Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Satelitní digitální vysílání (DVB-S) => Téma založeno: Daniel Klimek 12. 02. 2012, 22:20:31

Název: Laděni programů
Přispěvatel: Daniel Klimek 12. 02. 2012, 22:20:31
Zdravím lidi, jak proběho to velké přeladování tak mě hodně lidí prislo abych jm to udělal. Našim jsem to doma udělal...mají cs link a šlo to v pohodě...stáhl jsem si jen ty parametry ze stránek cs linku a jelo to v pohodě...jenže dnes jsem byl u strejdy který má přijímač optibox zebra a skylink a katastrofa...nemolh jsem naladit ani jeden kanál...stáhl jsem si se skylinku tu tabulku kde je kmitočet,polarizace a symb rychlost a nic...samé německé kanály a ani čt,ani nova,prima ani slováky...nic...nemáte někdo podobný přístroj? pomozte mi pls někdo
Název: Re:Laděni programů
Přispěvatel: Dan Rozsíval 12. 02. 2012, 22:29:13
Nemáme ale známe. Nic jednoduššího na ladění než Zebra snad neexistuje.
Název: Re:Laděni programů
Přispěvatel: spyko 12. 02. 2012, 22:41:34
Nejlépe je nahrát nový fw/většinou obsahuje nové tp/,poté vymazat komplet celou pozici a znovu naskenovat,dohrávaní pomocí NIT nebo Blind scan mě stálo hodinu zbytečných nervů !!! >:(
Název: Re:Laděni programů
Přispěvatel: Dan Rozsíval 12. 02. 2012, 22:50:21
Mě se třeba osvědčil starší 2.19. Vše funguje jak má ale především už tato verze má už možnost vypnutí té příšerné aktualizace kanálů.
Jinak nějak nechápu s tím má tazatel u tak jednoduchého stroje problém. Přes menu,nastavení,instalaci se dostane až k nastavení TP kde si s příslušné tabulky vybere frekvenci kterou potřebuje a proladí,příp. si ji tam doplní.
Název: Re:Laděni programů
Přispěvatel: Daniel Klimek 12. 02. 2012, 23:20:37
na ten optibox jsem už našel návod....asi jsem přesně neznal hodnoty.....myslel jsem že je mám pořád v hlavě :D....chci se zeptat na ferguson 6900
Název: Re:Laděni programů
Přispěvatel: Milan Pantůček 13. 02. 2012, 08:11:42
...nemolh jsem naladit ani jeden kanál...stáhl jsem si se skylinku tu tabulku kde je kmitočet,polarizace a symb rychlost a nic...samé německé kanály a ani čt,ani nova,prima ani slováky...nic...
Ladíte tu frekvenci na pozici 19,2E, kde už je přednastavena (ale s jiným FEC). Proto tam naladíte ty německé kanály. Musíte ladit na pozici 23,5E.