Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Set-top-boxy => Téma založeno: Aeryn Sun 10. 04. 2012, 11:34:41

Název: STB s dvema moduly?
Přispěvatel: Aeryn Sun 10. 04. 2012, 11:34:41
Cau,
shanim DVB-S2 STB ktery by mel nejlepe 2x irdeto nebo 1x irdeto a 1x CI. Mel by samozrejme umet standardni formaty jako mpg, avi, mkv atd. Pripojeni k internetu / domaci siti pres gbit lan je take nutne. Dale pak usb (2.0 nebo 3.0), hdmi 1.4a a dalkove ovladani. Nemusi to byt zrovna linux, mel by umet cesky a mel by mit dalkove ovladani a rel. nizkou spotrebu.

Uz jsem koukal po http://www.digizone.cz/clanky/hd-box-ird-8000-hd-pvr-multifunkcni-linuxovy/ - ale ten ma jen 1x irdeto a ci-slot je zaslepeny.

Poraddte
Diky
Název: Re:STB s dvema moduly?
Přispěvatel: PIT0MEC 10. 04. 2012, 13:36:49
Stačí se poohlídnout po modelech, kde je 2x CI nebo UNI + 2x CI.
Název: Re:STB s dvema moduly?
Přispěvatel: Dan Rozsíval 10. 04. 2012, 14:07:49
Ano. Nemluvě o tom že 1x Irdeto a 1x CI má snad každý. Tedy až na těch pár ošizených jak já jim říkám.
Název: Re:STB s dvema moduly?
Přispěvatel: Aeryn Sun 11. 04. 2012, 12:54:01
zadny tip?
Název: Re:STB s dvema moduly?
Přispěvatel: Drahoslav Brašule 11. 04. 2012, 13:16:14
zadny tip?
? Pán neumí číst příspěvky?
Název: Re:STB s dvema moduly?
Přispěvatel: Aeryn Sun 12. 04. 2012, 13:44:56
doufal jsem, ze mit nekdo da konkretni tip, nebo treba napise ze model xyz od vyrobce abc je uplne nanic. ale asi je to tajne...
Název: Re:STB s dvema moduly?
Přispěvatel: Drahoslav Brašule 12. 04. 2012, 13:56:06
A co takhle se podívat na recenze a na to co se i tady propaguje a cituje..ono je jednoduché, nechat si naservírovat radu :)
Název: Re:STB s dvema moduly?
Přispěvatel: spyko 12. 04. 2012, 14:12:46
Až tak bych irdeto čtečky nepreferoval,když většina uni irdeto dekoduje,v nejhorším stačí 2x ci s modulem,viz.HDbox 9000,9200,Vantage 8000 ap.-vše co má 2x tuner-povětšinou má i 2x uni čtečku/minim.jednu/+2x ci pro moduly,irdeto žebráka bych nebral !!! >:(optibox raptor/