Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Zemské digitální vysílání (DVB-T) => Téma založeno: Petr Marecek 22. 06. 2012, 02:58:22

Název: Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Petr Marecek 22. 06. 2012, 02:58:22
od půlnoci dnes nejde Rádio Čas na Zlínsku, Kroměřížsku, Olomoucku a Uherskohradišstku.
Myslel jsem si, že jim něco drblo do vysílačů třeba,ale na Olomoucku vysílají jiné vysílání než ve Zlíně, takže to by byla moc velká náhoda.
Jde mi čas valašsko.
Asi se dnes pracuje na spuštění mux4.
Mimochodem na netu také tyto regiony nejdou.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Artur Stremen 27. 06. 2012, 20:10:32
Tak vite už něco?
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Dajos x 27. 06. 2012, 20:24:06
Zlín jede mux 4 od pondělí 25.6.2012 od 17 hodin .....

Vše v pohodě jak HD programy tak i tv pohoda (která má celkově mušky) ,ale udajně by měli byt vyřešeny dnešním dnem.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Petr Marecek 28. 06. 2012, 11:00:38
no záleží, kde bydlíte,ale hodně lidí to nemůže chytit
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Miloslav Soška 28. 06. 2012, 11:06:52
no záleží, kde bydlíte,ale hodně lidí to nemůže chytit
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=1917.msg25410#msg25410
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Dajos x 28. 06. 2012, 11:14:06
Pane Mareček bydlím v Malenovicích v zadní části poblíž TESCO. Máme na domě starou anténu.



Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Petr Marecek 28. 06. 2012, 11:15:23
tak to potom jo, tam ten signál doletí, ale hulín, kroměříž je prý bez signálu.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 11:22:11
Pane Mareček bydlím v Malenovicích v zadní části poblíž TESCO. Máme na domě starou anténu.
budete to muset svěřit někomu, kdo tomu rozumí.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Dajos x 28. 06. 2012, 11:35:03
Pane Mareček bydlím v Malenovicích v zadní části poblíž TESCO. Máme na domě starou anténu.
budete to muset svěřit někomu, kdo tomu rozumí.

Pane Kříž já to chytám. Ta stará anténa byla míněna,že lze Mux 4chytit ... Takže nevím proč něco svěřovat,když to funguje :)  ;)
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 11:40:17
Pane Mareček bydlím v Malenovicích v zadní části poblíž TESCO. Máme na domě starou anténu.
budete to muset svěřit někomu, kdo tomu rozumí.

Pane Kříž já to chytám. Ta stará anténa byla míněna,že lze Mux 4chytit ... Takže nevím proč něco svěřovat,když to funguje :)  ;)
pardon, kdosi se tu ptal, snad z Otrokovic? těch vláken je tady tolik... šlo taky o Zlín tak jsem přehlédl, že to není tady.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: koala175 28. 06. 2012, 11:52:26
bydlím v Olomouci a zatím nemám šanci to chytit,nevíte někdo proč?slyšel jsem,že prý signál v Olomouci je.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 11:53:41
bydlím v Olomouci a zatím nemám šanci to chytit,nevíte někdo proč?slyšel jsem,že prý signál v Olomouci je.
protože je to vyplé
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: koala175 28. 06. 2012, 12:52:56
a to víte nebo tipujete?
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Miloslav Soška 28. 06. 2012, 12:59:29
a to víte nebo tipujete?
já být Vámi, tak o slovech pana Kříže vůbec nepochybuju - je to jeho region, situaci má podrobně zmapovanou
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 13:01:37
a to víte nebo tipujete?
chceš-li ber, nechceš-li nech být.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: pozemák 28. 06. 2012, 15:38:00

[/quote]Já být Vámi, tak o slovech pana Kříže vůbec nepochybuju - je to jeho region, situaci má podrobně zmapovanou
[/quote]

Jo jo, a plně pod kontrolou  ... :D
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: David Kříž 28. 06. 2012, 15:45:37

Citace
Já být Vámi, tak o slovech pana Kříže vůbec nepochybuju - je to jeho region, situaci má podrobně zmapovanou

Jo jo, a plně pod kontrolou  ... :D
proto sem radší nejezdi :D
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: koala175 28. 06. 2012, 15:57:10
já o tom vůbec nepochybuji,jenom jsem se ptal
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: pozemák 28. 06. 2012, 17:09:55

Citace
Já být Vámi, tak o slovech pana Kříže vůbec nepochybuju - je to jeho region, situaci má podrobně zmapovanou

Jo jo, a plně pod kontrolou  ... :D
proto sem radší nejezdi :D

Copak?  :o  :D
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Dan Rozsíval 28. 06. 2012, 17:30:21
Samozřejmě že má David pravdu, Slavonín nejde už od včerejšího rána. Proč a kdy to zase pojede asi neví nikdo. No jo holt tak to je,předevčírem jsem je chválil za dobrou práci poněvadž signál u mě precizní a takhle to dopadlo,radost dlouho nevydržela.  :'(
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Artur Stremen 30. 06. 2012, 17:34:26
A co Fryšták Vítová u Zlína?
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Franta Kostka 30. 06. 2012, 18:09:47
A co Fryšták Vítová u Zlína?
co pořád otravuješ s tím Fryštákem? Zlín jede od pondělka, je to městský vysílač pro město, jestli ho doteď nenaladils tak buď to u tebe nehraje nebo máš olšové ruky. Nebo na co pořád čekáš?
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: pozemák 30. 06. 2012, 18:57:35
A co Fryšták Vítová u Zlína?

