              Boršice u Blatnice



odpověď:


Dobrý den pane Frolo,
 
Vysílač Uherské Hradiště - Rovnina bude dostavěn 30. října 2012. Výkon a dosah pak uveřejníme na stránkách www.multiplex4.cz.
 
Hezký den
Digital Broadcasting s.r.o.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 07. 09. 2012, 17:49:10
když bude dostavěn 30.10 tak ho i spustí 30.10?
Ještě jste se měl zeptat,jestli tam budou mít 3 antény do 3směrů nebo jen jednu rakvičku.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 16. 10. 2012, 13:54:08
http://www.dvbtmap.eu/mapcoverage.html?chid=7780 (http://www.dvbtmap.eu/mapcoverage.html?chid=7780)
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Miloslav Soška 16. 10. 2012, 15:47:37
a jak to tam vypadá, na té Rovnině?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 17. 10. 2012, 17:23:19
podle mapy bude mít uh luxusní signál až do prostějova, ale aby to nebylo jak s ostravou.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Miloslav Soška 17. 10. 2012, 18:01:19
neboj, dočkáš sa, šuhaju :)
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 17. 10. 2012, 18:25:43
neboj, dočkáš sa, šuhaju :)
jak tu machruje, ale ještě nedávno mne nazval ogarem  ;D ;D ;D
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 18. 10. 2012, 10:33:25
takže to jede nebo nejede?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: matos1980 18. 10. 2012, 12:54:30
takže to jede nebo nejede?

zatím nejede, ale do konce měsíce by to měli spustit
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Miloslav Soška 18. 10. 2012, 18:58:19
neboj, dočkáš sa, šuhaju :)
jak tu machruje, ale ještě nedávno mne nazval ogarem  ;D ;D ;D
šak si mě to vysvětlil, že si šuhaj, ne ogar ;D ;D ;D ;D
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: matos1980 19. 10. 2012, 07:16:34
takže to jede nebo nejede?

zatím nejede, ale do konce měsíce by to měli spustit

tak už to spustili, na kanálu 42 jede vysílač Rovina - Uherské Hradiště
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: uh.petr 19. 10. 2012, 08:16:14
takže to jede nebo nejede?

zatím nejede, ale do konce měsíce by to měli spustit

tak už to spustili, na kanálu 42 jede vysílač Rovina - Uherské Hradiště

Potvrzuji příjem Rovina - Roštění u Holešova
podle teploměrů síla 57 - kvalita 95
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: mmc 19. 10. 2012, 08:48:32
No Javorina .. to je prevít, ale aj tak tu máme TVkarpaty ... takže nič
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 19. 10. 2012, 09:14:21
jaký to má výkon?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 19. 10. 2012, 11:29:00
takže to jede nebo nejede?

zatím nejede, ale do konce měsíce by to měli spustit

tak už to spustili, na kanálu 42 jede vysílač Rovina - Uherské Hradiště

takže to jede nebo nejede?

zatím nejede, ale do konce měsíce by to měli spustit

tak už to spustili, na kanálu 42 jede vysílač Rovina - Uherské Hradiště

Potvrzuji příjem Rovina - Roštění u Holešova
podle teploměrů síla 57 - kvalita 95

RovNina ! vy dvě roviny !!!
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 19. 10. 2012, 11:37:49
davide, nevíte ten výkon a myslíte, že to opravdu podle té mapy, co tu byla?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 19. 10. 2012, 11:42:33
davide, nevíte ten výkon a myslíte, že to opravdu podle té mapy, co tu byla?
mapa byla vyrobena na základě údajů ode mne :)
dočkejte, dnes ještě něco pošlu...
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 19. 10. 2012, 11:47:42
díky
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Luboš Frola 19. 10. 2012, 17:55:24
Tak v Boršicích u Blatnice je signál jako lusk, šlape to bez výpadků.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: hamas 19. 10. 2012, 21:21:34
A ve Strání bohužel nic! Možná budu muset pootočit a anténou ale zase bych přišel o programy které jedou ze zlínského vysílače takže sbohem Fando.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 19. 10. 2012, 21:25:52
ve strání v květné i rubanicích to jede dávno.stačí si pohrát s anténou.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: 164 20. 10. 2012, 08:23:18
Chytá někdo v Hluku?U tvrze žádný signál.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: hamas 20. 10. 2012, 10:50:28
Takže ve Strání my co jsme schovaní pod javořinou u benzinky žádný signál.Naopak co vím tak u hřiště v klidu chytají aj rakouské programy takže tady ve Strání opravdu záleží v které části bydlíte.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 20. 10. 2012, 10:53:33
zkuste si pomontovat anténama, třeba když to natočíte směr uh, tak to chytnete nebo na hodonín.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: hamas 20. 10. 2012, 10:59:52
To sem taky zkoušel točit anténou na Hradiště. Úroven 52%.kvalita 0. Mám anténní sito se zesilovačem.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 20. 10. 2012, 11:13:59
a hodonín jste zkoušel? ten by měl mít 40kw, tak by k vám měl doletět.vím, že v rubanicích chytají fandu ze zlína
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Jaroslav Petr 20. 10. 2012, 19:54:31
Zdravím, potvrzuji příjem bez problému v Hruškách u břeclavi. Tak pěkná spokojenost.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 20. 10. 2012, 22:44:09
a hodonín jste zkoušel? ten by měl mít 40kw, tak by k vám měl doletět.vím, že v rubanicích chytají fandu ze zlína
a kde jste přišel na to že jede Hodonín? Tam ještě nic nestojí!
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Jan Z 22. 10. 2012, 10:44:03
Tak to je zajímavé Hrušky u Břeclavi MUX4 jede a město Podivín u Břeclavi nic.....  :o
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Petr Marecek 22. 10. 2012, 11:49:51
a zkoušel jste točit anténou? :D
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Jan Z 22. 10. 2012, 12:03:32
Ne asi.  :P  Chytáš to na kanále 42 a nebo 46 z Brna ? a jak ti jdou ostatní MUXY 1-3 ?? ::)
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: nohaVuh 25. 10. 2012, 19:54:54
Bydlím v Kunovicích a naladím MUX4 na 42 kanále. Síla signálu je cca 92% a kvalita signálu je od 0% do 3%. Čímž není možné sledovat HD TV a ro mě docela trápí ... obraz se seká, kostičkuje a nakonec vypadne úplně. Ostatní kanály mi jedou naprosto v pořádku. Čím to může být?
Anténou moc hýbat nemůžu, bydlím v domě, kde je společná anténa. Máte nějakou radu?
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Dolinak 25. 10. 2012, 20:03:58
Kontaktovat správce se žádostí o zajištění doplnění společné antény o Mux4.
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: nohaVuh 26. 10. 2012, 08:34:17
Aha. Zkusím to ... díky!
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: Mira97 26. 10. 2012, 12:15:19
Kostelec u Holešova - jelo to trhaně, tak jsem nasadil zesilovač a už to jde, sem tam proletí menší čtvereček, ale je to OK a je to koukatelné, třeba včera jsem tenhle MUX sledoval asi 2 hodiny v kuse (Nova HD a pak FANDA) a ani jedna chyba...takže jsem spokojenej  8)
Název: Re:Mux 4 Uherské Hradiště
Přispěvatel: David Kříž 26. 10. 2012, 20:50:35
Slovácký deník