Fórum Digizone.cz

Hlavní témata => Set-top-boxy => Téma založeno: Jakub Ambroz 06. 10. 2011, 16:15:23

Název: Zvuk v AVI filmech
Přispěvatel: Jakub Ambroz 06. 10. 2011, 16:15:23
STB:Emgeton Vision 3 FW:3.2  8/2010
Film z USB, fleška:Kingstone Datatravel 8 GB
Použité filmy ve formátu .AVI .
Některým ávíčkům zvkuj jde u většiny ale ne. Obraz jde u všech avi normálně. U .divx není problém! Jsou kdyspozici nějaké kodeky? Nebo firmwaly pro opravu této chyby? Popř. co stím??
Název: Re: Zvuk v AVI filmech
Přispěvatel: Jakub Ambroz 07. 10. 2011, 19:31:59
Opravdu nikdo neví co stím?  ???
Název: Re: Zvuk v AVI filmech
Přispěvatel: OMArt 07. 10. 2011, 22:42:00
Tipnu, ty, které fungují mají zvukovou stopu v mp3, ty, co nefungují v ac3. Alespoň takhle se chová náš Sigmatek. Ale těžko odhadovat z neurčitého popisu.
Název: Re: Zvuk v AVI filmech
Přispěvatel: Jakub Ambroz 07. 10. 2011, 23:35:53
Co bude ještě třeba dopsat do informací? Hned dodám.
Název: Re: Zvuk v AVI filmech
Přispěvatel: Míša Kulička 07. 10. 2011, 23:47:00
Doporucuju stahnout si program Mediainfo - http://mediainfo.sourceforge.net/cs

A u souboru, u kterych vam nehraje zvuk, si nechat zobrazit v Mediainfu podobne informace o pouzitem audio formatu. :) Taky tipuju, ze to bude neco exotictejsiho typu ac3, ogg a podobne, co ten Emgeton neprezvyka. ;)
Název: Re: Zvuk v AVI filmech
Přispěvatel: Jakub Ambroz 09. 10. 2011, 11:42:43
Pořád ztoho ale nevím jak závadu odstranit...  :-\
Název: Re: Zvuk v AVI filmech
Přispěvatel: Míša Kulička 09. 10. 2011, 11:46:33
Vidim, ze tam mate vic jak rok stary firmware, co takhle zkusit novejsi? :) (pokud tedy je)

Nic jineho me nenapada.
Název: Re: Zvuk v AVI filmech
Přispěvatel: Jakub Ambroz 09. 10. 2011, 11:48:58
Novější se už dělaj jen na Vision ,,3i´´ ne na ,,3´´. A u dvou filmů je zvuk AC3 ale jde jen v jednom. (Podle vašeho doporučeného programu) Divné  ???