Čoveče to si neumíš sám zjistit?  ;) Jak to máme asi my zjišt'ovat přes internet.  :D Běž se raději vykoupat do přehrady  ;)  8)
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Libor L 30. 06. 2012, 19:10:40
Na zjišťování stavu věcí přes internet je specialista jistý západočeský hudebník. Možná se tady objeví a poradí ti s tvým problémem.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: pozemák 30. 06. 2012, 19:21:26
Na zjišťování stavu věcí přes internet je specialista jistý západočeský hudebník. Možná se tady objeví a poradí ti s tvým problémem.

Ba né, já myslím že tím expertem jseš tady ty.  ;)
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Libor L 30. 06. 2012, 19:24:19
Jenže, já nejsem ten hudebník! Takže těžko!
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: pozemák 30. 06. 2012, 20:51:13
To máš jedno co máš vyštudovaného za profesi. Anténařina se stejně ve škole neštuduje  :P
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Jan Boháč 24. 08. 2012, 14:21:46
Vzhledem k tomu, že už je to skoro dva měsíce od startu MUXu 4 a stále ho nemůžu naladit >:(, chtěl bych se zeptat, jak to s ním v Olomouci aktuálně vypadá. Zkoušel jsem lokality Neředín a Tabulový vrch a nic (MUXy 1-3 chytám perfektně).
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Jiří S. 24. 08. 2012, 19:07:12
Vzhledem k tomu, že už je to skoro dva měsíce od startu MUXu 4 a stále ho nemůžu naladit >:(, chtěl bych se zeptat, jak to s ním v Olomouci aktuálně vypadá. Zkoušel jsem lokality Neředín a Tabulový vrch a nic (MUXy 1-3 chytám perfektně).

Olomouc-Holice,soused má Fandu na kus zvonkáče vraženýho do STB :D.Okna má směr Zlín
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: sigmaczek 25. 08. 2012, 00:22:26
Olomouc Holice a fanda nejde :( Nemůže to být kvuli STB ?
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Jiří S. 25. 08. 2012, 05:52:57
Olomouc Holice a fanda nejde :( Nemůže to být kvuli STB ?

Musí Vám to fungovat,vždyt je to tady plnej signál.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Artur Stremen 14. 01. 2013, 17:11:52
Vitova u Frystaku ma signal mezi 55%az60% a to jak kdy.Je jeste jini spusob jak si ho posilit?Je to i pres zesilovac.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: M.Grochal 14. 01. 2013, 18:07:06
Kroměříž,Moravská ulice,5.patro,výhled na Brno,Olomouc nic nestíní a i presto si s muxem 4 ani neškrtnete!!!To jen pro zajímavost!!Takže pokud tady někdo prská že mu to nehraje tak ať se staví!Jinak vše ostatní chytám na plzeňské sito bez problémů.A co jsem tak zjistil tak KM je celkově hluchá na mux 4.Z Olomouce se nechytáte a ze Zlína nahraně nebo kvalita 0.Podle map je KM mezi těmito lokalitami pokrytí na hluchém místě a v podstatě to tak i je!
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: radim44 14. 01. 2013, 18:27:35
Bystřice pod Hostýnem---  44k Olomouc 90% a 63k Hradec n.M  75% , vše jede !!!
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: pavel pavel 14. 01. 2013, 18:43:46
Z Vyskova smer Morkovice--Kanal 44 Olomouc slape k plne spokojenosti i pouze na pokojovou antenu -samozrejme bez zesilovace!.Podle mapy pokryti je tu bile misto.Da se chytnout i vysilac Brno -Barvicova , ale to uz je trosku horsi.Funguje tez stabilne bez vypadku.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Danny10 14. 01. 2013, 18:46:26
Kroměříž,Moravská ulice,5.patro,výhled na Brno,Olomouc nic nestíní a i presto si s muxem 4 ani neškrtnete!!!To jen pro zajímavost!!Takže pokud tady někdo prská že mu to nehraje tak ať se staví!Jinak vše ostatní chytám na plzeňské sito bez problémů.A co jsem tak zjistil tak KM je celkově hluchá na mux 4.Z Olomouce se nechytáte a ze Zlína nahraně nebo kvalita 0.Podle map je KM mezi těmito lokalitami pokrytí na hluchém místě a v podstatě to tak i je!

U švagra na Zachaře jim to anténáři naladili na Slavonín pro celý panelák bez problémů..je to kousek od Vás..jestli nebude chyba někde jinde..
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Jiři Marek 14. 01. 2013, 22:07:33
Jak to vidite na Zdounky? Vyhled na Olomouc mam. Jde mi o to jestli ma cenu tam neco hledat nebo ne...
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Jan H 14. 01. 2013, 22:44:37
Kroměříž,Moravská ulice,5.patro,výhled na Brno,Olomouc nic nestíní a i presto si s muxem 4 ani neškrtnete!!!To jen pro zajímavost!!Takže pokud tady někdo prská že mu to nehraje tak ať se staví!Jinak vše ostatní chytám na plzeňské sito bez problémů.A co jsem tak zjistil tak KM je celkově hluchá na mux 4.Z Olomouce se nechytáte a ze Zlína nahraně nebo kvalita 0.Podle map je KM mezi těmito lokalitami pokrytí na hluchém místě a v podstatě to tak i je!

U švagra na Zachaře jim to anténáři naladili na Slavonín pro celý panelák bez problémů..je to kousek od Vás..jestli nebude chyba někde jinde..

Většinou nejlepší parametry jsou z Olomouce.Tam, kde je severní směr stíněn, přijímá se Uh.Hradiště.Sídliště Oskol.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Danny10 14. 01. 2013, 23:16:05
Kroměříž,Moravská ulice,5.patro,výhled na Brno,Olomouc nic nestíní a i presto si s muxem 4 ani neškrtnete!!!To jen pro zajímavost!!Takže pokud tady někdo prská že mu to nehraje tak ať se staví!Jinak vše ostatní chytám na plzeňské sito bez problémů.A co jsem tak zjistil tak KM je celkově hluchá na mux 4.Z Olomouce se nechytáte a ze Zlína nahraně nebo kvalita 0.Podle map je KM mezi těmito lokalitami pokrytí na hluchém místě a v podstatě to tak i je!

U švagra na Zachaře jim to anténáři naladili na Slavonín pro celý panelák bez problémů..je to kousek od Vás..jestli nebude chyba někde jinde..

Většinou nejlepší parametry jsou z Olomouce.Tam, kde je severní směr stíněn, přijímá se Uh.Hradiště.Sídliště Oskol.


Tak to blahopřeji..Hradiště jsem ještě nezaznamenal..no máte pěknou rovinku bez kopců..Přes Hvězdu se to trošku ohne.. :)
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Danny10 14. 01. 2013, 23:25:57
Jak to vidite na Zdounky? Vyhled na Olomouc mam. Jde mi o to jestli ma cenu tam neco hledat nebo ne...

Zkus plzeňské nebo od Vatena síto..na to by to mělo jít.. v případě nouze zapůjčím..:-)máš tam trošku kopečky..ale zkus to nebo změř to..jestli máš vercajk..?asi nee..
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Jan H 15. 01. 2013, 00:40:06
Kroměříž,Moravská ulice,5.patro,výhled na Brno,Olomouc nic nestíní a i presto si s muxem 4 ani neškrtnete!!!To jen pro zajímavost!!Takže pokud tady někdo prská že mu to nehraje tak ať se staví!Jinak vše ostatní chytám na plzeňské sito bez problémů.A co jsem tak zjistil tak KM je celkově hluchá na mux 4.Z Olomouce se nechytáte a ze Zlína nahraně nebo kvalita 0.Podle map je KM mezi těmito lokalitami pokrytí na hluchém místě a v podstatě to tak i je!

U švagra na Zachaře jim to anténáři naladili na Slavonín pro celý panelák bez problémů..je to kousek od Vás..jestli nebude chyba někde jinde..

Většinou nejlepší parametry jsou z Olomouce.Tam, kde je severní směr stíněn, přijímá se Uh.Hradiště.Sídliště Oskol.


Tak to blahopřeji..Hradiště jsem ještě nezaznamenal..no máte pěknou rovinku bez kopců..Přes Hvězdu se to trošku ohne.. :)

Tak je určitě rozdíl na 11. či 7.patrovém domě versus 1.až 2.patrová zástavba.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Petr Marecek 15. 01. 2013, 21:45:49
jako já v 1.ppatře v baráku v hulíně(u spartaku) jsem mux4 taky nechytil, ale nezkoušel sem to nějak aktivně, jenom sem pokojovku  na oknoa  zkusil kanály, ale vím, že třeba na zahlinické u alberta mux4 nejde.
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: lmishel 15. 01. 2013, 22:14:39
jsem absolutní amatér, ale MUX 4 jsem v Hulíně (kousek za kulturákem) rozchodil. Chytám jak z Olomouce-Slavotína, tak i z UH-Rovnina. Anténa na střeše (asi 10m nad zemí) a samozřejmě zesilovač (ze Slavotína v 1. patře i bez zesilovače, ale občas kostičky. v přízemí ani ťuk)
Název: Re:Mux 4 Zlín, Uh,Km,Olomouc
Přispěvatel: Danny10 16. 01. 2013, 00:16:12
Jsme skoro na rovině,signál by měl být homogenní a ejhle..v Kroměříži nechytají Slavonín v pátém patře,o pár metrů dál zase jj..já v Bílanech metr nad zemí a v Hulíně u Spartaku ne a někde kilometr dál na Višňovcích zase jj..do toho jižněji položeným Hradiště a pár lidem Zlín..